Ktoś jedzie z Witoursa ? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-03-19, 19:47   #1
czerwwona
Raczkowanie

GG do czerwwona

Ktoś jedzie z Witoursa ?

Witam Mam pytanie, czy ktoś jedzie w tym roku na obóz z Witoursa? A jeśli tak, to dokąd i w jakim terminie? Jestem ciekawa czy któraś z wizażanek jedzie do Hiszpanii na 2 turnus z tego biura podróży.
czerwwona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-20, 19:26   #2
agnes989
Raczkowanie

Dot.: Ktoś jedzie z Witoursa ?

nie odrazaja cie opinie?
slyszalam ze jest kiepsko tzn campingi w kiepskim stanie.
bylas juz kiedys gdzies z tego biura?
agnes989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-20, 21:31   #3
czerwwona
Raczkowanie

GG do czerwwona
Smile Dot.: Ktoś jedzie z Witoursa ?

Byłam 3 razy, najpierw w Chorwacji, potem w Grecji, a następnie we Włoszech Może jedzenie nie jest ich najlepszą stroną, ale nie jestem wybredna - mi sie podobało na wszystkich tych wakacjach
Stary 2010-03-22, 15:50   #4
agnes989
Raczkowanie

ja chciałam z kolezankami jechac ale sie troche obawiamy warunkow;/ mozesz powiedziec cos wiecej? np gdzie byl najlepszy camping, czy sa przyczepy czy namioty i czy et sa rzeczywiscie dziuroawe
czekamy na lasty bo slyszalysmy ze jest wtedy tanio
Stary 2010-03-22, 19:02   #5
czerwwona
Raczkowanie

GG do czerwwona
Thumbs up Dot.: Ktoś jedzie z Witoursa ?

Powiem Ci , że to zależy od tego czy poprzednia grupa nie połamała Raz gdy byłam w Grecji dziewczyny zepsuły zamek w drzwiach, polamaly okno i zdarły tapetę -.- Najlepszy camping z zarąbistą łazienką jest we Włoszech Riccione, ale jeśli chcesz tam pojechać to najlepiej na przełomie lipca/sierpnia. Wychowawcy są zwykle Ok Pytaj jeśli chcesz się jeszcze czegoś dowiedzieć :P

P.S
Przyczepy <niektóre> moga być lekko zgrzybiałe :
- albo dlatego ze dostalo sie duzo wilgoci do środka, bo coś sie tam wylało
- albo ze starości
Zwykle jest to jednak tylko na obrzeżach lodówki której i tak nie otwierasz i nie używasz Ja nie ucierpialam od tego
Stary 2010-03-22, 21:04   #6
agnes989
Raczkowanie

a jak jest z wycieczkami dodatkowymi? duzo os. jezdzi i czy w ogole warto jechac na te wycieczki fakultatywne? i jakbys mogla to napisz jak z czasem wolnym?
Coraz bardziej mnie przekonujesz ze ten witours nie jest taki zly, w sumie nei siedzi sie clay zcas w przyczepach
Stary 2010-03-23, 11:18   #7
czerwwona
Raczkowanie

GG do czerwwona

więc, jeżeli chodzi o wycieczki to oni wybierają dwie z tej całej listy i jeżeli chcesz to jedziesz a jeśli nie to zostajesz na campingu, zwykle dużo osób jedzie. W wolnym czasie robisz to co aktualnie chcesz ( bez przesady) np: jezeli na campingu jest basen to idziesz tam, albo mozesz isć na boisko pograc , poopalac sie. Zwykle organizują czas tym którzy zostali by sie nie nudzili

P.S Jezeli sie zdecydujecie to powiedzcie gdzie jedziecie bo jak sie okaze że ze mą, to lepiej sie wczesniej troche poznać

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-24, 19:27   #8
agnes989
Raczkowanie

Chcemy jechac z lastów wiec chyba bedzimey wiedziec mniej wiecej tydzien przed:P w sumie to anwet nie wiemy gdzie konkretnie chcemy jechac... ciagle nam sie zmienia
a skad jestes?
Stary 2010-03-25, 18:07   #9
czerwwona
Raczkowanie

GG do czerwwona

Mieszkam godzinę od Wrocka A właaśnie, ja jadę do Hiszpanii ale jak sie zdecydujecie to powiedzcie bo moze sie okaże ze pojedziecie tam gdzie ja byłam no i będę mogła Wam coś więcej o tym opowiedzieć co do lastów - myślę że tydzień przed opuszczą prawie z wszystkiego ceny
Stary 2010-03-25, 19:27   #10
agnes989
Raczkowanie

lepiej wybrac namioty czy przyczepe? w sumie to i tu i tu moze byc grzyb albo dziurowe materace;/
Stary 2010-03-26, 20:43   #11
czerwwona
Raczkowanie

GG do czerwwona

Przyczepę W niej tak bardzo nie odczuwasz gorąca, bo jak sie namiot nagrzeje to idzie się ugotować ! Co do materacy, to jeżeli one są dziurawe, to oni je wymieniają dość szybko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-31, 19:10   #12
wondroous
Raczkowanie

miałam ochotę jechać do Hiszpanii właśnie z tego biura ale jak przeczytałam opinię to się przestraszyłam.. nie zdecydowałam się w sumie na ten obóz tylko i wyłącznie ze względu na cenę, chociaż ona też korzysta urzekło mnie to, że wyjazd trwa 15 dni ! jakiś odjazd w ogóle trudno mi znaleźć coś co by trwało 14, a tu nagle 15 i coś koło 1000zł. drugą sprawą było to, że żadnego zwiedzania w sumie.. jadę się opalać i leniuchować, ale mogliby zrobić jakiś postój we włoszech, wenecja, verona czy coś takiego.. tak samo w drodze powrotnej.. zdecydowałam się na biuro Olimp: http://olimp.travel.pl/oferty/?regio...otel=roca_oboz cena przystępna, też na campingu, fajne wycieczki, zwiedzanie jest.. no może nie 15 dni jak na razie to mój wybór, chyba że zmienię zdanie lub znajdę coś ciekawszego :p jak coś to zabierać się ze mną pozdrawiam
wondroous jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-31, 20:27   #13
klaudia77
Rozeznanie

GG do klaudia77

Cytat:
Napisane przez wondroous Pokaż wiadomość
miałam ochotę jechać do Hiszpanii właśnie z tego biura ale jak przeczytałam opinię to się przestraszyłam.. nie zdecydowałam się w sumie na ten obóz tylko i wyłącznie ze względu na cenę, chociaż ona też korzysta urzekło mnie to, że wyjazd trwa 15 dni ! jakiś odjazd w ogóle trudno mi znaleźć coś co by trwało 14, a tu nagle 15 i coś koło 1000zł. drugą sprawą było to, że żadnego zwiedzania w sumie.. jadę się opalać i leniuchować, ale mogliby zrobić jakiś postój we włoszech, wenecja, verona czy coś takiego.. tak samo w drodze powrotnej.. zdecydowałam się na biuro Olimp: http://olimp.travel.pl/oferty/?regio...otel=roca_oboz cena przystępna, też na campingu, fajne wycieczki, zwiedzanie jest.. no może nie 15 dni jak na razie to mój wybór, chyba że zmienię zdanie lub znajdę coś ciekawszego :p jak coś to zabierać się ze mną pozdrawiam
Wiesz wycieczki fakultatywne są organizowane. Moim zdaniem to dobrze że nie robią żadnych wycieczek po drodze do Hiszpani, bo to może byc dla niektórych bardzo męczące zwłaszcza np po 10 godzinnej jeździe i kiedy jeszcze daleko do celu

Jak jechałam z tym biurem pierszy raz to też się bałam bo się naczytałam opini, ale jechałam z lasta tak więc było tanio i mówię zaryzykuję I nie żałuję że pojechałam bo było super. Pierwszy raz byłam na obozie a później jeździłam na wczasy.

Byłam we Włoszech i w Grecji. I we Włoszech camping zdecyydowanie lepszy. No ale też nie można oczekiwać cudów za takie pieniądze
Jakby ktoś chciał to mogę wyszukać moje zdjęcia z Grecji albo Włoch z campingów i wrzucę na forum

klaudia77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-01, 09:41   #14
wondroous
Raczkowanie

w takim razie ja proszę o zdjęcia jeejku. jestem strasznie niezdecydowana jeśli chodzi o ten obóz rok temu dowiedziałam się, że jadę, 3 dni przed w tym roku chciałam coś wcześniej zarezerwować, ale widzę, że nie będzie łatwo

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

czerwwona >> w takim razie może się spotkamy :p
Stary 2010-04-01, 18:23   #15
klaudia77
Rozeznanie

GG do klaudia77

To są zdjęcia z Włoch, z Riccione. Jak przegladałam moje zdjęcia to mało mam z campingu tak więc za dużo nie widać Ale tak to super basen, z jacuzzi, Kawiarenka, bar z pizza, mały market, boiska do tenisa, piłki sitkowej, baardzo fajne łazienki. I blisko do morza

Stary 2010-04-01, 18:41   #16
klaudia77
Rozeznanie

GG do klaudia77

A tu zdjęcia z Grecji, Thassos

Stary 2010-04-01, 18:54   #17
klaudia77
Rozeznanie

GG do klaudia77

Grecja cd
W Grecji faktycznie morze jest piękne, czyste. I jak wejdziesz do wody to dokładnie widzisz co leży na dnie
Nie mam zdjęć z campingu z Grecji, bo mieszkałam w takim pensjonacie a do campingu chodziłam tylko na jedzonko. I szczerze przyznam to jest taki średni w porównaniu z tym włoskim. Fajny jest z tym że jest położony nad samym morzem.

Stary 2010-04-01, 20:56   #18
czerwwona
Raczkowanie

GG do czerwwona

wondroous hmm, może pogadamy na gg ?? Zostawiam swoje : 9704438 Jak bedziesz chciała to sie odezwij to się poznamy bliżej .
Stary 2010-04-02, 11:29   #19
champ1on
Raczkowanie

A polecasz to Riccone? Warto tam jechac? Sa jakies dyskoteki? To jest takie mniejsze miasteczko?
champ1on jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-02, 12:25   #20
klaudia77
Rozeznanie

GG do klaudia77

Cytat:
Napisane przez champ1on Pokaż wiadomość
A polecasz to Riccone? Warto tam jechac? Sa jakies dyskoteki? To jest takie mniejsze miasteczko?
W Riccione jest super. Zdecydowanie jest co robić i nie można się nudzić. Nie jest to jakiś małe miasteczko. Normalne miasto które zaczyna ożywać dopiero po godzinie 22! Wtedy na mieście jest pełno ludzi, mnóstwo barów, pizzerii restauracji, lodziarni. Wszędzie coś się dzieje jakieś imprezy, festyny. Np jak ja byłam to był dzień arbuza i na mieście były występy i dawali za darmo każdemu arbuzy Dyskotek też jest mnóstwo.

Natomiast na Thassos jest trochę spokojnie, tam jest takie właśnie mniejsze miasteczko

Stary 2010-04-02, 16:18   #21
agnes989
Raczkowanie

zastanawiam sie coraz powazniej nad Riconne w zdjeciach po prostu sie zakochalam! piękne! w tych przyczepach w sumei nie mzoe byc tak zle przynajmneij bedzie wesolo

a jak jest we wloszech z lazienkami?
Stary 2010-04-02, 16:22   #22
wondroous
Raczkowanie

dziewczyny ! jak tam jest pięknie ! znowu mi robicie ochotę na ten wyjazd.. w sumie w przyczepach może nie będzie tak źle ? i to 15 dni z dala od Polski.. Czerwwona -> napisałam do Ciebie
Stary 2010-04-02, 21:35   #23
klaudia77
Rozeznanie

GG do klaudia77

Cytat:
Napisane przez agnes989 Pokaż wiadomość
zastanawiam sie coraz powazniej nad Riconne w zdjeciach po prostu sie zakochalam! piękne! w tych przyczepach w sumei nie mzoe byc tak zle przynajmneij bedzie wesolo

a jak jest we wloszech z lazienkami?
We Włoszech fajne łazienki, nie to co w Grecji Masz zaraz obok namiotów, generalnie jest dużo takich punktów łazienkowych na campingu. A w każdym jest około (to piszę z pamięci, mogło mi się trochę pomylić ;P) 6 prysznicy, 8 ubikacji, też z 8 umywalek przy każdej duże lusterko i kontakty tak więc można jakąś suszarkę albo prostownice podpiąć :P Jeszcze dodatkowo takie duże zlewy do mycia naczyń i do prania ręcznego Łazienki codziennie sprzątane, myte, papier na bieżąco dokładany.

Jak bym miała tam znowu jechać to też bym się zastanawiała nad przyczepą. Bo jak ja byłam to jeszcze przyczep nie mieli. Wprowadzili dopiero rok później. Bo w namiotach to na prawdę smażalnik w dzień to się tam nie da wejść ani tym bardziej wysiedzieć tam 5 minut. Z resztą rano już się budzisz zlana potem z tego gorąca :P

Jeszcze mi się przypomniało, bo w jak byłam w Grecji to mieszkałam w takim pensjonanie ale początkowo myślałam właśnie nad campingiem. Ale jak byłam na campingu na obiedzie i później odwiedziłam łazienkę to :O Brzydka, mała, chyba 2 ubikacje połączone z prysznicem i co najlepsze, nie było tam normalnego sedesiku tylko dziura w ziemi... Jak to zobaczyłam to się cieszyłam, że nie mieszkam na tym campingu :P Generalnie ten camping super tylko z tymi łazienkami to była porażka... Chociaż ja tam byłam 3 lata temu to może coś się zmieniło..

Edytowane przez klaudia77
Czas edycji: 2010-04-02 o 21:40
Stary 2010-04-04, 19:38   #24
Yani
Raczkowanie

GG do Yani

Hej. . Mozecie mi powiedziec ile kosztuje te obozy z "lastów'? o ile obnizona jest cena?
z góry dziękuję
Yani jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-04, 20:30   #25
czerwwona
Raczkowanie

GG do czerwwona

no to zwykle zniżają aż do 699/799 zł .
Stary 2010-04-04, 20:35   #26
agnes989
Raczkowanie

o jaaa! to taniocha!
Stary 2010-04-05, 13:46   #27
Yani
Raczkowanie

GG do Yani

Cytat:
Napisane przez czerwwona Pokaż wiadomość
no to zwykle zniżają aż do 699/799 zł .

SZOK?!
To ja chyba pojadę na 2 ;p
a dużo miejsc zostaje ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-05, 17:24   #28
wondroous
Raczkowanie

zazwyczaj do 5 takie ostatki :p jak chcesz jechać sama to się załapiesz. a jak z koleżanką to już może być problem, bo nie zawsze są dwa zależy na jaką ofertę trafisz
Stary 2010-04-05, 20:38   #29
Yani
Raczkowanie

GG do Yani

Cytat:
Napisane przez wondroous Pokaż wiadomość
zazwyczaj do 5 takie ostatki :p jak chcesz jechać sama to się załapiesz. a jak z koleżanką to już może być problem, bo nie zawsze są dwa zależy na jaką ofertę trafisz
Chce jechać sama Do Wloch
Stary 2010-04-06, 07:52   #30
klaudia77
Rozeznanie

GG do klaudia77

Znalazłam jeszcze takie zdjęcia z Riccione

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości