|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
piling- do Pani Beatki i Wizażanek
KObiety help,ja już nie mam siły do buzki mojej.Cere mam mieszaną skłonną do trądziku,jakoś sobie z nią radze i juz dawno pogodziłam się z myślą ze nie będe mieć skórki ślicznej jak u niemowlaka...no ale nie o tym miałam pisać. Chodzi o pilingi,każdy mnie jak narazie podrażnił
najpierw był drobnoziarnisty erisa,po kilku użyciach buzia czerwona ,krostki sie pojawiły itp Jak ja zaleczylam zmieniłam piling na enzymatyczny(kolastyny,se krety urody)i znowu powtórka z rozrywki...po kilku użyciach skóra czrwona ,trądzik sie pojawił i leczenie od nowa.Więc czym ją oczyszczać z zaskórników i wągrów?zrezygnować z pilingów,zmienić firme czy może jest jakaś inna przyczyna podrażnień...sama nie wiem,może co doradzicie?buziaki
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Re: piling- do Pani Beatki i Wizażanek
też mam wrażliwą cere,poleciłabym ci peeling enzymatyczny z serii AA(oceanic),jest berdzo łagodny,nie powinien podrażnić twojej bużki
,ale zawsze możesz po zastosowaniu nałożyć maseczkę odżywczą,oczywiśćie polecam z tej samej serrikasssandra napisał(a): > KObiety help,ja już nie mam siły do buzki mojej.Cere mam mieszaną skłonną do trądziku,jakoś sobie z nią radze i juz dawno pogodziłam się z myślą ze nie będe mieć skórki ślicznej jak u niemowlaka...no ale nie o tym miałam pisać. Chodzi o pilingi,każdy mnie jak narazie podrażnił najpierw był drobnoziarnisty erisa,po kilku użyciach buzia czerwona ,krostki sie pojawiły itp Jak ja zaleczylam zmieniłam piling na enzymatyczny(kolastyny,se krety urody)i znowu powtórka z rozrywki...po kilku użyciach skóra czrwona ,trądzik sie pojawił i leczenie od nowa.Więc czym ją oczyszczać z zaskórników i wągrów?zrezygnować z pilingów,zmienić firme czy może jest jakaś inna przyczyna podrażnień...sama nie wiem,może co doradzicie?buziaki
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Re: piling- do Pani Beatki i Wizażanek
Dzięki Justii za odpowiedz,pomyśle nad tym pilingiem AA.
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

najpierw był drobnoziarnisty erisa,po kilku użyciach buzia czerwona ,krostki sie pojawiły itp Jak ja zaleczylam zmieniłam piling na enzymatyczny(kolastyny,se krety urody)i znowu powtórka z rozrywki...po kilku użyciach skóra czrwona ,trądzik sie pojawił i leczenie od nowa.Więc czym ją oczyszczać z zaskórników i wągrów?zrezygnować z pilingów,zmienić firme czy może jest jakaś inna przyczyna podrażnień...sama nie wiem,może co doradzicie?buziaki

,ale zawsze możesz po zastosowaniu nałożyć maseczkę odżywczą,oczywiśćie polecam z tej samej serri