![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: Perfumy, kosmetyki prof do włosów, pielęgnacja , kolorówka i inne... zapraszam
Agusia testowalam Wisha ale nie zachwycił mnie- to znaczy nie moge powiedziec ze mi sie nie podoba ale tez nie zwbudził sensacji
![]() ![]() Tomama- przepraszam zapomniałam zupelnie mialam odpisac u ciebie w watku i wyleciało mi z głowy, z rozswietlacza Chanel chyba bym zrezygnowała bo nie wiem czy bede go uzywac bo srednio lubie kolorówke w kremie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy, kosmetyki prof do włosów, pielęgnacja , kolorówka i inne... zapraszam
Cytat:
![]() jaką konsystencję ma 12. Serum Fekkai z serii Technican Color Care ? PS. gdyby udało Ci sie coś znaleźć i dosżłoby do wymiany, to mam pytanie czy z 1. Farouk Tone & Shine - silver minx- mogłabyś zrobić małą odlewkę, tak na wypróbowanie ? Edytowane przez Madlaine Czas edycji: 2007-07-03 o 12:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Madlaine - oczywiscie moge zrobic probke Farouka
![]() puder sypki Chanel w odcieniu 50 Peche - nowiutki, kupiony w Sephora, raz użyty, kartonik, nieużywana gąbeczka - jak jest efekt na buzi? matuje czy rozswietla? korektor Chanel Correcteur Eclat w odcieniu Beige Clair 20, użyty może ze 4-5 razy, świeży, kupiony w Sephora chyba miesiąc temu, kartonik, ulotka- czy to korektor rozswietlajacy pod oczy czy na niedoskonałosci? bo nie ma go na KWC The Body Shop honey&oat 3in1 scrub mask 100 ml, ubytek 1/4, słoiczek nie był napełniony do samego końca - maseczka do cery normalnej w kierunku suchej, ma właściwości oczyszczające, odżywcze i złuszczające - nakłada się na ok 15 minut po czym okrężnymi ruchami masuje skórę i spłukuje Iwcia u ciebie wpadł mi w oko kremik Eluege ale uzywałabym go dopiero na jesien , dlatego napisz mi kiedy go otworzylas zebym wiedziala do kiedy musiałabym go wykonczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
puder Chanel w tym odcieniu jest rozświetlający, ale oddam go raczej tylko z ainny puder, bo dla mnie jest ciutkę za ciemny, a testowałam przed zakupem jedynie na dłoni, bo już czasu nie miałam na testy "twarzowe"
![]() korektor Chanel to CYTUJĘ: korektor dodający natychmiastowego blasku, maskuje i koryguje cienie, drobne zmarszczki i niedoskonałości oraz przebarwienia. Lekka kremowa konsystencja pozwala na uzyskanie naturlanego, jednolitego efektu. Mozna stosowac na juz wykonany makijaż. odcień który mam to 30 Medium Beige , w watku jest pomyłka, zaraz poprawię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
kupiłam go w kwietniu albo w marcu, zaczęłam w maju, ale należy dodać, że to krem w opakowaniu z dozownikiem (pompką), więc dostęp powietrza jest znikomy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Madlaine szkoda ze puderku nie chcesz oddac bo bardziej zalezałoby mi na pudrze wlasnie niz na korektorze
![]() ![]() Iwcia jeszcze sie zastanowie bo nie wiem czy chce oddac meteoryty za krem bo w gruncie rzeczy je bardzo lubie i oddałabym szybciej za cos z kolorówki - jakis fajny puderek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
kenzo cos u mnie za bright crystal oddam caly watek
![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Krówko u ciebie podoba mi sie kilka pozycji ale perfumy chce wymienic na inne perfumy , bo w zasadzie podoba mi sie ten zapach i nie musze go wymieniac - wiec wymienie tylko na cos co naprawde bardzo lubie i znam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
niestety nie mam juz zadnych zapaszkow oprocz tych w watku
![]() a moze puder EL za odlewke Versace ![]()
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Krówko odlewek nie robie, a tak jak mowilam wolalabym wymienic je na takie ktore lubie w 100% , gdybys jednak znalazla cos za puder to czekam na propozycje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
podobaja mi sie meteoryty guerlain i eyeliner inglota
![]() a moze wymianka EL za nine ![]() czy tez nie?
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
zapach byl kupowany nie dawno 50ml ubytek to kilka psikniec
![]() Guerlain Meteorites odcien Mytic 01 Fekkai Glossing Cream- bogaty krem nablyszczajacy Farouk Tone & Shine - silver minx- - Serum Fekkai z serii Technican Color Care- te rzeczy mnie interesuja ale jesli przekraczaja wartosc moich perfumow to z czegos zrezygnuje wiec mozemy sie dogadac aby wymiana satysfakcjonowala nas obie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Krówko perfumy tylko za perfumy, chyba ze cos mnie bardzo skusi ale puder EL nie nalezy do tych moich kusicielskich gadżetów
![]() ![]() Agusia- nie znam ceny Choparda bo nie spojrzalam w Sephorze, napisz na ile go wyceniasz to bedzie mi łatwiej cos dobrac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
nie umiem wyceniac kosmetykow jesli byly uzywane z tego co pamietam placilam za niego w granicach 200zl moze troszeczke wiecej niestety paragonow nie przechowuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
kenzo a EL za meteoryty+eyeliner brazowy
![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
witaj
podoba mi sie Paul Mitchell Super Skinny - szampon i odzywka zerknij do mnie (za godzinke bedzie dokladka)
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za:
3. Givenchy Amarige D'amour - pozostało 50% z 30ml 4. Versace Bright Cristal - z 90ml pozostało 85ml , tester bez korka 8. Nina Ricci , Nina, 30ml, kartonik, ubytek to okolo 10%
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Agusia jeszcze sie zastanowie bo w sumie mam narazie sporo perfum a co do tych tak jak mowilam nie jestem w 100% przekonana, jak sie zdecyduje to napewno dam ci znac, pozdrawiam
Krówko meteoryty chyba wolalabym zamienic na inny puderek, ale jeszcze sie zastanowie Dosia u ciebie wpadł mi w w oko krem tonujacy Diora, czy ona ma drobinki? mozesz podac mi kod z opakowania? dodatkowo podoba mi sie czekoladka Bourjois - jaki to odcien? ten ciemniejszy czy jasniejszy? mozesz zrobic fotke? Olik z perfum wpadły mi w oko Initial ale nie znam tego zapachu- mogłabym sie sugerowac jedynie KWC, czy to jest słodki zapach? mozesz je do jakis perfum porównac? Madlaine zaraz przejrze jeszcze raz twoj watek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
hej
krem Diora chyba nie ma drobinek - przynajmniej pod lampa nie widze ![]() jaki to ma byc kod? na zgrzewie tuby jest 6D01 kolorek mozesz sprawdzis w sephora albo douglasie - stoja na polkach "czekoladka" ma drobineczki (malenkie i delikatne) kolor to halees 52 - mam problem z fotka, bo oddalam aparat do naprawy, ale mozesz mi przyslac na pw nr tel kom to wysle Ci mms czego chcesz fotke?
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Kenzo a co powiesz na puder sypki la prairie (najjaśniejszy odcień, transparentny)za mateory? Dałabym wagowo podobnie do Twoich meteorów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Dosiu chodzilo mi o fotke czekoladki ale jak nie masz aparatu to trudno bo mam tel kupiony za granica i nie jest skonfigurowany z siecia w ktorej jestem i nie czyta mi mms
![]() A co do czekoladki to chyba byłaby za ciemna dla mnie bo masz ten ciemniejszy odcien , daje mocny odcien? Olik - moze uda mi sie powachac gdzies w perfumerii Iwcia - za la prarie dziekuje bo w sumie sypki, jasny puder matujacy mam i nie mam kiedy go złuzyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
[quote=KENZO;4713377]Dosiu chodzilo mi o fotke czekoladki ale jak nie masz aparatu to trudno bo mam tel kupiony za granica i nie jest skonfigurowany z siecia w ktorej jestem i nie czyta mi mms
![]() A co do czekoladki to chyba byłaby za ciemna dla mnie bo masz ten ciemniejszy odcien , daje mocny odcien? Wiesz - mnie sie wydaje, ze nie jest ciemny. On jest wlasciwie transparentny. Ja bym powiedziala, ze daje poswiate koloru - ale nie chce Cie namawiac, zebys nie byla rozczarowana Mam tez taki duzy brazujacy Lumene i Clarinsa i te sa duuuzo ciemniejsze
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.