|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Niebanalne pozdrowienia z wakacji
Cześć
![]() Znacie może jakieś oryginalne, niebanalne. nieoklepane pozdowienia z wakacji na kartkę pocztową ?? ja mam takie: " z letnim wietrzykiem, z mazurskim echem, ślę pozdrowienia wraz z uśmiechem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: NiEbAnaLnE pozdrowienia z wakacji
ja tam zawsze piszcze coś od siebie.
wyglada to tak że 'czcionka 3' i cala pocztowka zabazgrana moimi pozdrowieniami, opisami itp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Na pewno nie pOkEmOnOwE
![]() Usuwam pokemony z tytułu ![]() ![]() _ _ _ _ _ Też myślę, że najlepsze są nasze pozdrowienia ![]() Te wszystkie wierszyki itd, może i są śmieszne, ale się powtarzają. I te częstochowskie rymy ![]() ![]() http://zyczenia.free.plock.pl/?id=38 Ta strona reklamuje swoje pozdrowienia jako niebanalne ![]() ![]() Nie wiem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
rowniez uwazam, ze nasze no powiedzmy osobiste
![]() ![]() ![]() a te pisanie drobnym druczkiem to tez stosuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niebanalne pozdrowienia z wakacji
A ja nie wysyłam w ogóle pocztówek
![]() Teraz jak gdzieś jadę to najczęściej na nasz piękne Pojezierze Łęczyńsko-Włodawskie ![]() ![]() Kiedyś jak młodsza byłam to z obozów wysyłałam kartki, później smsy ![]() Ale ostatnio byłam 2 lata temu na obozie studenckim ![]() Szczerze mówiąc, to sama nie lubię ani wysyłać ani dostawać kartek, bo przeważnie wyrzucam, a po co ktoś ma kasę wydawać ![]() BTW, kiedyś wysłałam kartkę z Wawy (byłam tam 1 dzień :-P): Pozdrowienia z Pragi ![]() Tej warszawskiej ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
[quote=rambo;4836908]Na pewno nie pOkEmOnOwE
![]() Usuwam pokemony z tytułu ![]() ![]() przepraszam z "pokemonki" ![]() Ja też zawsze pisze coś od serca na takich pocztówkach ale zanim zaczne się rozpisywać to daje takie kótkie pozdrowienia (jak napisałam w pierwszym poście), bo ciężko jest zacząć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niebanalne pozdrowienia z wakacji
Cytat:
z morskim echem pozdrowienia śle z uśmiechem ![]() Dużo tego jest w internecie, więc jak chcesz jakiś wierszyk to wystarczy poszukać ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.