![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Perfumy, kolorówka Avon, Presley i inne
Witam wszystkich
![]() ![]() 7. Avon krem na dzien hydra Radiance- nawilzający- rozświetlający- użyty kilka razy. Pojemność początkowa 50ml 8.Lovely -podkład rozświetlający- użyty kilka razy, ubytek znikomy. Kolor naturalny. Pojemność początkowa 30ml\ 9.Inglot- pomadka pielegnacyjna q10 care- dodawana jako gratis do zakupów. Użyta 2 razy. Mam drugą wiec nie jest mi potrzebna ![]() 10. Avon Advanced Techniques -szapomn nabłyszczający- zostało około 3/4 opakowania. Pojemność poczatkowa 250ml 11. Woda toaletowa Si Sure- odpowiednik Gucci Envy me- pozostało ponad 80ml Dokładka [ 13.Tusz do rzęs Manhattan- long and swing- używany krótko. Konsystencja - jak nowy 14.Odzywka do włosów Garnier Fructis- wzmacniająca do włosów normalnych , szybko przetłuszczających się. Zostało 3/4 opakowania 15. Odzywka John Freeda- wygładzająca- zostało około 90 ml. 16.Zel do mycia Avon Senses- tropikalny 250ml -nowy. Wymienie na inny żel, najlepiej dla dzieci 17.Lakier do paznokci Avon Arabian Glow kolor Sand Shimmer- użyty 3 razy. Konsystencja- jak nowy 18. 2 próbki kremu samoopalającego Avene 5ml 19. Paletka błyszczyków z gazety- mogę dodać do innej wymiany jako gratis ![]() 20. Cienie Avon seria Arabian Glow- kolor bronze sands- brązowy i bezowy mieniące się na złoto- uzyte 3 razy Szukam: 1. pudrów sypkich 2. cieni w odcieniach różu, fioletu, szarości 3. zapachów- c thru, Pur Blanca, Celebre, Perceive, Be kissable 4.tuszy- masterpiece, maybelline xxl 5. kosmetyków dla dzieci 6. Kosmetyków do prostowania, lakierów do włosów, odzywek 7. balsamu brązującego 8. balsamów 9.kredek, eyelinerów oraz innych rzeczy ![]() Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2007-06-04 o 14:05 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Perfumy, kolorówka Avon, Presley i inne
może coś za :
4. Avon mgiełka Naturals Vanilla i mleko sojowe- zostało około pół opakowania. Pojemnosc początkowa 125 ml 5. Avon naturals krem do rąk Kokos i papaya - zostało około 90% kremu. Pojemnośc początkowa 75 ml 6. Avon Planet Sa mleko do kąpieli Sake i ryż- pozostało więcej niż połowa opakowania. Pojemnosc początkowa 150ml ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny szukam perfum Pur Planca i Perceive- za far away
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za 3, 4 i 5?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Cień jest aktualny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
zajrzyj do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała te trzy rzeczy innaczej nie opłaca się robić wymiany bo przesyłka bedzie wynosić tylko trochę mniej niż wartośc tych kosmetyków.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zajrzyj do mnie-a czy moglabys cos wiecej napisac o Island Vibe?jakie ma nuty zapachowe?jaka to kategoria zapachowa?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie za 3, 4, 5? Szczególnie interesuje mnie nr 3. Zobacz ciuszki i kosmetyki
![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Island Vibe jest troche podobny do Wink- taki owocowy, lekki na lato. Przed użyciem trzeba go wstrząsnąc, zeby pomieszać wartwę olejku z tą bardziej wodnistą- jednak na skóre nic tłustego nie pozostaje. Są dość trwałe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam na mój wątek wymiankowy-ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post4266921
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Szkoda,moze nastepny razem sie uda
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
interesuje mnie 2. Perfumy Avon Far Away- ubytek góra 1/4 pojemności
początkowej, takze na pewno jest tam ponad 40 ml perfum. Pojemnośc początkowa 50ml ale doczytałam ze zamienisz sie tylko na zapach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
[quote=Olka19.;4268083]interesuje mnie 2. Perfumy Avon Far Away- ubytek góra 1/4 pojemności
początkowej, takze na pewno jest tam ponad 40 ml perfum. Pojemnośc początkowa 50ml ale doczytałam ze zamienisz sie tylko na zapach[/quot] tak, w tym jednym wypadku tylko zapach wchodzi w gre |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184931
3. Avon Island Vibe- woda toaletowa- nowość ostatniego katalogu. Uzyta kilka razy, ubytek oceniam na max. 5%. Pojemnosc początkowa 50ml 5. Avon naturals krem do rąk Kokos i papaya - zostało około 90% kremu. Pojemnośc początkowa 75 ml 9.Inglot- pomadka pielegnacyjna q10 care- dodawana jako gratis do zakupów. Użyta 2 razy. Mam drugą wiec nie jest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Jestem zainteresowana zapachem Island Vibe and Si Sure...
EDIT: Właśnie doczytałam, że zamienisz je na inny zapach... A ja nie mam u siebie w wątku zapachów... ![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Narazie mi pasują te dwa zapachy, więc zdecyduj co chcesz w zamian
![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
czy znajdziesz cos u mnie za te rzeczy?
5. Avon naturals krem do rąk Kokos i papaya - zostało około 90% kremu. Pojemnośc początkowa 75 ml 6. Avon Planet Sa mleko do kąpieli Sake i ryż- pozostało więcej niż połowa opakowania. Pojemnosc początkowa 150ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Jestem zainteresowana zapachem Island Vibe. Napisz mi w moim wątku co chcesz wziąść w zamian.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
jaki róż?
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Proponuję za 3 rzeczy dla Ciebie (krem do rąk, cień i róż) za Island Vibe i mgiełkę wanilia i mleczko sojowe. Jeśli tak, przyślij mi PW z danymi.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.