|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Przejrzalam twoja liste i bylabym zainteresowana kilkoma produktami, powiedz mi co odemnie bys chciala i za co:
.Lolita Lempicka wersja Midnight, kartonik, zostalo ok. 50-55 ml z 80 ml Sublime Vanilia Lily Prune - 30 ml z ubytkiem ok. 5 ml tusz do rzęs Clinique High Impact odcień 02 Black/Brown, kartonik, 2 razy użyty, niestety przy zakupie pomyliłam kartoniki i zamiast odcienia 01 wzięłam w pośpiechu 02 ![]() konturówki Clinique Cream Shaper for Eyes - odcień 106 starry plum, użyta kilkakrotnie, raz temperowana, kartonik w komplecie, świeża - moglabys mi podpowiedziec jaki to kolor? sliwkowy? korektor pod oczy HR Magic Concealer 15 ml, kartonik, kupiony w perfumerii, zużyte jakieś 25 %, odcień 01 Light podkład Clarins True Comfort Foundation Light Reflecting SPF 15 odcień 03 soft ivory, 30 ml, użyty ok. 5 razy, kartonik, ulotka, kupiony w maju w Douglasie Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymiana (Irlandia)
Witam, Bylabym zainteresowana kilkoma produktami powiedz co bys za nie chciala: Clinique Full Potential Lips Plump and Shine kolor 01 użyty 3 razy (najchętniej na ten sam w innym kolorze) Calvin Klein, Euphoria edp ok 50/100 ml kartonik Clinique Continous Rescue antioxidant moisturizer, cera mieszana/tłusta, kre nawilżający z kompleksem antyutleniaczyy ![]() Pozdrawiam!! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Chetnie przyjme wszytskie wymienione w poscie wyzej produkty:
Clinique Full Potential Lips Plump and Shine kolor 01 użyty 3 razy (najchętniej na ten sam w innym kolorze) Calvin Klein, Euphoria edp ok 50/100 ml kartonik Clinique Continous Rescue antioxidant moisturizer, cera mieszana/tłusta, kre nawilżający z kompleksem antyutleniaczyy ![]() Dorzuce Ci Maseczke-peeling Clinique Turnaraound - jest niezly i niechetnie go oddaje ale moja cera kaprysi z wszytskim Jezeli nie chcesz maseczki ani nic z dodanych przezemnie produktow to wzielabym perfum i jesli sie zgodzisz blyszczyk Jestem otwarta na pertraktacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam nadzieje ze bierzecie pod uwage ze mieszkam w Irlandii
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Naprawde nikt sie nie skusi na moje produkty? Zalegaja na moich polkach a jak je widze to przypominam sobie ile razem sa warte kasy i mam straszne wyrzuty sumienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.