|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
co powinna mówić hostessa?
jutro będę pierwszy raz hostessą, będę na promocji Fa NaturiSkin w Rossmanie. W związku z tym co będę musiała robić? tzn dostałam taki sceniariusz, ale chodzi mi o zaczepianie ludzi, rozmawianie z nimi. Przykładowo, idzie sobie kobitka a ja co mam mówić? Coś w stylu : "dzień dobry! serdecznie zapraszam do skorzystania z oferty"? coś nie bardzo mi się to widzi. co powinnam mówić?
sorki, że o takie głupoty pytam ale strasznie przejęta jestem ![]() ps. pytałam już o to wcześniej w innym wątku, ale żadnego odzewu nie było, a naprawdę bardzo mi zależy ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: co powinna mówić hostessa?
powinnaś mówić właśnie to co sama napisałaś
bo niby cóż innego miałabyś mówić?! trzeba się przywitać ( "dzień dobry" / "witam" ), przedstawić o co chodzi ("zapraszam do skorzystania z oferty bla bla" "zapraszam do zapoznania się z ofertą bla bla" "zapraszam do wypróbowania bla bla".. itd) a potem opisywać produkt - opis na pewno dostałaś więc się go porządnie wyucz - no i wciągnąć osobę w dyskusję np. zapytać czy zapach się podoba, czego używała wcześniej, jakie problemy miała z podbnymi produktami (tu dobrze jest powiedzieć, że ten twój ma to i owo więc jest lepszy) i generalnie podobne bla bla
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: co powinna mówić hostessa?
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.