|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
sklepy internetowe z sukienkami wizytowymi
Szukam sukienki wizytowej, którą można założyć na wesele, niestety: mieszkam za granicą, tutaj nic ciekawego nie ma same sukienki typu "beza" w uroczym łososiowym, pudrowo -rózowym kolorze.
Proszę o podanie linków do sklepów internetowych, w którym można kupić ładne sukienki
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sklepy internetowe z sukienkami wizytowymi
moze poszukaj na allegro? a tak pozatym, to nie radze kupić przez neta... nie lepiej przymierzyć?
jak szukalam sukienki na 100dniowke to znalazlam na all krawcowa z Lublina, na zdjeciach sukienki piekne, ale jak pojechalam na odbior swojej.... o zgrozo! chyba ktoś ją po pijaku szył, bo byla strasznie krzywa ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Poszukaj na www.allegro.pl sukienek firmy APART. Firma prowadzi sprzedaż wysyłkową właśnie z Niemiec. Ubrania są oczywiście nowe. Moja koleżanka, która bierze wkrótce ślub kupiła tam śliczną sukienkę dla siebie na poprawiny. Podobnie jej mama. Polecam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
niestety: allegro odpada. Nic tam nie znalazłam, a szukam od 2 tygodni.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
No to może:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=207756820 Nie wiem, czy Ci się spodobają, ale przesyłam Ci zdjęcia trzech sukienek. Tę pierwszą kupiłam sobie wczoraj. Idę w niej na ślub jako świadkowa. Tę w kropki kupiłam na poprawiny. Ta "pistacjowa" też fajnie wygląda, mierzyłam ją. Ja kupowałam w sklepie, więc były trochę droższe niż na aukcji (220 PLN). Wszystkie trzy są z firmy MONA: http://www.studio-mona.pl/kolekcje.php?col=6 Jeśli chodzi o jakość sukienek, to jest bardzo wysoka. Świetne materiały, dobrze wykrojone. Polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jak się na pewno zorientowałaś wkleiłam zdjęcia w odwrotnej kolejności. W tej drugiej idę na wesele
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
ale ja potrzebuję sukienki w żywym kolorze, no i na dodatek w rozmiarze 34, który jest naprawde rzadki.
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Widzisz... tak się składa, że ja też noszę rozmiar 34. Te, które Ci podesłałam występują w rozmiarze 36 i większym, ale to 36 jest małe - na mnie leżą świetnie. Może zakładając wątek powinnaś bardziej skonkretyzować swoje oczekiwania, a poprosiłaś o strony z ładnymi sukienkami... Nie wspomniałaś nic o kolorach!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Tutaj mają kilka ciekawych sukienek:
http://www.agabella.com/index.php?cP...7d637e68a81505 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.