|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Calkowita Zmiana Image...
Hejkaa
![]() Dziewczynki mialabym do Was straszna prosbe... Ja juz do Siebie nie mam sily... Caly czas tak samo Nie podobam sie sama sobie Brak jakiejkolwiek wiary w siebie Musza to zmienic Wierze ze zmiana wygladu zewnetrznetgo Mi w tym pomoze Chodzi Mi dokladnie o calkowita zmiane fryzury wszelkie propozycje farbowanie grzywka ktrotkie dlugie.. I makijaz... Nie mam zupelnego pojecia jakie kolory mi pasuja... ![]() Zalaczam Zdjecie i fryzurka ktora mi sie straaasznie podoba ale jak w niej byda wygladac...?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej nedvedzia,
zgadzam się z Laity - potrzeba lepszego zdjęcia Jeśli dasz radę, zrób też fotki ze skrawkiem srebrnego i skrawkiem złotego blisko buzi, żeby zobaczyć, czy raczej ciepły czy zimny z ciebie "typ" ![]() Poza tym masz b. ładną urodę! Stoi tu koło mnie 3 facetów (wiek 22-31 lat) i wszyscy zgodnie twierdzą, że im się podobasz! Z fryzurki, jaką pokazałaś wnoszę, że chcesz zmienić się radykalnie, pokazać swoją energię wewnętrzną, nieco zadziorności, zamazać grzeczny wygląd, czy tak? Może napisz, jaki masz nastrój, w jakim kierunku ma iść ta metamorfoza; oczywiście jeżeli o tym myślałaś ![]() czekamy na fotki!
![]() |
#3 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Calkowita Zmiana Image...
Cytat:
![]() Dlatego zwrocilam sie z Prosba do Was zeby cos z tym zrobic, cos zmienic ![]() Jeszcze dojdzie dieta i cwiczenia zeby poprawic sylwetke i mysle ze bydzie dobrze i ze w koncu sie zaakceptujee ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Hejka!
Hmm... jak dla mnie fryzka, którą wybrałaś jest spoko. Tylko nie widzę cię (póki co) w całkiem ciemnych włosach. Polecam ciemne pasemka (na początek) ![]() Co do makijażu. Na pewno czarna kredka do oczu na dół, na pewno tusz do rzęs a co do koloru to raczej ciemne, wyraziste. Ciemno szary , mocny brąz, granat (na pewno nie róż. Z tych zdjęć wydaje mi sie, że jesteśmy do siebie nieco podobne dlatego piszę o tym co sama stosuję na co dzień. No i ja używam dobrze dobranego kolorem pudru - Manhattan. Ale jeśli nie masz problemów z cerą lub nie jesteś cały czas czerwona to chyba nie ma sensu go używać. Zamieszczam zdjęcia fryzur na których ja bazowałam.
![]() |
![]() |
#5 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dlatego zwrocilam sie z Prosba do Was zeby cos z tym zrobic, cos zmienic ![]() Jeszcze dojdzie dieta i cwiczenia zeby poprawic sylwetke i mysle ze bydzie dobrze i ze w koncu sie zaakceptujee ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sorki za wiadomosc nr 7 Nie wiem czemu sie skopiowalaa ![]() ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2007-12-22 o 16:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Co do kolorku wlosow to nie zmieniaj za nic w swiecie!! Jest sliczny. W ogole masz bardzo ladne wlosy, takie blyszczace i zdrowe. Ja bym je tylko scieniowala i jakas ladna grzyweczke na bok zrobila.
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do włosów - zdaje się, że mają skłonność do falowania się, a to się równa temu, że aby osiągnąć efekt fryzurki ze zdjęcia z 1 postu, będziesz musiała napracować się z prostownicą. Weź ten fakt pod uwagę ![]() I głowa do góry ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Prostownice w domu posiadam wiec mysle ze problemu by z tym nie bylo... Kurcze nie wiem mam juz metlik w glowie bo z jednej strony chcialabym wygladac zupelnie inaczej i strasznie podobami sie ta fryzura ale z drugiej boje sie otrzymac zupelnie inny efekt niz ten ktory oczekuje...bojze sie ze po prostu nie bydzie mi to pasowac...Co robic? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
jesli sie boisz: - jeśli nie zetniesz, to sie nie dowiesz jak bys wyglądała w nowych włosach. ja sie odważylam i bardzo ładnie wygladam a włosy miałam gęste i dość długie. wystraczyło troche wycieniowac i od razu polepszył mi sie humor i inaczej wyglądałam. nie musisz przeciez od razu radykalnie ścinac
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
nedvedzia,
Bezpieczne wyjście to też poeksperymentowanie z makijażem oraz z modelowaniem włosów, zanim udasz się do fryzjera. ![]() Naprawdę wiele możesz zrobić w domu. [Jak mnie wena chwyta to czasem robię sobie sama nową fryzurkę, cieniując półdługie włosy...] Nie jestem przekonana, że będzie Ci naturalnie dobrze w bardzo mocnym makijażu, bo jak dla mnie masz delikatną urodę. Możesz przez smoky eyes uzyskać bardzo wyrazisty, dramatyczny efekt. Jeśli jednak podpasuje to do Twojego nowego stylu, to ok. Jeśli masz niedaleko sklep z perukami - wybierz się przymierzyć, zobaczysz w świetle dziennym siebie w innym kolorku. Ja też przychylam się do tego, że masz ładny kolor włosów. Jeśli jednak naprawdę chcesz go zmienić, to zdecydowanie nie na całkiem czarny. Brązy owszem, pasemka tak. Dobrze jednak uważaj, czy jest to ciepły czy chłodny odcień, żeby zgrał się z Twoją własną urodą. [Ja jako lato wyglądam fatalnie w rudej peruce i naprawdę trupio w czarnej...] Eksperymentuj ![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Ostatnio też nabrało mnie żeby coś zmienić. Przeważnie farbowałam włosy spod spodu tyłu na ciemny brąz a u góry zostawiałam naturalny (i było oki) później doszły ciemne pasemka na czubku głowy i też mi się podobało. Ja osobiście lepiej czuję się w ciemnych włosach więc ostatnim razem poszłam do mojej fryzjerki i zrobiłyśmy tak:
1. Mocne ścieniowanie włosów na końcach i do połowy głowy (bo nie chciałam tracić z długości) 2. Farba- na czubku głowy zostawiłyśmy blond a pod spodem i z przodu ciemne brąz. Całość brązu już w jednym kolorze. Bo przez kilka lat pasemek nie było już miejsc w którym nie było wcześniej jakichś odcieni po pasemkach. EFEKT: Całkowita zmiana. I wszyscy mi mówią, że na lepsze! ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
ps na tym ostatnim zdjęciu bazowałam kolorystycznie
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Hejaa
![]() No i bylam wczoraj u kumpeli..Zrobila mi pod okiem czarna kredka.. Efekt?... Jak dla mnie za mocno :P Kurcze nie wiem moze jakas srebna albo cos?:P Nie wieeem;p Nie znom sie na tym;p Co do fryzurki tez nie jestem zbytnio przekonana.. Chyba skonczy sie na tym ze se je zas ino wystopniuja;p Chyba byda ambitnie zapuszczac:P Bo w sumie uznalam ze lepiej mi w dlugich wlosach a ze mi sie tak dziwnie niby kreca to chyba jest ok:P Zobacza jaki bydzie efekt po zrzuceniu tych zbednych kg Pojda do salonu i niech mi cos doradza ![]() Oto efekty wczorajszej sesji: www.jaworciaa.fotka.pl Busiaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Ładnie wyglądasz z tą czarną kredką. Ale zależy jak się czujesz
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Masz delikatną, łagodną twarz. Fryzury stylizowane na emo są mocne i drapieżne. To połączenie może stworzyć bazarkowy i tandetny efekt, dlatego odradzam.
By podkreślić walory swojej urody poszukaj raczej fryzury, która podkreśli łagodne rysy i delikatną urodę - np. delikatne fale i blond refleksy. Do tego zaznaczone policzki i słodki makijaż z pokręconymi i mocno zanaczonymi rzęsami - będzie ślicznie. ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:32.