![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ktoś jedzie z Witoursa ?
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ktoś jedzie z Witoursa ?
nie odrazaja cie opinie?
slyszalam ze jest kiepsko tzn campingi w kiepskim stanie. bylas juz kiedys gdzies z tego biura? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
Byłam 3 razy, najpierw w Chorwacji, potem w Grecji, a następnie we Włoszech
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja chciałam z kolezankami jechac ale sie troche obawiamy warunkow;/ mozesz powiedziec cos wiecej? np gdzie byl najlepszy camping, czy sa przyczepy czy namioty i czy et sa rzeczywiscie dziuroawe
![]() czekamy na lasty bo slyszalysmy ze jest wtedy tanio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]()
Powiem Ci , że to zależy od tego czy poprzednia grupa nie połamała
![]() ![]() P.S Przyczepy <niektóre> moga być lekko zgrzybiałe : - albo dlatego ze dostalo sie duzo wilgoci do środka, bo coś sie tam wylało - albo ze starości Zwykle jest to jednak tylko na obrzeżach lodówki której i tak nie otwierasz i nie używasz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
a jak jest z wycieczkami dodatkowymi? duzo os. jezdzi i czy w ogole warto jechac na te wycieczki fakultatywne?
![]() Coraz bardziej mnie przekonujesz ze ten witours nie jest taki zly, w sumie nei siedzi sie clay zcas w przyczepach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
więc, jeżeli chodzi o wycieczki to oni wybierają dwie z tej całej listy i jeżeli chcesz to jedziesz a jeśli nie to zostajesz na campingu, zwykle dużo osób jedzie. W wolnym czasie robisz to co aktualnie chcesz ( bez przesady) np: jezeli na campingu jest basen to idziesz tam, albo mozesz isć na boisko pograc , poopalac sie. Zwykle organizują czas tym którzy zostali by sie nie nudzili
![]() P.S Jezeli sie zdecydujecie to powiedzcie gdzie jedziecie bo jak sie okaze że ze mą, to lepiej sie wczesniej troche poznać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Chcemy jechac z lastów wiec chyba bedzimey wiedziec mniej wiecej tydzien przed:P w sumie to anwet nie wiemy gdzie konkretnie chcemy jechac... ciagle nam sie zmienia
![]() a skad jestes? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Mieszkam godzinę od Wrocka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
lepiej wybrac namioty czy przyczepe? w sumie to i tu i tu moze byc grzyb albo dziurowe materace;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Przyczepę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
miałam ochotę jechać do Hiszpanii właśnie z tego biura
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak jechałam z tym biurem pierszy raz to też się bałam bo się naczytałam opini, ale jechałam z lasta tak więc było tanio i mówię zaryzykuję ![]() Byłam we Włoszech i w Grecji. I we Włoszech camping zdecyydowanie lepszy. No ale też nie można oczekiwać cudów za takie pieniądze ![]() Jakby ktoś chciał to mogę wyszukać moje zdjęcia z Grecji albo Włoch z campingów i wrzucę na forum ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
w takim razie ja proszę o zdjęcia
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- czerwwona >> w takim razie może się spotkamy :p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
To są zdjęcia z Włoch, z Riccione. Jak przegladałam moje zdjęcia to mało mam z campingu tak więc za dużo nie widać
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
A tu zdjęcia z Grecji, Thassos
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Grecja cd
W Grecji faktycznie morze jest piękne, czyste. I jak wejdziesz do wody to dokładnie widzisz co leży na dnie ![]() Nie mam zdjęć z campingu z Grecji, bo mieszkałam w takim pensjonacie a do campingu chodziłam tylko na jedzonko. I szczerze przyznam to jest taki średni w porównaniu z tym włoskim. Fajny jest z tym że jest położony nad samym morzem. ![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
wondroous
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
A polecasz to Riccone? Warto tam jechac? Sa jakies dyskoteki? To jest takie mniejsze miasteczko?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Natomiast na Thassos jest trochę spokojnie, tam jest takie właśnie mniejsze miasteczko ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
zastanawiam sie coraz powazniej nad Riconne
![]() ![]() ![]() ![]() a jak jest we wloszech z lazienkami? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
dziewczyny ! jak tam jest pięknie ! znowu mi robicie ochotę na ten wyjazd.. w sumie w przyczepach może nie będzie tak źle ? i to 15 dni z dala od Polski..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak bym miała tam znowu jechać to też bym się zastanawiała nad przyczepą. Bo jak ja byłam to jeszcze przyczep nie mieli. Wprowadzili dopiero rok później. Bo w namiotach to na prawdę smażalnik ![]() Jeszcze mi się przypomniało, bo w jak byłam w Grecji to mieszkałam w takim pensjonanie ale początkowo myślałam właśnie nad campingiem. Ale jak byłam na campingu na obiedzie i później odwiedziłam łazienkę to :O Brzydka, mała, chyba 2 ubikacje połączone z prysznicem i co najlepsze, nie było tam normalnego sedesiku tylko dziura w ziemi... Jak to zobaczyłam to się cieszyłam, że nie mieszkam na tym campingu :P Generalnie ten camping super tylko z tymi łazienkami to była porażka... Chociaż ja tam byłam 3 lata temu to może coś się zmieniło.. ![]()
"Ciągle zadaję pytania na które nie ma odpowiedzi bądź nie umiem ich znaleźć..." Edytowane przez klaudia77 Czas edycji: 2010-04-02 o 21:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Hej.
![]() z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
no to zwykle zniżają aż do 699/799 zł .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
o jaaa! to taniocha!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
zazwyczaj do 5
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Znalazłam jeszcze takie zdjęcia z Riccione
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.