|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Pasemka na ponad 90 cm włosach.
Mam pytanie:Czy wykonuje się pasemka na ponad 90 cm włosach?
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Pasemka na ponad 90 cm włosach.
Wykonywać się wykonuje, ale najlepiej u dobrego fryzjera który juz wykonywał takie zabiegi, a nie dopiero będzie eksperymentował na takiej długości.
Na bardzo dlugich włosach (zapewne są proste) bo pod swoją cieżkością sie prostują grube pasemka nie wyglądaja zbyt estetycznie, jesli juz chcesz zrobic to cieniusieńkie i żeby za mocno nie odbiegały kolorem od Twoich naturalnych, gdyż odrost na długich włosach jest tym bardziej widoczny. Polecam najpierw konsultacje z fryzjerem. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Decyzję o zrobieniu czegokolwiek na włosach o takiej długośći trzeba dobrze przemyśleć
Gdyby przypadkiem okazało się, że coś nie wygląda tak jakbyś chciała to przeciez nie obetniesz tak długich włosów Można na takiej długości wykonać pasemka Napisz skąd jesteś, może jakaś Wizażanka mieszka tam gdzie Ty i zna fryzjera, który już coś takiego robił
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Ja jestem z Ciechanowa a skad wiesz ze mam proste włosy?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.

Gdyby przypadkiem okazało się, że coś nie wygląda tak jakbyś chciała to przeciez nie obetniesz tak długich włosów