|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Szukam perfum Vera Wang Princess !!!!!!!!
nieaktualne
Edytowane przez olik04 Czas edycji: 2008-01-04 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam perfum Vera Wang Princess !!!!!!!!
up
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
olik ty znasz te perfumy?
Wiesz bardzo poszukiwalam tego zapachu, dosyc dlugo, udalo mi sie jedynie kupic na allegro 6 kropelek esencji tego zapachu oraz mydelko w plynie
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zapach jest fajny, chociaż najbardziej zależy mi na buteleczce z koroną ![]() ![]() A Tobie się spodobał? P.s. ten zapach ostatnio był na allegro po śmiesznie niskiej cenie- 109zł 50ml! Niestety, szybsza ode mnie była inna wizażanka ;p
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ta esencja to byl olejek perfumowany w kapsulkach. Tak zapach trwaly i piekny ale flakonik cudo
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
![]() Mi też się podoba ten zapach. Kurde, tak ciężko go zdobyć ![]() Pocieszam się, że i tak go chyba jednak nie kupię, bo trwałość jest taka nie za bardzo ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam wrażenie że chyba uda mi się ten zapach zdobyć niedługo ![]() ![]() przynajmniej mam nadzieję ![]() trwałaś nie jest tragiczna (przynajmniej u mnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Hehehe... masz nauczkę
![]() ![]() Flakonik jest naprawdę boski ![]() ![]() Wiem, żeś światowa i nie tylko na naszym poczciwym Allegro kupujesz, prawda? Na eBay'u czy Truskawie powinny być ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślałam wczesniej o Wisience bo tam nie trzeba miec wypuklej karty, ale z drugiej strony to naprawdopodobniej trzeba by bylo zaplacic cło.l A no na tej Truskawce i eBayu niestety nie mogę kupować z tej prostej przyczyny- brak wypukłej karty ![]() Chyba że Ty masz? To chętnie połączę siły ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
no tak, taka karta co ma wypukłe cyferki, tylko ich nie podawaj tak publicznie bo Ci zabiorą całą kasę z konta :P
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak wygląda cała transakcja? Przelewam im pieniądze na jakieś tam konto? Na truskawie można chyba płacić w złotówkach? aha - i czy musi to być karta kredytowa czy karta bankowa? Widzisz - tu jest nasza Księzniczka ![]() http://us.strawberrynet.com/productD...62671&goChar=P
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tego co wiem, dla bezpieczeństwa koszytasz z programu PayPal, wtedy jakos to jest ze tam sie rejestrujesz i tam wrzucasz chyba jaks pule pieniedzy i wtedy tamci jakos tam sćiągają ta kase z konta :P dokladnie to tu jest opisane: http://www.paypal.pl/pl http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=77475 o to jest ciekawe
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.