|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
dziendoberek
bardzo bym chciała dowiedziec sie jak to taką fryzurke można zrobić.... ja mam włosy właśnie takiej długości, ale proste, tzn może nie do końca bo zawsze mi sie jakos tak idiotycznie wywijają czy tam falują.... pliz napiszcie jak takie włosy ułożyć w fryz ze zdjątka
pozdrawiam gorrrąco (bo coś znów zimno ostatnio) |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: dziendoberek
a gdzie zdjątko?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
kurka, zdjecia zapomniałam....
dodam jeszcze że mam tak właśnie wycieniowane, tzn podobnie, wiec chodzi mi tylko o to jak to cuś ułożyć buźka |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
no prosze napiszcie coś
bo kurcze watek już był daaaleko daaaleko.... nie wierze że nie wiecie jak...(???)..
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Re: kurka, zdjecia zapomniałam....
teoretycznie jest to bardzo proste. wcierasz we wlosy pianke,lub inny srodek modelujacy (teraz jest tego po uszy) i nawijasz wlosy na sredniej grubosci walki,raz pod spod,raz na zewnatrz.potem bierzesz wosk lub specjalny krem do wlosow i przeczesujesz wlosy palcami. z tym ze to tylko teoretycznie. pratycznie to wyglada tak,ze nad jej fryzura profesjinalny,swiatowej slawy fryzjer spedzil przynajmniej pol godziny,ale mimo wszystko powodzenia zycze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.