![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Stringi
Witam ! Ponieważ zbliża się lato, mam pytanie odnośnie stroju kąpielowego. Czy jest modny jeszcze strój kąpielowy ze stringami? Co sądzicie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Stringi
Ja tam wolę tradycyjne kostiumy.
Jakoś nie rzuciły mi się w oczy stringi w trendach na to lato na plażę, ale trzeba poczekać na opinię bardziej zorientowanych ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie co, nie znam się jakos rewelacyjnie , ale własnie ostatnio pani w sklepie mówiła dziewczynie , że tego lata tylko stringi. Nie wiem czy to prawda, ale trochę się przeraziłam, bo do tego trzeba mieć chyba idealną figurke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Takiej modzie mówie nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja osobiście też wolę "klasyczne" stroje kapielowe. Przeciw takim nie mam nic przeciwko, tylko chyba trzeba mieć do tego idealną figurę albo WIELKĄ odwagę.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
wiesz mi sie wydaje że jeśli chodzi o gusta panów to stringi na ładnej pupci zawsze będą modne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziekuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]()
Nie znam kobiet,które zdecydowałyby się na stringi na plażę,bo jeżeli nawet mają zgrabne 4 litery
![]() ![]() ![]() Nie bądźmy niewolnikami mody.moda,trendy są po to,żeby każda z nas wybrała to co do niej pasuje,w czym się dobrze czuje.Jeżeli nie chcesz zakładać stringów na plażę to tego nie rób,jeżeli chcesz nikt Ci tego nie zabroni ![]() Ja jestem na NIE ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
nawet jeśli wszystkie kobiety na plazy nociłyby strongi bo taka moda to ja bym nie założyła- uważam że tradycyjny strój i tak dużo pokazuje ciałka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ja rowniez jestem na nie. widzialam juz sporo kostiumow tego typu w sklepach. sa sliczne, ale po pierwsze - moja pupe oglada tylko moj facet, po drugie- nie zamierzam robic przyjemnosci wizualnych innym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
no wlaśnie - mój facet też nie byłby zadowolony jakbym pradaowała z goła pupą po plaży ( bo w stringach to tak jak z gołą)
widziałam kilka pań w tego typu strojach i naprawde może jedna wyglądała super - do tego typu stroju trzeba mieć naprawde cud miód tyłeczek ![]() no a jeśli się taki ma to w tradycyjnych majteczkach - biodróweczkach - dopiero wygląda superowo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Jakieś trzy lata temu miałam kostium ze stringami, chodziłam w nim po plaży pełnej ludzi.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Stringi na plazy zdecydowanie nie. Rok temu widzialam pania w stringach na basenie i mimo, ze wygladala bardzo dobrze, to "goła pupa" budziła jakiś... niesmak? Gdyby byly modne majtki typu tanga//braziliany to chetnie bym w nich smigala - sa bardziej skape niz tradycyjne i mozna opalac sobie pupe, ale zakrywaja wiecej niz stringi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
![]()
Ja nie lubie stringów nawet jako majtek. Wolę figi, ale to już inny problem
![]() Mam koleżankę, która wcale nie ma idalnej figury, jej pupa pozostawia "wiele do życzenia", a mimo to paradowała w tamtym roku w Ustce w stringach- bez krępacji ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Lubię stringi, nawet bardzo i już nie potrafię nosić innych majteczek, ale strój kąpielowy jest od tego odstępstwem. Nie wyobrażam sobie siebie paradującej po plaży z gołą
![]() ![]() ![]() ![]() A propos stringów - przypomniała mi się pewna scenka, z tejże niemieckiej plaży... Idzie sobie facet w wieku 22-25lat, typ macho ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem stringi sa super, ale..trzeba miec idealnie zgrabny tyłek, bez sladu rozstepow, czy cellulitu. Mały, jedrny. Bardzo lubie stringi - w innych nie chodze, ale na plazy stringi przyciagaja uwage nawet bardziej niz topless
![]() Juz bym stringow na plaze nie załozyła. Chyba ze ktos mi rozstepy z pupci usunie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
O matulu! Stringi na plazy, co to sie porobilo! Takie eksponowanie nawet idealnej figury jest dla mnie nie do pomyslenia. Tak z gola pupa? Nie, no dajcie spokoj...
Ja uwielbiam kostiumy ze spodenkami, bo swietnie podkreslaja moja figure no i zostawiaja duzo dla wyobrazni... Edytowane przez jenn Czas edycji: 2005-05-20 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Czy mogę się podpiąć?
Mam ciagle problem z nazwami majtek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ja znam tylko stringi (tlumaczyc nie trzeba), tanga (to wg mnie te z tasiemkami z boku, ale z pupcia zakryta) i biodrowki (wiadomo niziutkie). Jakaś firma rozróżniała jeszcze pół-biodrówki (niższe niż normalne, wyższe niż biodrówki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Nie bardzo podobaja mi sie stringi na plazy. Nawet jak ktos ma naprawde idealnie zgrabna pupcie, to moim skromnym zdaniem ladniej ona wyglada w kusych majteczkach, takich skapych figach, niz ze tak powiem "wywalona" na wierzch bez niczego
![]() ![]() ![]() Swoja droga to nie chcialabym zeby jakis facet za bardzo sie na mnie napalil. Szczegolnie skoksowane drechy nie panuja nad reakcjami jak zobacza troche za duzo cialka u seksownej, choc nie koniecznie jakiejs specjalnie pieknej dziewczyny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Ja nie założylabym stringów na plaże...czułabym się nieswojo,że sie na mnie gapią czy cos..i to dla mnie niesmacznme..poza tym nie wiem...piasek nigdzie nie naleci przez to? Mi takze podobaja sie takie spodenki..są świetne...w tym roku chyba sobie wlasnie taki kostium kupie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj widzialam super stroj w postaci malutkich czarniutkich stringow i leciutkeigo staniczka. cudenko. przyjrzalam sie, spojrzalam na chlopaka i odeszlam z usmiechem. po domu tak, po plazy nie
![]() dziewczyny mam pytanie. chce kupic stroj kapielowy, mam upatrzony, czekam az przyjdzie do sklepu- juz ponad 3 tygodnie! jest mozliwosc zamowienia go droga internetowa i teraz zalaczam linki: http://zakupy.interia.pl/frameshop.h...Bid_inne%3D934 http://sklep.feba.pl/index.php?main_...cPath=72_75_52 1. skad ta roznica w cenach? nie rozumiem zupelnie. 2. mam w biodrach 85 cm, rozmiar "s" zaczyna sie od 88, warto ryzykowac, zamawiajac ten stroj? jest na gumeczkach, stad moja obawa. BLAGAM O POMOC, bardzo mi na nim zalezy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam pojęcia jak zachowają się te gumeczki i czy majteczki nie będą z Ciebie spadać ![]() Innym rozwiązaniem jest przytycie tych 3 centymetrów w bioderkach ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
调解人
|
Cytat:
kostiumy dwuczęsciowe dzielimy na bikini (stanik i majteczki) i na tankini (koszulka i majteczki). majtki dzielimy na: v-stringi- cieniutkie paseczki po boku, a przód w kształcie trójkąta (foto1) tangi- grubsze paski po bokach (foto2) są jeszcze szorty (bokserki) biodrówki i inne ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
![]()
I jeszcze są T- stringi.W odróżnieniu od V-stringów , które z tyłu mają taki mały trójkącik, te nie mają nic.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
mnie tam nie kreca stringi na plazy :p nie kazdy musi miec ochote ogladac moją pupe :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Beauty dzieki za zainteresowanie
![]() z ta cena to chodzi mi o to ze w sklepie firmowym stroj jest o wiele drozszy niz w internetowym i to mnie zastanawia ![]() a co do przytycia to nie ma mowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam 3 pary plazowych stringow i uzywam, owszem, glownie dlatego ze nie lubie bialej, nieopalonej pupy jaka pozostaje po plażowaniu w zabudowanych majteczkach. Dodam, ze nie mam figury modelki (czyli mini-pupy)tylko raczej kobiece kształty. I co z tego? ![]() A modą w przypadku strojów kąpielowych nie trzeba sie przejmowac tylko wybierac te fasony w ktorych sie najlepiej czuje i wyglada. Zreszta- nie tylko w przypadku bikini ta dewiza sie sprawdza. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.