|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() co sie ze mna dzieje!! :(
hej dziewczyny. Mam powazny problem... a mianowicie bardzo mnie boli podczas oddawania moczu i mam uczucie jakby caly czas chciało mi sie siusiu!! Ten ból jest juz nie do wytrzymania. Co mi może dolegac??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: co sie ze mna dzieje!! :(
Prawdopodobnie masz zapalenia pęcherza moczowego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Lekcja pierwszej pomocy
Często już po trzech, czterech dniach kuracji dolegliwości ustępują. Wtedy wizyta u lekarza nie będzie konieczna.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Konieczna jest wizyta u lekarza, gdyż mogą z tego wyniknąć poważne konsekwencje dla Twojego organizmu. Sądzę, że jest to zapalenie pęcherza, może jakaś infekcja, trudno powiedzieć. Może przeziębiłaś pęcherz? Jeśli nie zabierzesz się za leczenie- możesz zacząś siusiać krwią i ból będzie coraz gorszy.
Zgłoś się chćby do rodzinnego, opisz problem, a on Ci coś przepisze. Urosept też pomaga na niektóre dolegliwości zw. z pęcherzem, ale lepiej skonsultować się najpierw z lekarze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
a jezeli mam okres to chyba nie pojde do lakarza (bo jezeli mnie wysle na badania moczu to co wtedy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
faktycznie jeżeli masz okres to badania nie wyjdą prawidłowo, ale pewnie antybiotyk dostaniesz i bez badań.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
jeśli masz okres, to na badania moczu Cię nie skieruje, ale lek na pewno jakiś przepisze, bo z tym nie ma żartów, nie wolno zwlekać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
jeszcze jedno - poszukaj na Ginekologii, tam zapewne dziewczyny nie raz pisały o tej niemiłej przypadłości, bo jest ona naprawdę częsta i dopada głównie kobiety.
np tu -->http://www.wizaz.pl/forum/showthread...nie+p%EAcherza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
tylko z ta wizyta u lekarza bedzie problem bo ja mieszkam w krakowie a lekarza mam w Łańcucie (ok 200 km) a teraz sesja i wogole... nie ma jak do domu jechac! myslicie ze Urinal lub Urosept moge sobie kupic i zazywac??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Jedź do lekarza. Ostatnio moja koleżanka miała takie coś i okazało sie, ze to piasek w nerkach. późno zaczęla leczenie i teraz już długi czas cierpi tak jak ty. Im wczesnij pójdziesz do lekarza tym lepiej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Na pewno masz jakąś uczelnianą przychodnię i tam lekarz udzieli Ci podstawowych rad. W takich przypadkach nie należy zwlekać z wizytą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Urosept i takie tam Ci nie pomoga. Troszke łagodza obiawy ale na poczatko zapalenia. Jak ty juz 3 tygodnie chodzisz z bolącym pęchezem to tylko antybiotyk ci pomoze.
Nie zwlekaj - a tak w ogóle to w szoku jestem ze tak długo wytrzymałas- przeciez to boli jak cholera.
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
JA tak mam bardzo czesto.
Straszne jest latania do kibla co 15 minut i sikanie kropelkami. bralam antybiotyki nie raz po 2 tygodnie konczylam je i od nowa sie zaczynalo. To ciagle wracalo ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.