|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
TiPsy... kto pomoze?
Witam... Mam małe pytanie... Dzis dostałam tipsy zamówione na allegro i co sie okazało po naklejeniu ich... ze nie potrafie wyrównać powierzchni miedzy tipsem a paznokciem... tips po prostu duzo odstaje... kolezanki mówią ze blok.. ale co jak piłuje piłuje i nic... chyba przydałby sie jakis zel który po prostu zatuszuje i wyrówna... ale sama sie nie znam.. wczesniej uzywałam sztucznych paznokci... prosze o porady... moze ktos mógłby mi opisac fachowe załozenie tipsów... dziekuje z góry
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: TiPsy... kto pomoze?
Pina92
Po pierwsze - TU nie uczymy przedłużania paznokci! Fachowe porady otrzymasz na kursie. Po drugie - wyszukiwarka się kłania ! Po trzecie - zanim rozpoczniesz porusznie się po forum (nie tylko tym) zapoznaj się z regulaminem. Twój wątek powinien byc w podforum "Przedłużanie paznokci" ![]() Tyle ode mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
fakt, techniki prawidłowego przyłożenia pilnika nie da sie dobrze opisac, to trzeba zobaczyc...
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja się proponuje juz zamknąć bo gdzie cie nie zobacze to zawsze jakies głupie uwagi. Dziekuje bardzo nie są mi potrzebne! Inne wizazanki potrafiły normalnie odpowiedziec. Moze ktos by mi wytłumaczyl lekko... NIe to nie . czesc |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą narazie zabrania tego regulamin. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A na przyszłość, nie tak ostro... ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nie jestem jakąś gówniarą ,do której można mówić poprostu zamknij się. Post zgłoszony jako zły !
Pina skoro słów nie rozumiesz to może obrazki mamy wklejać ? Szanuj innych i ich pracę na tym forum. Uwagi były bynajmniej bardzo pouczające ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
tak wyszły:P
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Mona za co masz ostrzezenie??
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Chciałam zgłosić zły post, ale chyba nie bardzo jest sens, skoro Mona już to zrobiła, prawda?
Pina: jeśli chcesz cokolwiek "somentować" bądź tak miła i skorzystaj z wyszukiwarki... I przeczytaj regulamin forum - zwłaszcza jeśli nie chcesz dostać bana ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Karolka ostrzeżenie mam za cytowanie osoby zbanowanej.
Mysiak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Też się zdziwiłam
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Cytować posty możesz. Ostrzeżenie zostało wlepione za wklejanie wypowiedzi paulikrk podczas gdy ona nie miała już prawa się tutaj udzielać, bo jej konto zostało zablokowane.
A cóż w tym dziwnego? Skoro osoba została zbanowana, to chyba oczywiste, że jej posty nie są już tu mile widziane. Ma bana, więc się nie udziela, a wklejanie jej wypowiedzi podczas gdy ona nie może już tu odpisywać jest sprzeciwianiem się woli Szefostwa i olewaniem regulaminu (ban to ban). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dodaję: Mam jeszcze jedno pytanie: czy w związku z banem dla paulikrkr, ostrzeżeniem grozi nam też przytoczenie jakiejś jej wypowiedzi nie będące zacytowaniem jej? Nie próbuję Cię prowokować Jelonku. Chcę się dowiedzieć, czy jeśli napiszę, dajmy na to na wątku plotkowym: "A Paula umieściła ostatnio w swoim albumie takie cudne szpice z fioletowymi cyrkoniami i napisała, że od jutra zamierza robić tylko takie..." mogę spodziewać się ostrzeżenia? przepraszam, dubel ![]()
Edytowane przez Agoosia Czas edycji: 2007-06-24 o 19:41 Powód: proszę... :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Mysiak - dodam od siebie, że dowiedziałam się od Pauli, że był to ban za coś, za co była już wcześniej ukarana, sprawa ta nie została wyjaśniona przez szefostwo i dlatego Paula poprosiła mnie o wstawienie kilku słów na wizaż. Ja tez nie spodziewałam się ostrzeżenia ale nie podważam dycyzji wyższej instancji , ani nie próbuję tego jakoś dociekać czy wyjaśniać
![]() Złamałam regulamin - zostałam ukarana, i tak dodam skrycie, że fajnie to wygląda ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu nie można na forum wykorzystując swój profil wklejać odpowiedzi Pauli (innych zbanowanych użytkowników) w jakimś wątku. Jest zbanowana, nie ma prawa się tutaj więcej wypowiadać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.