![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Piekniejsze na lato. Czas start- pracujemy nad sobą! Zapraszam :)
Witam
![]() Z racji tego, że mam dużo wolnego czasu a i ostatnio było kilka wyjść na plaże.. trochę skrepowania, brak pewności siebie, a przez to i złe samopoczucie- zdecydowałam, że czas trochę wziąć się za siebie. Zawsze sobie wmawiałam, że nie mam budowy filigranowej małej dziewczynki i że taka moja budowa, że tu boczek tu lekki brzuszek- no więc teraz udowodnię samej sobie, że ćwiczenia i prawidlowe odzywianie moga zdziałać cuda.. No to co kto ze mną..? Startujemy ? ![]() Jesli chodzi o moje cele to chciałabym zgubuć 5 kg i wymodelowac odpowiednio swoje ciało. Planuje odrzucić słodycze tyle ile się da (stopniowo), wprowadzić zdrowe odzywaienie (moze rowniez zaczac od jakies zaplanowanej diety) duzo jezdzić na rowerze, biegac, cwiczyc przy pump it up- ogólnie ruchu tyle ile się da. Przy tym myslalam o jakichś zabegach domowych.. Piling kawowy i te sprawy. Ogólnie pora zadbac o siebie.. ![]() Zapraszam wszystkich chętnych. Tych co chcą schudnąć 10 kilogramów i tych co chcą tylko poprawić swoją sylwetkę przez wyjściem w bikini ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Piekniejsze na lato. Czas start- pracujemy nad sobą! Zapraszam :)
przyłączam się
![]() ![]() Cam .. piling kawowy? jak go robisz? ![]()
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ja też się dolączam
![]() Cel: zgrabne ciałko, zdrowe odżywianie, koniec ze słodyczami ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Do tej pory robiłam go z kawy- takiej zwykłej proszkowanej.. Dosypywałam do tego troche cynamonu dla ladniejszego zapachu.. jesli chcesz aby byl bardziej "sotry" dosyp troche soli. Mieszłam to ze smietaną. Wychodzi fajna basa która nakładałam przede wszystkim na brzuch, uda i pupę. Skóra naprawde jest rewelacyjne gładka.. i troszke bardziej napieta.
niektórzy robią go również z kawy zaparzonej w niewielkiej ilsoci wody i dodają otreby. Sposobow jest sporo. Dodatkowo owijają się folią spozywczą i pod kolderke. ![]() Tutaj masz więcej informacji http://www.wizaz.pl/forum/showthread...peeling+kawowy Fajnie, że się przyłączyłas ![]() Witam Motylku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
to jutro rano zrobie soby taki piling i wyjde na miasto .. ;D
Zrobie taki po Twojemu :P
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Przyłączam się, ale od przyszłego wtorku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Zapisuję się
![]() mój cel: zdrowsze odżywianie (aby moja cera się polepszyła i skóra na ciele stała się ładniejsza i elastyczna), ładna, wyrzeźbiona sylwetka, waga sprzed dwóch lat (czyli ok 10kg mniej:|), mieszczenie się we wszystkie ciuchy ![]() zamierzam ładnie jeść, jeździć na rowerku (mam extra nowy rower! musiałam się pochwalić ![]() ![]() aalunia też wyjeżdzam ![]() również polecam piling kawowy - jest najlepszy!!! ja po prostu mieszam fusy z zaparzonej kawy z żelem pod prysznic ![]() a i obiecuję smarować ciało balsamem częściej niż raz na dwa miesiące!!
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
No proszę ile chętnych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
A mnie zmobilizował widok siebie w przymierzalni w stroju kąpielowym... Masakra... Ruszać się będę dużo.Obiecuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
dolączam sie
![]() mam zamiar sobie wymodelować ladnie cialko, a6w , poprawic kondycje. zdrowiej sie odzywiać i poprawic stan skory wlosów .. bo narazie tragedia ![]() a ten peeling kawowy to mozna do twarzy stosować ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
ja tez chce sie przylaczyc
![]() ja chce porpawic figure , aby bez skrepowania wyjsc na plaze ![]() chce aby moja cera i wlosy byly zdrowsze dziki lepszemu odzywaniu sie no i trzeba zaczac cwiczyc ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
od jutra robie A6W nie ma bata.
![]() a ten peeling sobie jutro zrobie na twarz, albo dzisiaj jeszcze ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Agatka jesli chcesz na twazr to nie dodawaj soli bo będzie zbyt ostry i jesli amsz wrażliwą skóre to zrób sobie lepiej z fusów. Do tego smietana i troszke cynamonu jesli lubisz ten zapach..
![]() ![]() Jest nas coraz więcej ![]() Słoneckoo witam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
ja tez zaczynam
![]() równiez mam do zgubienia ok 5kg.. ale jesli bedzie to płakac nie będe ![]() ja od jutra a6w, od czwartku basen (ok 3 razy w tyg) i czestsze bieganie... no i przede wszytskim dieta 1000 i nie jedzenie po ok 19. a teraz ide nakladac na siebie ta kawową papke :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
miało być, że nie bede płakac jak bedzie wiecej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
chętnie się przyłączę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Rowniez chce sie przyłaczyć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Witam kolejne chętne
![]() ![]() Od jutra zaczynamy działać ![]() ![]() Dobrej nocy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Agatka tylko pamiętaj, że jeśli masz trądzik tak jak ja to to może zaszkodzić. Do cery z trądzikiem są peelingi enzymatyczne
![]() Mi.a mam ten sam problem ![]() ![]() Więc będę się smarować balsamem brązującym, żeby choć troszkę być opalona bo na słonku nie chcę a ogólnie jestem bardzo blada, pump it up ćwiczymy i/lub a6w, nie będę się opychać czym popadnie i podjadać non stop, zdrowe i zaplanowane jedzonko, będę pić ZIELONĄ HERBATKĘ ![]() ![]() A tak w ogóle to dzień dobry ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny! Jestem z Wami
![]() Ja tak Camarilla chce zgubić narazie 5 kg, żeby nie było za szybko i żeby efekt utrzymał sie długo. Plan to oczywiście ZERO BROWARKÓW i SŁODYCZY, mądra, zdrowa dieta oraz ruch. Bieganie, rower, siłownia, hula hop, basen. Ostatnio znalazłam zdjęcie mojego brzucha sprzed 2 lat takie z paskami hmmmm. Chyba sobie wrzucę na tapetę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
ja sie spróbuje przyłączyć, ale może od następnego tygodnia
![]() dzisiaj odpada, bo wlaśnie wtrąbiłam na śniadanie paczkę czitosów keczupowych ![]() zalezy mi przede wszystkim na tym,zeby sie zdrowo odżywiać... nie żreć tyle słodyczy, pić wode mineralną... schuść mogę nie więcej niż 2-3 kg, tak,żeby w nie-biodrówki sie luźno zmieścic ![]() no i musze postarac sie nie jesc kolacji o 22 ![]() ibizza, ja tez ostatnio znalazlam mój brzuś sprzed 2 lat ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
moj tż tak samo, jak kiedykolwiek chce cokolwiek robic .. typu a6w, silownia .. to on chyba oszalałas ! bo mowi ze nie chce zebym cokowiek zmieniala.. ale tak czy siak i tak bede.
a co do innych zmian to w czwartek ide do fryzjera nareszcie ![]() Motylek7: raczej nie mam problemów z tradzikiem. ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
To i ja się przyłączam. Dzisiaj stanęłam na wagę i się przeraziłam - przybyło mi 5 kg. Tyle mam do zrzucenia. Tłuszczyk odkłada mi się głównie na udach i w biodrach. Gubi mnie chyba jedzenie słodyczy późnym wieczorem, bo tak w ogóle to nie odżywiam się źle. Może tylko nie jem regularnie i to trzeba zmienić.
Plan mam taki: ĆWICZENIA: - rano abs + ćwiczenia rozciągające (ok. 50 min) - wieczorem rowerek stacjonarny + motylek (1 godz i 15 min) POSIŁKI: - śniadanie - płatki owsiane z jogurtem - drugie śniadanie - owoce - obiadokolacja - drób lub ryby z wielką kopą różnych sałatek + ryż lub ziemniaki (ale mało) - jedzenie owoców lub warzyw w przeciągu całego dnia jeśli tylko poczuję głód - ograniczenie do minimum słodyczy. W zasadzie ograniczę się do bakalii, które uwielbiam mimo że mają mnóstwo kalorii. Ale za to są zdrowe i przeganiają mnie do toalety. - dużo wody (może z cytryną) i zielonej herbaty - rano i wieczorem Inneov Cellulit (bo niestety zrobił mi się cellulit) PIELĘGNACJA CIAŁA: - rano i wieczorem balsam ujędrniający + kilkuminutowy masaż całego ciała W zasadzie za dużo nie zmienię, bo generalnie to wszystko robiłam, tylko może tak nie do końca ![]() Ważę - 57,1 kg, cel - 52 kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Właśnie zjadłam śniadkanko. PYYYYCHA. Tak dawno nie jadłam wasy i dzis postanowilam kupic. Ale to jest smaczne
![]() Czyli była wasa + sałatka (skrojony pomidor, feta, cebulka i trochę sosu vinegret) + czerwona herbatka Mam dobre nastawienie na tą naszą akcje. sugar_kitty: Nie od następnego tylko dawaj od teraz, olej tą paczkę co zjadłas rano i do roboty. Będziesz tydzień do przodu, a tydzień to przy zdrowym odchudzaniu jakiś 1 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich nowych chętnych
![]() ![]() Troche jestem zła (na siebie przede wszystkim) bo spiekłam sobie strasznie twarz więc rower odpada- nie chce sobie jeszcze dokładać i tak ledwo co na oczy widzę i nie moge czoła zmarszczyć ![]() Za to zaraz troche zagarne w domu( kalorie zawsze lecą) i zrobie pump it up później zupka na obiad jakies jablko do przegryzienia i lekka kolacja.. Tylko zeby nikt dzisiaj ze znajomych nie wpadł na pomysł grilla ![]() To jeszcze napisze, że moj cel to 53 kg a waze okolo 57-58 ![]() Jednak rezultaty bedę mierzyc bardziej w centymetrach i w lustrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Oooo pierwszy raz załapałam sie na poczatek takiej wizazowej akcji!
![]() ![]() Mój cel - ok 4 kg mniej oraz ładna zadbana LovelyGirl, tak aby mój TŻ co rano patrzył z zachwytem! Chce mieć ładne ciało bez zapasów tłuszczu, bo przecież już po zimie! ![]() Zamierzam to osiągnąć przede wszystkim zmianą trybu żywienia - tradycyjne MŻ, ale też zdrowa żywność - jogurty, płatki, owoce, sałaty itd! Nie wiem na ile uda mi się to wprowadzić w życie, bo jestem fanką tradycyjnego, niezdrowego żywienia, co niestety widać po moim kalafiorze na nogach ![]() Obiecuje sobie również, że będę piła 3 razy dziennie herbatke odchudzającą, co najmniej raz dziennie czerwoną lub zieloną herbatkę! Dużoooo wody mineralnej aby nawilzyc cialo i skore od wewnątrz (dziala na wszystko od skory po celulitis!) Oraz codziennie szklanke siemienia lnianego - na cere! Do tego dopisuje dwa razy dziennie Inneov celulit i jakies tabletki na cere, włosy! Jednocześnie postaram sie cwiczyc! dostałam od TZ specjalne urzadzenie (niestety nie wiem jak sie nazywa - taka spręzyna przede wszystkim na miesnie nog) i pora naprawde zaczac je wykorzystywac! poszukam tez jakis cwiczen na fitensie! Ale figura to nie wszytko - pora tez zabrac się za resze! ![]() Będę: - raz w tygodniu - robic peeling z kawy - robic maseczke nawilżającą na włosy (pół godziny w reczniku na głowie) - dbac o paznokietki i górne i dolne dwa razy w tygodniu - robic peeling na twarz - robic maseczke na twarz od nawilzajacych po zwezajace pory kilka razy w tygodniu - nakladac nanobase na noc - smarowac sie j&j holiday skin plus dodtakowac pielegnacja codzienna tyle, ze naprawde sumienna! Tak wyglada moj plan dzialania! Bede go pewnie poszerzac w miare uplywu czasu o nastepne pozycje! Mam nadzieje,ze uda mi sie to wszystko zrealizować i pomoże byc "Piekniejsza na lato" Jednocześnie czekam na wasze pomysły i propozycje! ![]() A teraz ide zaparzyc herbatke na odchudzanie! I wiecie co, naprawde wierze, ze nam sie uda!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Ja tez wierzę LovelyGirl
![]() Mój plan podobny jak Twój. Ogólnie zadbać o siebie. Po maturze jak nie było na nic czasu to się "zapuściłam". Tak jak pisała Mi.a Balsam był raz na miesiac i to rpzy dobrych wiatrach o paznokciach pomalowanych nie było mowy.. Teraz mam wiecej czasu- poki nie pojde gdzies do rpacy wiec moge zadbac o wszystko.. W pracy juz tak nie bedzie.. ale przynajmniej tam tez troche schudne bo trocszke sie rpzy niej nabiegam ![]() Dobra uciekam do pump it up.. Pozniej musze jeszcze wlosy umyc i na jakis spacer ![]() Az boje się wchodzić w swoje zesżłoroczne krótkie spodenki.. Przez ta zimę dziwnie zmienila mi się figura..- urósł mi tylek i nogi..Smiesznie.. Przez to wszystko wszystkie nogawki w spodniach ciasne ![]() Ale rower na to zaradzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
jak narazie się trzymam przy zdrowym jedzonku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Razem raźniej ![]() Uda się, uda ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Zapewne nie wspomniała o kolacji bo nie chce zbyt daleko wybiegac w przyszlosc. No bez przesady na pewno ją zje. Tylko skromna i nie o 22 tylko zalozmy o 18
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.