Pomocy! do znaj±cych sie na komputerach! - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2007-06-24, 20:51   #1
hawrodytka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 018
GG do hawrodytka

Pomocy! do znaj±cych sie na komputerach!

Dziewczyny! Wkrotce wyjezdzam i postanowilam zakupiæ mikrofon, zeby moc rozmawiac na skypie z rodzicami! i dzisiaj go zaczelam konfigurowac go, ale niestety wystapily pewne problemy no i troche namieszlam! I nie wiem jak to zrobi³am, ale jak slucham teraz muzyki, to nawet 50cent ma glos jak chomik! Dziewczyny b³agam! pomozcie, musze to naprawic do wtorku!
hawrodytka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-24, 21:20   #2
Darin
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 984
Dot.: Pomocy! do znaj±cych sie na komputerach!

Ja te¿ tak kiedys sobie zrobi³am tylko ¿e mia³am pog³os jak w studni. Ale wiem jak Ci pomoc
Musisz wej¶æ w panel sterowania, wybraæ zak³adkê dzwiêk, mowa i urz±dzenia audio, nastêpnie wybraæ Realtek konfiguracja HD.
Pojawi Ci sie takie okienko i teraz mo¿liwe ¿e wybrala¶ jakie¶ otoczenie np. ³azienka - ustaw wiêc otoczenie na <brak>
Druga opcja to taka ¿e przy zak³adce Karaoke da³a¶ sobie np +3 - musi byæ zero wtedy g³os jest normalny

Mam nadzieje ¿e pomog³am

PS: Nie wiem jak w innych programach ale w Windowsie tak sobie ustawia³am

Edytowane przez Darin
Czas edycji: 2007-06-24 o 22:28 Powód: Dopisek :)
Darin jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Forum plotkowe

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.