|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Pomocy! do znaj±cych sie na komputerach!
Dziewczyny! Wkrotce wyjezdzam i postanowilam zakupiæ mikrofon, zeby moc rozmawiac na skypie z rodzicami! i dzisiaj go zaczelam konfigurowac go, ale niestety wystapily pewne problemy no i troche namieszlam! I nie wiem jak to zrobi³am, ale jak slucham teraz muzyki, to nawet 50cent ma glos jak chomik! Dziewczyny b³agam! pomozcie, musze to naprawic do wtorku!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 984
|
Dot.: Pomocy! do znaj±cych sie na komputerach!
Ja te¿ tak kiedys sobie zrobi³am tylko ¿e mia³am pog³os jak w studni. Ale wiem jak Ci pomoc
![]() Musisz wej¶æ w panel sterowania, wybraæ zak³adkê dzwiêk, mowa i urz±dzenia audio, nastêpnie wybraæ Realtek konfiguracja HD. Pojawi Ci sie takie okienko i teraz mo¿liwe ¿e wybrala¶ jakie¶ otoczenie np. ³azienka - ustaw wiêc otoczenie na <brak> Druga opcja to taka ¿e przy zak³adce Karaoke da³a¶ sobie np +3 - musi byæ zero wtedy g³os jest normalny Mam nadzieje ¿e pomog³am ![]() PS: Nie wiem jak w innych programach ale w Windowsie tak sobie ustawia³am
"Poczuj mój wdziêk, mój wdziêk m± wiarê - w ka¿d± czê¶æ ... " Edytowane przez Darin Czas edycji: 2007-06-24 o 22:28 Powód: Dopisek :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.