|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Wymienię OI, Desnudę, Tsukimi...
Witam, to mój debiut w tej części Wizażu
![]() W tej chwili mam na wymianę to, co w tytule wątku, czyli niedużą Nieprzyzwoitkę (pozbywam się części zapasów, bo mam jeszcze dużą EDP). Pierwotna pojemność to 30 ml, pudełka niestety brak. Wody (to wersja perfumowana) jest tyle, co na fotce, czyli moim zdaniem około 25 ml. ![]() Ponadto do wymiany jest Desnuda - oryginalnie 75 ml, ubytek mikry, parumililitrowy, do wysokości tego wgłębienia we flaszce. Kartonik jest, ale ciut się naderwał, pędzelek też jest w moim posiadaniu. Postaram się szybko zrobić zdjęcie i załączyć linka - edit, już raczej nie jest do wymiany, zaczarowuje mnie na nowo ;-) Ostatnia flaszka do wymiany to Tsukimi Annayake, pierwotnie 100 ml, teraz to już zasadniczo używka, ale i tak pozostało około 80 procent, mniej więcej tyle, co na zdjęciu (było robione przed jakąś aukcją na Allegro, a nie dzisiaj, ale poziom perfum specjalnie się nie obniżył). http://images24.fotosik.pl/40/e89c8cd012b936f3med.jpg Zastanawiam się nad puszczeniem w świat OI w wersji EDT (jakieś 90 ml, tester z koreczkiem i prostym pudełkiem, ciut naderwanym)... Szukam: Brita (klasycznego, wersji EDT i EDP, ale chyba chętniej EDP), no i ewentualnie Omnii, choć tej ostatniej bardziej na spróbowanie, więc zadowoliłabym się małą odleweczką, żeby przetestować porządnie ten zapach. Co do pozostałych możliwości - nie wykluczam innej wymiany, zwłaszcza na zapachy pokrewne Theoremkom, ale będę wybredna ![]() Próbowałam wyedytować tytuł, ale nie udało mi się ![]() ![]() Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2007-08-11 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienię OI na smoczy ekstrakt
Ekhm, ekhm, gdybyś zdecydowała się oddać Oriental Summer... to zarzyj, proszę, do mnie.
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...89037#poststop Lista w 2 i 3 poście. Pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienię OI na smoczy ekstrakt
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.