|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Problem z głęboko osadzonymi oczami.
Tak jak w temacie - mam głęboko osadzone oczy. Są do tego dość małe i ... płaskie, że tak powiem
![]() ![]() Jak się z nimi uporać? Proszę o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem z głęboko osadzonymi oczami.
skorzystaj z wyszukiwarki
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
postaraj sie umalowac górna powieke jasnym odcieniem cieni, natomiast nad górna powieka zrób tak jak by luk kolorkiem ciemniejszym.Taki makijaz powinien wydobyc nieco twoje oczka, rzesy maluj na ukos w strone zewnetrznmego kacika.Na dolnej powiece kolorem , który uzylas na luk namaluj kreske do 1/3 dl uka
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Powinnas malowac oko tzw. technika Diora, czyli tzw. bananem. Na cala powieke nakladasz jasny cien a ciemnym podkresasz linie rzes i rysujesz cos na ksztalt banana od zewnetrznego kacika na gornek powice w miejscu, gdzie zaczyna sie kosc oczodolu, potem ladnie wygubiasz ten kolor, zeby nie bylo widac granicy. cos na ksztalt tego, jak to powinno wygladac wklejam ci ponizej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.