Toruń - fajne sklepy. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-02-24, 08:53   #1
besciara
Wtajemniczenie

Exclamation

Toruń - fajne sklepy.

Jakie sklepy polecacie ? Była, któraś z was na Zamkowej w sklepie Vabbi . ??
besciara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-24, 17:08   #2
Eire
Raczkowanie

Dot.: Toruń - fajne sklepy.

Cytat:
Napisane przez besciara
fajne sklepy wToruniu sa przede wszystkim na szerokiej dosc sporo modnych sklepow z fajnymi ciuchami jest tez w galerii copernicus. Ale niestety nie bylam w sklepie Vabbi. Jaki styl ma ten sklepik? Moze warto byloby sie do niego wybrac
Eire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-24, 17:24   #3
besciara
Wtajemniczenie

Wink Dot.: Toruń - fajne sklepy.

Chodziło mi bardziej o jakieś sklepiki w głębi miasta . W każdym razie w Vabbi są oryginalne ciuchy w tańszych cenach ... nie wiem dokładnie jakim cudem .
Stary 2006-02-25, 17:29   #4
yedanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez besciara
Chodziło mi bardziej o jakieś sklepiki w głębi miasta . W każdym razie w Vabbi są oryginalne ciuchy w tańszych cenach ... nie wiem dokładnie jakim cudem .
Hmm... a ja tam jeszcze nie trafiłam Moim zdaniem w Toruniu nie ma fajnych sklepów z ciuszkami Fakt - jest Szeroka, teraz Galeria Copernicus ale to te same sklepy co na Szerokiej Ogólnie - moim zdaniem bardzo kiepsko ale może nie mam rozeznania. Chętnie się dowiem, gdzie można kupić ciekawe ubranka, niekoniecznie firmowe.
Stary 2006-02-25, 21:18   #5
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam

Tak jak wyżej wspominałyście - jedynie można coś znaleźć na Szerokiej albo w Galerii i tyle
aniyam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-25, 21:25   #6
besciara
Wtajemniczenie

Red face Dot.: Toruń - fajne sklepy.

oj ... ja się na Zamkową wybiorę to zdam wam relację z tego sklepu .
Stary 2006-02-26, 11:32   #7
fizzz
Raczkowanie

nazwy nie znam ale byam kilka razy w jakimś takim sklepie (magazynie?) własnie z orginalnymi ciuchami (big star, wrangler,itp) po niższych cenach. Może to ten sam sklep
A co do innych ciekawych sklepów w Toruniu, to jak jestem w tym mieście- przeważnie odwiedzam New Yorkera
fizzz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-02-26, 11:49   #8
besciara
Wtajemniczenie

Bardzo możliwe, że byłaś w tym sklepie właśnie. Ja najczęściej odwiedzam Imitz, Orsay i New Yorker. Moje ulubione sklepy . Hmm a teraz odwiedzę Croppa i napewno poszukam tego na Zamkowej :P.
Stary 2006-02-26, 14:03   #9
apiratka
Raczkowanie

Ja nie byłam w Vabbi w Toruniu, ale u nas jest ten sam sklep i jest tam sporo fajnych ciuszków - Mexx, Levis, Zara, H&M, House, i jakieś sportowe typu Reebok. No i buciki - Sketchers, Puma itd. Zazwyczaj te ciekawsze ciuszki są drogie pomimo przeceny, ale czasem coś się trafi . Ostatnio kupiłam dżinsy biodróweczki za 19.99.
Stary 2006-02-26, 14:11   #10
besciara
Wtajemniczenie

ooo . Koniecznie muszę tam wpaść .
Stary 2006-02-26, 18:03   #11
fizzz
Raczkowanie

Zainteresowałam się troszkę tym sklepem i znalazłam trochę info;

Vabbi Factory Outlet w Europie Środkowej.

Poznańska sieć handlowa sprzedająca końcówki kolekcji znanych marek istnieje już na Litwie. Teraz chce być liderem rynku w Europie Środkowej i planuje ekspansję na Łotwę, Estonię, Czechy, Słowację i Węgry do 2007 r. Ponadto planuje każdego roku otwierać od 10-15 nowych sklepów na rynku krajowym.

Vabbi Factory Outlet powstał w Poznaniu w 1999 r. Sieć rozwija się bardzo dynamicznie gdyż oferuje nowatorski pomysł sprzedaży końcówek kolekcji i nadwyżek produkcyjnych odzieży znanych marek takich jak: Adidas, Nike, Levi's, Reporter czy House. Firma dziala także na zasadzie franczyzy, co daje dużo tańsze koszty wyposażenia sklepu i adaptacji powierzchni a ich obowiązkiem jest jedynie dostarczanie towaru.

Celem firmy jest nie tylko promocja własnej sieci, ale i przedsiębiorczości w Polsce. Firma już zaczęła działać w tym kierunku, ponieważ nawiązała współpracę z modelem Piotrem Adamskim, który pojawi się na specjalnych promocyjnych koszulkach o haśle "Polish Look, Polish Spirit" (polski wygląd, polski duch). Koszulki te będą wyprodukowane w językach: angielskim, rosyjskim, greckim, arabskim i chińskim.

Szczerze bardzo się zdziwiłam; nie spodziewałam się że to aż sieć sklepów...

Jakby ktoś był zainteresowany to znalazłam też adresy tych sklepów w Poslce;
BIAŁYSTOK, GALERIA ROCHA UL. ŚW. ROCHA 12 BIELSKO-BIAŁA, HALA TARGOWA UL. CYNIARSKA 30 CZĘSTOCHOWA, DWORZEC GŁ. PKP PL. RADY EUROPY 1 ELBLĄG, DH GRANDAL.GRUNWALDZKA 77 GDAŃSK, GALERIA CH ETCAL. RZECZYPOSPOLITEJ 33GLIWICE, DOM HANDLOWY IKARUL. ZWYCIĘSTWA 23 GORZÓW WIELKOPOLSKIUL. SIKORSKIEGO 21KALISZUL. POLNA 14KIELCE, DT PUCHATEKUL. SIENKIEWICZA 33 KRAKÓW, CH TESCOUL. KAPELANKA 56 LUBLINUL. T. ZANA 41 LUBLIN, DT ORFEUSZUL. KAMERALNA 1ŁÓDŹ, DT UNIVERSALPL. NIEPODLEGŁOŚCI 4OLSZTYNUL. BURSKIEGO 4OPOLEUL. POWSTAŃCÓW ŚLĄSKICH 18OSTRÓW WIELKOPOLSKIUL. LIMANOWSKIEGO 2POZNAŃUL. ŁACINA 5PUŁAWYUL. PIASKOWA 11RZESZÓW, DT DOMARUL. ZYGMUNTOWSKA 8SŁUPSKUL. SZCZECIŃSKA 113 BTORUŃUL. WOLA ZAMKOWA 2WROCŁAW, CENTRUM TGGUL. SŁUBICKA 18ZIELONA GÓRA, DT CENTRUMUL. BOH. WESTERPLATTE 21A
fizzz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-02-26, 18:11   #12
yedanna
Zakorzenienie

AAAA... bardziej znam ten sklep pod nazwą Factory Outlet niż Vabbi W Toruniu nie byłam, ale w Wawie jest ogroomny i można kupić firmowe ciuszki dużo taniej Super sprawa, bardzo dużo znajomych tam kupuje, bo rzeczy są w rozsądnych cenach. Ale z tego co słyszałam Factory w Toruniu jest bardzo bardzo przeciętne i ani asortymentem ani cenami nie dorównuje Factory w dużych miastach...
Stary 2006-02-26, 19:04   #13
ewa.nea
Zakorzenienie

O, dobrze wiedzieć o takim sklepie.
ewa.nea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-27, 18:09   #14
asik3010
Raczkowanie

Jako ze mieszkam w Toruniu od urodzenia to moge smialo stwierdzic,ze jesli chodzi o sklepy to tutaj w zsadzie nie ma nic specjalnego. Dziewczyny juz pisaly o Galerii Copernicus,ale tam jest w zasadzie to samo co na Szerokiej, czyli nic co by moglo powalic. Jak mam kupic sobie jakies ciuszki to mam problem,nie patrzac nawet ile mam pieniedzy w portfelu. Praktycznie zawsze jest tak,ze po wyplacie robie maraton po sklepach a i tak wracam z pustymi rekami i wsciekla,ze w tym miescie nic nie ma
asik3010 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-27, 19:53   #15
sydunia
Zakorzenienie

szeroka jest przy starówce prawda? bo ja będę w piątek w toruniu, mam mieć czas wolny i zamierzam ruszyć do sklepów. przy okazji jak sie ksztaltuja ceny w new yorkerze? i czy teraz jest tam cos ciekawego?
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-27, 20:11   #16
asik3010
Raczkowanie

Jesli chodzi o New Yorker'a to tam w zasadzie co chwile jest cos nowego kazdy moze tam cos dla siebie znalezc, o ile nie jest sie wybrednym...tak jak ja a jesli chodzi o inne sklepy na Szerokiej to na pewno nie ominiesz domu towarowego PDT,ktory jest obok pomnika Kopernika (ale tam za duzo ciekawych rzeczy chyba nie ma), poza tym inne sklepy: Orsay, Diverse, Reserved, Carry, Imitz, House...a tak poza tym to zbyt wiele ciekawych sklepow moim zdaniem nie ma
asik3010 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-27, 20:11   #17
besciara
Wtajemniczenie

Sydunia będę tam jutro :P to dam znać . Ale przeczeny są tam zawsze jak tam jestem . A na coś szczególnego mam zwrócić uwagę ?? Jeśli tak to napisz mi na prywatny na co .
Stary 2006-02-28, 18:43   #18
besciara
Wtajemniczenie

W New York były blzy welurowe takie króciutkie Za 54,95 były fajne, ale welur :/. Kurteczka na piętrze też króciutka , bardzo oryginalna za 149. Rybaczek było dużo. Nie patrzyłam jednak na ceny. Były też japonki. Fajne sweterki na początku za 60 zł. Fajna bluza taka biała z włochaczem za 30 zł jeśli dobrze pamiętam. Ogólnie nic mnie nie powaliło aaa i są bluzki w paski . Dużo takich .
Stary 2006-02-28, 18:55   #19
magdusza22
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez asik3010
Jako ze mieszkam w Toruniu od urodzenia to moge smialo stwierdzic,ze jesli chodzi o sklepy to tutaj w zsadzie nie ma nic specjalnego. Dziewczyny juz pisaly o Galerii Copernicus,ale tam jest w zasadzie to samo co na Szerokiej, czyli nic co by moglo powalic. Jak mam kupic sobie jakies ciuszki to mam problem,nie patrzac nawet ile mam pieniedzy w portfelu. Praktycznie zawsze jest tak,ze po wyplacie robie maraton po sklepach a i tak wracam z pustymi rekami i wsciekla,ze w tym miescie nic nie ma

Mam dokladnie to samo, niby jest tyle sklepów, ale nic ciekawego w nich nie ma. Co do sklepiku na woli zamkowej to rzeczywiscie sa nizsze ceny i mozna czasami cos fajnego wygrzebac, ale szału tez nie ma. drugi tego typu sklepik tylko ze mniejszy jest na Przedmiesciu bydgoskim.
magdusza22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-28, 18:55   #20
sydunia
Zakorzenienie

a te bluzy w jakich kolorach? rybaczki mniej wiecej w jakim stylu i z jakich materiałów? Kurtki i japonek na pewno nie potrzebuję, od kupna sweterku mam nadzieję uda mi się powstrzymać, bo niedawno kupiłam jeden sportowy na suwak a np dodatki jakieś fajne były? słyszałam też że jest tam bielizna (w sumie też mi się kojarzy) może wiesz w jakiej cenie i od jakich rozmiarów się zaczyna?

z góry wielkie dzięki ja się obawiam że nie będę mieć dużo czasu, więc chcę się obeznać

a teraz szukam w warszawskich sklepach fajnych rzeczy, bo mama pojutrze będzie i jak coś upatrzę w necie fajnego, to może da sie namówić na kupno mi. tylko że wolalabym np. od niej jakiś pasek czy coś, bo boję się, że bluzkę jakąś by mi w złym rozmiarze kupiła
Stary 2006-02-28, 19:03   #21
besciara
Wtajemniczenie

Wink Dot.: Toruń - fajne sklepy.

Cytat:
Napisane przez sydunia
a te bluzy w jakich kolorach? rybaczki mniej wiecej w jakim stylu i z jakich materiałów? Kurtki i japonek na pewno nie potrzebuję, od kupna sweterku mam nadzieję uda mi się powstrzymać, bo niedawno kupiłam jeden sportowy na suwak a np dodatki jakieś fajne były? słyszałam też że jest tam bielizna (w sumie też mi się kojarzy) może wiesz w jakiej cenie i od jakich rozmiarów się zaczyna?

z góry wielkie dzięki ja się obawiam że nie będę mieć dużo czasu, więc chcę się obeznać

a teraz szukam w warszawskich sklepach fajnych rzeczy, bo mama pojutrze będzie i jak coś upatrzę w necie fajnego, to może da sie namówić na kupno mi. tylko że wolalabym np. od niej jakiś pasek czy coś, bo boję się, że bluzkę jakąś by mi w złym rozmiarze kupiła
Były świetna kolczyki z drewnianych koralików . Ogólnie to chyba tanie są tam kolczyki . Były też "muchy" nie patrzyłam jednak w jakich cenach . Bielizna była i to prześliczna niebiesko-czarna koronkowa. Na ceny nie patrzyłam bo niedawno się obkupiłam . Wydaję mi się, że znajdziesz spokojnie swój rozmiar. Ja noszę S i przeważnie znajduję nawet XS . Oczywiście mi chodzi o ciuszki . Rybaczki były z dżinsu. Nie widziałam żadnych materiałowych, ale były jakieś fajne spodnie w kant siwe.
Mam nadzieję, że troszeczkę pomogłam .
Stary 2006-02-28, 19:09   #22
sydunia
Zakorzenienie

pomogłaś pomogłaś
Stary 2006-05-29, 10:56   #23
Veris
Zadomowienie

Ta dla zainteresowanych - w Toruniu w Galerii Copernicus powstaje.... H&M.. nareszcie!!!
Veris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-05-29, 15:47   #24
besciara
Wtajemniczenie

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeee .
Stary 2006-08-28, 09:21   #25
besciara
Wtajemniczenie

To tak dla zainteresowanych H&M już jest . Ale nadal brakuje wielu ciekawych sklepów - VM,TW,Zara .
Stary 2006-08-28, 09:38   #26
faa
Zakorzenienie

GG do faa

a byłaś już moze w h&m i czy sa fajne ciuchy ? bo ja jakos nie moge sie wybrac :P

https://www.instagram.com/izka_em/
faa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-13, 09:10   #27
Patrilla
Zakorzenienie

Cytat:
AAAA... bardziej znam ten sklep pod nazwą Factory Outlet niż Vabbi
dokładnie najczęściej kupuję tam świetne buty za małe sumy i ciekawe koszulki oraz jeansy mężowi bo w Toruniu ubrać oryginalnie faceta to sztuka dobrze, że jest allegro ....
H&M mnie rozczarował i nie ma męskiej kolekcji ....
ze sklepów swego czasu fajne ciuszki miał tzw "trzeci gatunek" - przede wszystkim cenię oryginalny styl no i cenę ale teraz jest coraz słabszy ....
jak mam czas to buszuję w "secondhendach"
Patrilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-13, 10:17   #28
Milky_quartz
Zadomowienie

Jak byłam w Toruniu, przypadkowo trafiłam na ulicę .. Szeroką bodajże Tam jest mnóstwo fajnych sklepów, znalazłam tam cudowne buty niestety nie miałam wtedy kasy.

No więc ulicę Szeroką polecam
Milky_quartz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-15, 21:31   #29
aniakranken
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez besciara Pokaż wiadomość
a ja bywam w Vabbi. mozna trafic naprawde fajne ciuszki. tym bardziej, ze pojawia sie Zara, Mexx i H&M. oprocz tego mozna cos sobie upolowac do fitnessu bo sa marki sportowe (Nike, Adidas, Puma, Reebok). a ceny sa nizsze. pamietam, ze w wakacje natknelam sie na torbe Pumy w Vabbi i w sklepie na chelminskiej. taka sama. a cena? w Vabbi 79,99 a na chelminskiej 149,99. szkoda tylko, ze w Vabbi nie wiadomo wczesniej co bedzie w dostawie. na szczescie mozna zostawic u nich swoj adres e-mail i wysylaja informacje jak cos przyjdzie nowego. ostatnio pojawila sie Zara. oczywiscie polecialam od razu zobaczyc i fajna spodniczke sobie odlozylam za 69,99. ale z tego co wiem jeszcze w najblizszym czasie bedzie cos nowego Zary bo czekaja na dostawe. juz sie nie moge doczekac. musze kupic sobie jakis plaszczyk. w tamtym roku upolowalam jesienny plaszczyk Zary za 79,99. teraz czekam na zimowy... Fajne tez sa buty. oczywiscie sportowe ale tez latem byly butki Zary (klapeczki po przecenie 59,99). fajne tez sa meskie buty Mustanga za 125zl. nawet kupilam dla meza. i cale szczescie bo za te same w Galerii chca ponad 200 zl. a i sa tez ubranka dzieciece jak by ktos szukal czegos dla swoich pociech
aniakranken jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-16, 13:37   #30
Patrilla
Zakorzenienie

dokładnie ubranka dla maluchów boskie!!
dobrze widzieć wpadne bo tez szukam zimowego płaszczyka ...
Patrilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości