|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Narciso Rodriquez EDT 24-25 ml/50 ml
niekatualne-wymiana z koleżanką z gdańska-spoza wizażu.
Fotka wieczorem!!! Wymienię Narciso Rodriqueza-za coś fajnego, nie za wszelką cenę, bo nadal dość go lubię. Raczej za górnopółkowy zapach, choć pielęgnacją apteczną i górnopółkową kolorówką też można mnie pokusić. Chętnie prof.rzeczy do suchych włosów. Mile widziane letnie zapachy - nie wodno-powietrzne, tylko raczej o zapachu upalnej plaży i zachodu słońca ![]() 200% oryginał, 24-25 ml/z 50 ml, butelka jest równa więc łatwo zmierzyć. Edytowane przez sylwia.gda Czas edycji: 2007-07-16 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Narciso Rodriquez EDT 24-25 ml/50 ml
Cytat:
Witaj, mam trochę perfum w kramiku wiec zapraszam moze coś sobie upatrzysz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() może wypatrzysz sobie coś u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197674
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]()
mam Grain de Folie Gres , ok. 35 z 50 ml, co Ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Opolanko-nic nie znalazłam, Goldwella nie lubię
![]() Malepczko-dam odpowiedź wieczorem EluG-powącham dziś w perfumerii, niestety KWC mi dziś nie dziala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Interesowałyby Cię ewentualnie kryształki Semi di lino Alfaparfu do włosów(ubytek około 1 cm z 50 ml,to te z super opiniami)?Może też Neonatura Souffle?Z tym,że nie znam zapachu Twoich perfum i właśnie tez jestem zdziwiona,że KWC nie działa,bo chciałam sprawdzić opis.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Zielona
![]() podobają mi się tylko krysztalki, ale to za malo ![]() buźka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
EluG-niestety u mnie w Sephorze-tej najblizszej nie bylo Gres. Postaram się jutro powąchać w innej.
Malpeczko-u Ciebie podobają mi się tylko zapachy o duzo większej pojemnosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
syliwia, ja na razie też stanę w kolejce, ale musze jutro powąchać, o ile nikt ich jeszcze nie weźmie, bo już ich nie kojarzę własciwie
![]() PS. w weekend jestem znowu w 3city, może znajdziemy czas na pogaduchy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ighlight=cheer Choć nie mam za wiele z tego, co byś chciała. Mam poza wątkiem szampon John Frieda, Sheer Blonde, Moisture Infusing Shampoo, Platinum to Champagne, For lighter shades of blonde hair, 250 ml, nowy (którego nie będę używać, bo nie jestem blondynką ![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
TEN ZAPACH isl IN LOVE AGAIN Z PEWNOSCIA POWACHASZ W PERFUMERII, NIE WIEM CZY SERIÊ LIMITOWANA TEZ, ALE WYDAJE MI SIE ZE TAK, MOZESZ POSZPERAC TEZ NA kwc, MOZE TAM BEDA OPISY, JAK CI SIE SPODOBA, DAJ ZNAC NA Pw, POZDRAWIAM
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Sylwio, YSL to orgina³, nie tester mam jeszcze pude³eczko do niego z pierwotnej pojemno¶ci 100ml pozosta³o 30-35ml, zakupiony w niemieckim douglasie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam za zamieszanie, zgodnie z obietnicą odpowiadam dziś na oferty, niestety Narciso trafi do mojej kolezanki zupelnie spoza wizażu.
przepraszam i jeszcze raz dziękuję ![]() Sylwia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.