|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Jaki makijaż?
Czesc dziewczyny,z góry was przepraszam ze zasmiecam kolejnnym watkiem,ale mam problem.Otóż mam niedługo wesele a niepotrafie ladnie umalowac powiek ,nie wiem jaki odcien by mi pasował.Wogóle cienie w kamieniu i sypkie odpadaja bo oko naprawde wtedy nieciekawie wyglada,powieka jakby byla pomarszczona.Dlatego zadko sie maluje jdynie tusz i czarna kredka.
Jestem brunetka,mama bardzo ciemne włosy prawie czern ,niebieskie głeboko osadzone oczy i jasna cere. Sukienke bede miec w kolorze ekrii w brązowe cetkii.Pomóżcie mi dobrac jakiś makijaż,szczególnie chodzi mi o oczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki makijaż?
wlasciwie ciezko cos powiedziec bez zdjęć (Twoich i ew. sukienki), ale ja bym postawiła na brąz, może lekko rozświetlony beżem lub złotem i do tego kreska żeby dodać pazura, w końcu masz drapieżną sukienkę
![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
dziekuje Ci bardzo odpisanie
![]() Nie potrafie narysowac kreski na gornej powiece ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
wg mnie kremowe cienie odpadają, bo lubią się zbierać w załamaniu powieki, ja bym postawiła na zwykłe prasowane, błyszczące, ale nie brokatowe. jesli chodzi o kreske to trzeba ćwiczyć i ćwiczyć
![]()
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:33.