|
|||||||
| Notka |
|
| Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Pomysł na obiad
Muszę dziś zrobić obiad dla 4 os. a kompletnie nie mam zadnych aspiracji dziś :/. Mam: <przegląd tygodnia> ziemniaki, jajka, mąkę, sól , mleko, cebule, sałate, śmietane, mięso drobiowe, ryż, kasze, inne przyprawy i warzywa, cos sie jeszcze znajdzie. no i czas do 14, wiec do 12 zbieram wasze pomysły
będę dźwięczna bardzo. A i zakupów już raczej dziś nie zrobię, wiec co z tego da się wyczarować, moje kochane? Jesli sie wogóle da.... czekam
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Nutka nie gryzie!
|
Dot.: Pomysł na obiad
Poki co przejrzyj wątki na forum moze cos Ci wpadnie w oko i zaoszczędź mi prosze pracy i nie dubluj bez konca tego watku
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pomysł na obiad
raz nie chcacy zdublowalam... A zalezalo mi na konkretnej odp bo wiesz szukalam szukalam i znalezc nic nie moglam. Ale juz po klopocie, |"dzięki"
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.

będę dźwięczna bardzo. A i zakupów już raczej dziś nie zrobię, wiec co z tego da się wyczarować, moje kochane? Jesli sie wogóle da.... czekam