|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Duże contra małe
Tu jest link do artykułu, zgadzam się z nim w 90%
http://interia360.pl/artykul/duze-kontra-male,368 Czy zgadzacie się z następującymi zdaniami: Mężczyźni zwykle są zgodni w jednej kwestii: piersi powinny być naturalne! - ja TAK Dla większości mężczyzn zresztą rozmiar naprawdę nie ma znaczenia – zwykle najbardziej podobają im się piersi kobiety, którą kochają. - ja TAK Wielu zaś mężczyzn wydaje niezbyt sprawiedliwy osąd, że takim kobietom "mózg poszedł w piersi". Odkryłam ostatnio forum internetowe, na którym użytkownicy zgodnie obalali mit "duże jest piękne" i krytykowali wszystko powyżej rozmiaru B. - TAK, z tym też się zgadzam, wie może ktoś gdzie jest link do tego forum? Moze ktoś już czytał? |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Duże contra małe
Że tez ludzie maja czas na myslenie a takich głupotach...
![]()
#4 |
Raczkowanie
|
Bez obrazy, ale gorsze głupoty czytałam tu na wizazu.. Dziwia mnie nieraz takie opinie Wizazanek.. Autora watku widocznie ten temat zainteresował, jesli nas nie interesuje, to moze po prostu nie krytykujmy?? A w ogole to czemu od razu TROLL??? eh, nie rozumiem.. byc moze wynika to z tego, ze zbyt krótko tu jestem..
A wracajac do tematu...osobiscie wydaje mi sie, ze ile facetów, tyle opinii, i nie mozna uogolniac.. A co do tego, ze biustonosze dla kobiet z biustem powyzej C sa paskudne to oczywiscie ZGADZAM SIE>. wspołczuje tym kobietom, bo jest bardzo mały wybór ładnych biustonoszy na rynku..
![]() |
#5 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Niestety kolony trolli dziedziczą bana. To taka scheda po "poprzednikach" trollikach.
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ech..... myślałam, że będzie coś o penisach......
to idę sobie.....
![]() |
#8 | |||
BAN stały
|
1. To ja - ja (facet). Pomijam, że nisłusznie mnie zabanowaliście za Rodrigo Sancheza i Izydora Oracza.
Przyznaję się, że to byłem ja, ale przecież nikogo nie obraziłem, trochę sobie pożartowaliśmy z dziewczynami i w sumie to za nic dostałem te bany. A już w ogóle nie rozumiem czemu dostałem za ja (facet)-a, przeciez tym razem to nawet jaj sobie nie robiłem, zachowywałem się wzorowo. 2. Cytat:
Czytałem regulamin, nie ma tam takiej zasady, że klon automatycznie dziedziczy bana. Znalazłem za to taką zasadę: Cytat:
Z tego wynika, że można zabanować klona, ale tylko pod warunkiem, że łamie te same punkty regulaminu co wcześniej. A ja jako użytkownik o nicku - ja (facet) - zachowywałem się grzecznie, nic nie zrobiłem. Wiedziałem już, że za niewinny żarcik mogę zostać zabanowany i dlatego unikałem wszelkich zachowań, które mogłyby zostać uznane za niezgodne z regulaminem. A świerzbił mnie język żeby skomentować poziom intelektu SiSleys czy niejakiej pani Madzialenki 12344 cos tam dalej.Analiza nie byłaby dla nich zbyt korzystna A w ogóle to co to ma być, że w przypadku poprawy nie daje się szansy, nawet więźniom daje się kary w zawiasach. 3.Nastepny punkt to też niezła beka. Cytat:
Wyrazi skruchę i obieca poprawę, co jeszcze może na kolana mamy klękać???? 4. Ten punkt jest skierowany do Pomadki - reszta nie czytać!!! Pomadka czemu nie odpisałaś mi czy masz chłopaka? No i czemu czytacie? Było tylko do Pomadki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze piszesz-wynika to z tego,ze jestes tu zbyt krótko....Owszem przyznaje sie temat mnie nie zaiteresował i co wiecej uwazam,ze jest niezykle płytki.Dlatego dzwuje sie na lewo i na prawo,ze ludzie tak potrafia zasmiecac sobie głowe...Pamietacie tabula rasa ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
eee?
ja w ogóle nie rozumiem tego naskoczenia ? przeciez Ja (facet) tylko poprosil o opinie, dla niektórych to może byc płytkie dla innych nie. mozna o tym podyskutowac , albo sie nie odzywać. a z tego artykułu najbardziej podoba mi sie zdanie "Dla większości mężczyzn zresztą rozmiar naprawdę nie ma znaczenia – zwykle najbardziej podobają im się piersi kobiety, którą kochają." coś w tym jest ![]()
#11 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.