Duże contra małe - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-02, 11:38   #1
Ja (facet)
BAN stały

Duże contra małe

Tu jest link do artykułu, zgadzam się z nim w 90%

http://interia360.pl/artykul/duze-kontra-male,368

Czy zgadzacie się z następującymi zdaniami:

Mężczyźni zwykle są zgodni w jednej kwestii: piersi powinny być naturalne! - ja TAK

Dla większości mężczyzn zresztą rozmiar naprawdę nie ma znaczenia – zwykle najbardziej podobają im się piersi kobiety, którą kochają. - ja TAK

Wielu zaś mężczyzn wydaje niezbyt sprawiedliwy osąd, że takim kobietom "mózg poszedł w piersi". Odkryłam ostatnio forum internetowe, na którym użytkownicy zgodnie obalali mit "duże jest piękne" i krytykowali wszystko powyżej rozmiaru B. - TAK, z tym też się zgadzam, wie może ktoś gdzie jest link do tego forum? Moze ktoś już czytał?
Ja (facet) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-02, 12:43   #2
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Dot.: Duże contra małe

Heh. Kolejny Troll.... Jakis niesmieszny -_-

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-02, 12:53   #3
sylweczka
Wtajemniczenie

GG do sylweczka

Że tez ludzie maja czas na myslenie a takich głupotach...

sylweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-02, 20:43   #4
sysuni@
Raczkowanie

GG do sysuni@

Bez obrazy, ale gorsze głupoty czytałam tu na wizazu.. Dziwia mnie nieraz takie opinie Wizazanek.. Autora watku widocznie ten temat zainteresował, jesli nas nie interesuje, to moze po prostu nie krytykujmy?? A w ogole to czemu od razu TROLL??? eh, nie rozumiem.. byc moze wynika to z tego, ze zbyt krótko tu jestem..
A wracajac do tematu...osobiscie wydaje mi sie, ze ile facetów, tyle opinii, i nie mozna uogolniac.. A co do tego, ze biustonosze dla kobiet z biustem powyzej C sa paskudne to oczywiscie ZGADZAM SIE>. wspołczuje tym kobietom, bo jest bardzo mały wybór ładnych biustonoszy na rynku..

Kocham Cię Skarbie
15.X.2003-eh, ten smsik
12.IV.2004- jesteśmy razem już 3 lata
sysuni@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-02, 21:18   #5
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sysuni@ Pokaż wiadomość
Bez obrazy, ale gorsze głupoty czytałam tu na wizazu.. Dziwia mnie nieraz takie opinie Wizazanek.. Autora watku widocznie ten temat zainteresował, jesli nas nie interesuje, to moze po prostu nie krytykujmy?? A w ogole to czemu od razu TROLL??? eh, nie rozumiem.. byc moze wynika to z tego, ze zbyt krótko tu jestem..
A wracajac do tematu...osobiscie wydaje mi sie, ze ile facetów, tyle opinii, i nie mozna uogolniac..
Heh. Poczytaj zamkniete watki na seksie
Cytat:
A co do tego, ze biustonosze dla kobiet z biustem powyzej C sa paskudne to oczywiscie ZGADZAM SIE>. wspołczuje tym kobietom, bo jest bardzo mały wybór ładnych biustonoszy na rynku..
Heh. Mam E. I mam mase ladnych biustonoszy. Z ta roznica ze moj cycek lepiej wyglada w obsesion konrada niz cycek w rozm A/B/C.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-02, 23:57   #6
Pomadka
Zakorzenienie

Niestety kolony trolli dziedziczą bana. To taka scheda po "poprzednikach" trollikach.

Stary 2007-08-03, 00:40   #7
SiSleyS
Zakorzenienie

ech..... myślałam, że będzie coś o penisach......

to idę sobie.....
Stary 2007-08-03, 11:00   #8
szybki lopez
BAN stały

1. To ja - ja (facet). Pomijam, że nisłusznie mnie zabanowaliście za Rodrigo Sancheza i Izydora Oracza.
Przyznaję się, że to byłem ja, ale przecież nikogo nie obraziłem, trochę sobie pożartowaliśmy z dziewczynami i w sumie to za nic dostałem te bany. A już w ogóle nie rozumiem czemu dostałem za ja (facet)-a, przeciez tym razem to nawet jaj sobie nie robiłem, zachowywałem się wzorowo.

2.
Cytat:
Napisane przez Pomadka Pokaż wiadomość
Niestety kolony trolli dziedziczą bana. To taka scheda po "poprzednikach" trollikach.
Cytat:
Napisane przez Pomadka Pokaż wiadomość

Czytałem regulamin, nie ma tam takiej zasady, że klon automatycznie dziedziczy bana. Znalazłem za to taką zasadę:

Cytat:
3. Wyjątkowo przyznajemy użytkownikowi od razu BAN stały lub SPAMER z pominięciem gradacji upomnień, jeśli:

* przypadki łamania tych samych punktów regulaminu przez klony zbanowanych userów – ewidentny trollizm!

Z tego wynika, że można zabanować klona, ale tylko pod warunkiem, że łamie te same punkty regulaminu co wcześniej. A ja jako użytkownik o nicku - ja (facet) - zachowywałem się grzecznie, nic nie zrobiłem. Wiedziałem już, że za niewinny żarcik mogę zostać zabanowany i dlatego unikałem wszelkich zachowań, które mogłyby zostać uznane za niezgodne z regulaminem. A świerzbił mnie język żeby skomentować poziom intelektu SiSleys czy niejakiej pani Madzialenki 12344 cos tam dalej.Analiza nie byłaby dla nich zbyt korzystna

A w ogóle to co to ma być, że w przypadku poprawy nie daje się szansy, nawet więźniom daje się kary w zawiasach.

3.Nastepny punkt to też niezła beka.

Cytat:
5. Ban stały może być zniesiony w przypadku kiedy użytkownik wyrazi skruchę i obieca poprawę oraz sumienne przestrzeganie regulaminu forum. W przypadku ponownego złamania regulaminu ban stały będzie nieodwracalny.

Wyrazi skruchę i obieca poprawę, co jeszcze może na kolana mamy klękać????

4. Ten punkt jest skierowany do Pomadki - reszta nie czytać!!!

Pomadka czemu nie odpisałaś mi czy masz chłopaka?

No i czemu czytacie? Było tylko do Pomadki.

szybki lopez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-03, 11:48   #9
sylweczka
Wtajemniczenie

GG do sylweczka

Cytat:
Napisane przez sysuni@ Pokaż wiadomość
A wracajac do tematu...osobiscie wydaje mi sie, ze ile facetów, tyle opinii, i nie mozna uogolniac.. A co do tego, ze biustonosze dla kobiet z biustem powyzej C sa paskudne to oczywiscie ZGADZAM SIE>. wspołczuje tym kobietom, bo jest bardzo mały wybór ładnych biustonoszy na rynku..

Dobrze piszesz-wynika to z tego,ze jestes tu zbyt krótko....Owszem przyznaje sie temat mnie nie zaiteresował i co wiecej uwazam,ze jest niezykle płytki.Dlatego dzwuje sie na lewo i na prawo,ze ludzie tak potrafia zasmiecac sobie głowe...Pamietacie tabula rasahehehehe

sylweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-03, 12:05   #10
agatkaz88
Zakorzenienie

eee?

ja w ogóle nie rozumiem tego naskoczenia ?

przeciez Ja (facet) tylko poprosil o opinie, dla niektórych to może byc płytkie dla innych nie. mozna o tym podyskutowac , albo sie nie odzywać.

a z tego artykułu najbardziej podoba mi sie zdanie "Dla większości mężczyzn zresztą rozmiar naprawdę nie ma znaczenia – zwykle najbardziej podobają im się piersi kobiety, którą kochają." coś w tym jest
Stary 2007-08-03, 20:12   #11
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szybki lopez Pokaż wiadomość
1. To ja - ja (facet). Pomijam, że nisłusznie mnie zabanowaliście za Rodrigo Sancheza i Izydora Oracza.
Przyznaję się, że to byłem ja, ale przecież nikogo nie obraziłem, trochę sobie pożartowaliśmy z dziewczynami i w sumie to za nic dostałem te bany. A już w ogóle nie rozumiem czemu dostałem za ja (facet)-a, przeciez tym razem to nawet jaj sobie nie robiłem, zachowywałem się wzorowo.

2.

Czytałem regulamin, nie ma tam takiej zasady, że klon automatycznie dziedziczy bana. Znalazłem za to taką zasadę:

Z tego wynika, że można zabanować klona, ale tylko pod warunkiem, że łamie te same punkty regulaminu co wcześniej. A ja jako użytkownik o nicku - ja (facet) - zachowywałem się grzecznie, nic nie zrobiłem. Wiedziałem już, że za niewinny żarcik mogę zostać zabanowany i dlatego unikałem wszelkich zachowań, które mogłyby zostać uznane za niezgodne z regulaminem. A świerzbił mnie język żeby skomentować poziom intelektu SiSleys czy niejakiej pani Madzialenki 12344 cos tam dalej.Analiza nie byłaby dla nich zbyt korzystna

A w ogóle to co to ma być, że w przypadku poprawy nie daje się szansy, nawet więźniom daje się kary w zawiasach.

3.Nastepny punkt to też niezła beka.

Wyrazi skruchę i obieca poprawę, co jeszcze może na kolana mamy klękać????

4. Ten punkt jest skierowany do Pomadki - reszta nie czytać!!!

No i czemu czytacie? Było tylko do Pomadki.

Ogólnie zycie jest niesprawiedliwe.

Cytat:
Pomadka czemu nie odpisałaś mi czy masz chłopaka?
A kiedy i gdzie mnie o to pytałeś? Nie przypominam sobie...

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości