|
|||||||
| Notka |
|
| Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
sałatka z kurczaka
hej dziewczyny
mam do was prosbe... szukam przepisu na salatke z kurczaka... ostatnio bylam na imprezie i podano wlasnie taka salatke .... takiej to jeszcze nigdy nie jadlam znalazlam juz na forum kilka przepisow na salatki z kurczaka ale to jeszcze nie te. Dodam ze byly tam takie skladniki jak np. groszek konserwowy. czerwona fasolka, wiadomo kurczak Jesli zna ktoras z was przepis na te salatke albo jakas podobna to bardzo prosze o odp takiej salatki jescze nei jadlam a dodam ze troche ich juz pojadlam bo jestem straaasznie wybredna w jedzeniu i jem glownie salataki ) Bardzo prosze o odp
|
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: sałatka z kurczaka
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...yros+sa%B3atka
Zapewne chodzi o sałatkę GYROS, wkleiłem link PS. Też ją uwielbiam
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: sałatka z kurczaka
tak to chyba jest ta salatka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

mam do was prosbe... szukam przepisu na salatke z kurczaka... ostatnio bylam na imprezie i podano wlasnie taka salatke .... takiej to jeszcze nigdy nie jadlam
znalazlam juz na forum kilka przepisow na salatki z kurczaka ale to jeszcze nie te. Dodam ze byly tam takie skladniki jak np. groszek konserwowy. czerwona fasolka, wiadomo kurczak
Jesli zna ktoras z was przepis na te salatke albo jakas podobna to bardzo prosze o odp
takiej salatki jescze nei jadlam a dodam ze troche ich juz pojadlam bo jestem straaasznie wybredna w jedzeniu i jem glownie salataki