|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Perfumy: Madness, 24F, EdM, Samsara, AA Mentafolia, Diesel ++, Organza, Les Belles
Nieaktualne.
Edytowane przez Agia* Czas edycji: 2007-07-10 o 00:12 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Perfumy: Madness, 24F, EdM, Samsara, AA Mentafolia, Diesel ++, Organza, Les Bel
Nieaktualne.
Edytowane przez Agia* Czas edycji: 2007-07-10 o 00:13 |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Perfumy: Madness, 24F, EdM, Samsara, AA Mentafolia, Diesel ++, Organza, Les Bel
Nieaktualne.
Edytowane przez Agia* Czas edycji: 2007-07-10 o 00:13 |
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie Faubourg EDP, EDT oraz Samsara - na wymiane mam Celine Oriental Summer 30 ml kilkla razy uzyte , miniaturkę Maroussia 7, 5 ml raz testowaną oraz wiele próbek z Twojej listy poszukiwanych
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
znalazłabyś coś u mnie za Mentafolię albo zestaw miniatur Aqua Allegoria?
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Witaj,
interesuje mnie u ciebie Guerlain Samsara EDT, ok. 20/30 ml Cacharel Noa Fleur EDT 7 ml zapraszam do mnie. Poza watkiem mam Slava Zaitsev Maroussia |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
- Nina Ricci, Les Belles Liberté Acidulée (zielone Liberte Fizz) EDT, ok. 40/50 ml
Witaj, mam z różanych Stellę Sheer ok. 50/100 ml, kilka próbek z twojej listy, także zapach róży do domu firmy L' Occitane ![]() Ewentualnie ETE M.Micaleff. Tu lista części zapachów: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197006
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
A może jednak coś spoza listy?
![]() Mam unikatowy już aktualnie zapach Laury Biagotti Sotto Voce ![]() I oryginalne próbki zapachów, których wprawdzie nie wymieniasz, ale czytając Twoją wish-listę, pomyślałam, że mogłyby Ci się spodobać: Escada Collection oraz Tom Ford Black Orchid. Z pozostałych zapachów mam jakieś robione próbki, ale nie są to wielkie ilości (raczej tak po parę kropel) |
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Agia , mam ok 20 próbek zapachów przez Ciebie poszukiwanych
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za Zielone Les Belles i klasyczną Organzę? Bo że za drugą coś znajdziesz raczej nie liczę, nie mam tamtych dwóch zapachów.
Zapraszam, i czekam na odpowiedź u mnie
|
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Witaj może znajdziesz cos u mnie za miniatury:
Chopard Madness EDP ok. 3/5 ml (z kartonikiem Hermes 24 Faubourg EDT 7.5 ml Poza watkiem mam próbki: Etro - Heliotrope, Musk 1,7 ml, Royal Pavillon 1 ml (robiona z Quality) V. Westwood Anglomania atoizer 2 ml Annick Goutal - Petite Cherie, Ce soir ou jamais 1,7 ml Jean-Charles Brosswau - Fleurs D'Ombbre 2 ml, Ombre Rose 1 ml L'Artisan - Safran troublant 1 ml Eau Suave 1,5 ml ( robiona z Quality) Edytowane przez 13ryjek Czas edycji: 2007-07-09 o 15:46 Powód: literówka |
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
lola23 - zainteresowana byłabym tylko próbką Celine Oriental Summer (znam te perfumy tylko z opisu, a nie chcę brać ich w ciemno). Przyznaję, że 24F i Samsary najbardziej chcę się pozbyć ze swojej kolekcji, wiec jestem skłonna wymienić je za próbki, ale raczej nie wymienię obydwu flakonów
Czy mogłabyś napisać, które próbki z interesujących mnie masz? Miniatura Maroussi 7, 5 ml interesuje mnie czarnaorchidea - w Twoim wątku interesowałaby mnie tylko Theorema 30/50ml (rozumiem, że to klasyczna Theorema?), jednak nie wymienię za nią i Mentafolii, i zestawu miniatur eldl - interesowałaby mnie tylko Maroussia (o ile jest to niewielka ilość), jednak w Twoim wątku nie znalazłam nic dla siebie, a wymiana pojedynczej miniatury niezbyt mi się opłaca ![]() biala_malpeczka - Stellę Sheer mnie nie interesuje (bardzo nieładnie sie na mnie rozwija ), jednak bardzo interesuje mnie Ete astronomiczna.ania - Sotto Voce znam tylko z opisu, wiec wymiana byłaby dla mnie nieco ryzykowna A co interesuje Cię w zamian? Próbkę Escady Collection mam, więc nie chcę kolejnej, Tom Ford Black Orchid mogłabym chcieć
|
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Hmm, no trudno, Theorema pojutrze leci do kogoś innego... Może innym razem
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
alorah - niestety nic nie znalazłam
![]() 13ryjek - interesują mnie wszystkie wymienione przez Ciebie próbki Rozumiem, że wymiana na adres irlandzki?
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O tak, o tak ![]() Do Irlandii |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, jestem zainteresowana Mentafolią Guerlaina i miniaturkami Pampelune, Foliflora i Lilia Bella. Mam Opium Fleur imperiale ~70/100ml bez kartonika i Green Tea EA. Czy byłaby możliwa wymiana Mentafolii na Opium i miniaturek na Green Tea 48/100ml bez kartonika. Jest też druga opcja: piszesz, że byłabyś raczej zainteresowana mniejszą ilością tych zapachów ponieważ już je znasz i chcesz przetestować. W takim razie mogłabym zrobić odlewkę Opium do atomizerka 9ml i Green Tea również do atomizerka 9ml za miniaturki Pampelune,Lilia Bella i Madness. Agia*
co Ty na to? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
iona - dziękuję, ale nie interesują mnie te perfumy
Córka D'artagnana - odlewki 9 ml akurat tych perfum mnie nie interesują
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
hejka miałabym do oddania z niszowców Annick Goutal Les Nuits d'Hadrien - 50 ml EDP z ubytkiem ok. 15 ml oraz Lutes Ambre Sultan w wersji Eau Fraiche Parfumee - odrobinę lżejsza niż klasyczna, świetna równiez na bardzo ciepłe dni - 50 ml ubytek jakies 1-2 ml, do obu mam kartoniki,
od Ciebie musiałabym przzypomnieć sobie niektóre zapachy, ale będę wąchac, dopiero, jeśli coś CIę zainteresuje z pozostałych wymienionych przez Ciebie zapachów znalazłabym w swojej kolecji kilka, żeby zrobic ewentualnie próbki |
|
|
|
|
#20 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
poczytam sobie troszkę o oferowanych przez Ciebie zapachach i odezwę się wieczorem |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Agia , bardziej interesuje mnie Faubourg EDP niż Samsara
z mojej strony możesz liczyć na probki ( robione z pełnowymiarowych flakonów) :Serge Lutens Ambre Sultan wersja letnia , Shalimar Light , Shalimar EDP , Cristobal EDP , Etra Etro , Asja , Micallef Gaiac, EnJoy , Kenzo Tigre , Tendrse Poison , Poison, Kezno Tigre , Mauboussin edp , Maubousiin EDT , Celine Oriental Summer , mam tez inne np Le Feu ale nie wiem czy czymś spoza swojej listy jesteś zainteresowana |
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Witaj,
interesuje mnie Hermes 24 Faubourg EDP i Aqua Allegoria Pampelune. Na wymiane mialabym Shalimar EdT pozostala 1/3 z 50 ml. Probki (tam gdzie jest * sa niepelne, ale na testy starczy) : Lutens Sa Majestre La Rose Lutens Ambre Sultan Lutes Ambre Sultan Eau Fraiche * Lutens Un Bois Vanille * L'Artisan Mure et Musc L`Artisan L' Eau de Jatamansi * Guerlain Shalimar Light * Balenciaga Cristobal EdT * Fendi Theorema Esprit E`te Parfums M. Micallef Watch * Parfums M. Micallef Automne * Parfums M. Micallef Patchouli * Annick Goutal Mandragore Shiseido Feminite Du Bois Alexander McQueen Kingdom Pozdrawiam |
|
|
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
Madlaine - interesowałby mnie Serge Lutens Ambre Sultan Eau Fraiche, a także próbka Les Nuits d'Hadrien (nie znam, a opis brzmi ciekawie)
![]() astronomiczna.ania - ok, będę czekała Córka D'artagnana - pozdrawiam ![]() Femme Fatal - interesowałyby mnie wszystkie próbki, które wymieniłaś, gorzej jednak z Shalimarem EDT, bo mam 3 flakony zapasu Czy miałabyś jeszcze jakieś perfumy na wymianę?lola23 - jeśli dojdzie do wymiany miedzy mną a Femme Fatal, to najprawdopodobniej do niej poleci 24F (ma ona przede wszystkim próbki Sa Majeste La Rose, Un Bois Vanille i Mure et Musc, które mnie bardzo interesują). Czy w takim wypadku byłabyś zainteresowana Samsarą? |
|
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
Agia - Murte Et Musc też mam nową w kartoniku
, mam również Menard Kasaneka ,Le Baser Du Dragon , , CREED 2000 Fleurs ( wszystkie nowe z kartonikami) , baaardzo zalezy mi na Faubourg
|
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
Tutaj jest moj zapachowy watek
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=191031 |
|
|
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
Femme Fatal - Black Kenneth Cole, który masz na wymianę to jest For Her? Jeśli tak to byłabym zainteresowana
lola23 - wszystko jednak wskazuje na to, że 24F poleci do Femme Fatal, bo ma ona pełnowymiarowe perfumy, które mnie interesują |
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Agia, tak to jest For Her
![]() A co chcialabys o de mnie za : 1 wersja 24 Faubourg EDP, Aqua Allegoria Pampelune i Aqua Allegoria Mentafolia 2 wersja 24 Faubourg EDP, Aqua Allegoria Pampelune i Organza. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z bólem serca ale gotowa byłabym wymienić, bo bardzo zależy mi na tych zielonych Les Belles, ten zapach ma dla mnie wartość sentymentalną a mój jest na wykończeniu ![]() Dla wyrównania pojemności mogę zrobić próbki, odlewki tych perfum: - Nina Ricci Nina, Guerlain L'instant Mandarin Flower, Hermes Ogródek Śródziemnomorski i Nilowy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.

Czy mogłabyś napisać, które próbki z interesujących mnie masz? Miniatura Maroussi 7, 5 ml interesuje mnie
), jednak bardzo interesuje mnie Ete 

Czy miałabyś jeszcze jakieś perfumy na wymianę?