![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Live Earth S.O.S! (Mega koncerty na żywo)TVP Kultura ![]() ![]() początek: 7. lipca 8.00 koniec: 8. lipca 5.00 Live Earth - polska transmisja Telewizja Polska zamierza transmitować megakoncert Live Earth, który odbędzie się 7 lipca. Globalne wydarzenie będzie można śledzić od godziny 8:00 do późnych godzin nocnych na antenie TVP Kultura. Przewidywane są połączenia z Nowym Jorkiem, Londynem, Sydney, Rio de Janeiro, Johannesburgiem, Tokyo, Hamburgiem oraz Stambułem. Wśród dziesiątków wykonawców pragnących zwrócić uwagę na problem globalnego ocieplenia zobaczymy Red Hot Chili Peppers, Rogera Watersa, The Police, Metallikę, Genesis czy Smashing Pumpkins. Najciekawiej zapowiada się zestaw londyński - czyli w zbliżonej strefie czasowej... Oto szczegółowa lista artystów: Live Earth Sydney Crowded House Jack Johnson Wolfmother John Butler Trio Missy Higgins Eskimo Joe Sneaky Sound System Paul Kelly Ghostwriters Toni Collette & The Finish Blue King Brown Live Earth Tokyo / Kyoto Ai Ai Otsuka Ayaka Cocco Genki Rockets Kumi Koda Linkin Park Michael Nyman Rihanna Rip Slyme Rize Live Earth Johanesburg Angelique Kidjo Baaba Maal Danny K Joss Stone The Parlotones The Soweto Gospel Choir Ub40 Vusi Mahlasela Zola Live Earth Shanghai Anthony Wong Eason Chan Evonne Hsu Huang Xiao Ming Joey Yung Sarah Brightman Soler Winnie Shin 12 Girls Band Live Earth London Beastie Boys Black Eyed Peas Bloc Party Corinne Bailey Rae Damien Rice David Gray Duran Duran Foo Fighters Genesis James Blunt John Legend Keane Madonna Paolo Nutini Razorlight Red Hot Chili Peppers Snow Patrol Spinal Tap Metallica Kasabian Pussycat Dolls Terra Naomi Live Earth Hamburg Chris Cornell Jan Delay Katie Melua Lotto King Karl Mana Mando Diao Michael Mittermeier Reamonn Roger Cicero Sasha Silbermond Snoop Dogg Shakira Enrique Iglesias Live Earth New York Afi Akon Alicia Keys Bon Jovi Dave Matthews Band Fall Out Boy John Mayer Kanye West Kelly Clarkson Kt Tunstall Ludacris Melissa Etheridge Rihanna Roger Waters Sheryl Crow Smashing Pumpkins The Police Keith Urban Talking Back Sunday Live Earth Rio De Janeiro Lenny Kravitz Pharrell Williams Macy Gray Xuxa O Rappa Marcelo D2 Jorge Ben Jor Jota Quest Vanessa Da Matta Mv Bil (za terazrock.pl)
![]() Edytowane przez miss_seepy Czas edycji: 2007-07-07 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Live Earth
A to ciekawe. Nie słyszałam wcześniej.
![]() Dziękuję za informację. ![]() Tylko szkoda, że nie ma dokładnych godzin transmisji każdego wykonawcy/zespołu (marzenie... ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
będę pamiętać
![]() szkoda, że nie mogę sobie polecieć do Londynu na weekend ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
jeszcze na MTV 7 lipca, w pelnych godzinach maja byc jakies krotkie relacje..
Szkoda, ze nie ma takiej mini części LIVE from Warsaw;-) dałabym wtedy np. Riverside i inne neoprogowe, zaprosiła zagraniczne zespoły, które koncertują w pobliżu tej daty ;-)
![]() Edytowane przez miss_seepy Czas edycji: 2007-07-05 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, że nie mam TVP Kultura. A na śledzenie MTV niestety nie mam ani czasu, ani możliwości. A ja bym tak strasznie chciała zobaczyć Damiena Rice'a (Miss
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
koncert mozna ogladac za pomoca internetu.Na tvp kultura, wchodiz to nie dokonca na zywo... (na zywo sa prowadzacy)
http://entimg.msn.com/i/LiveEarth/la...tplayer/q.html Londyn ma wejsc o 14.30 czasu Polskiego, jesli komus zalezy na Genesis, powinien ogladac od poczatku!!! ![]() Do tej pory widzielismy Tokio, Syndney. BTW. Po tym co zobaczylam z Tokio ;P ciesze sie, ze zyjemy w bardziej konserwatywnej kulturze ![]() ![]() Za to bardzo mi sie podobal ten zespol grajacy w Sydney, jak go nazwali prowadzacy mieszanka Led Zeppelin,Hendrixa AC/DC (?), z wygladu Mars Volty fajnie i energicznie zagrane, z duza charyzma... a mowa o WOLFMOTHER (z frontmenem, ktory wychodowal okazale afro na glowie) Masakrycznie slaby byl wystep Linkin Park, ale czego sie spodziewac po zespole w ktorym spiewa facet z glosem 12 latka ;P Edit: teraz na tvp kultura koncert RIHANNY ;-))) (UMBRELA :p) teraz w Tokio, a potem jeszcze z jakiegos miejsca. Wizazanki, a co myslicie o takich akcjach, pic na wode czy rzeczywiscie to waszym zdaniem uswiadamia ludziom wage problemu?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Czy Wam też się wydaje, że Rihanna ma słaby głos?
![]() Umbrella jej wychodzi OK, ale poprzednie wykonania... myślałam, że jest lepszą wokalistką ..
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Jeden ze specow w studiu, powiedzial ze spiewala bardzo nieczysto
![]() ![]() mozecie tez sledzic LIVE EARTH na BBC2!!! i sluchac na zywo w RMF FM http://entimg.msn.com/i/LiveEarth/pl...eamName=UK.smi http://wirtualnemedia.pl/article/158...nie_RMF_FM.htm
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ja zauważyłam po tym, jak nie wyciągała wyższych nut, jak gubiła się w chórze..
a Britney ma lepszy głos ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
A mnie się podobał LP - ja ich baardzo lubię ,super grupa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Miss jesteś nieoceniona
![]() Ja już śledzę London i czekam. Czasem coś mi sie zacina niestety ![]() ![]() Co do skuteczności takich akcji, to ja niestety nie wierzę, że to coś pomoże. ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
też słucham londyńskiego koncertu
![]() co do Rihanny, zdarzało się jej nie trafić odpowiednio w dźwięk, szczególnie brzydko brzmiało przy długich, mocnych nutach ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
kurcze.
nie wiedzialam ze to jest transmitowane na tvp kultura ![]() ale troszke widzialam-o pelnych godzinach sa 15 minutowe skroty na MTV Polska. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
No dobra, uff. Już po
![]() Na szczęście zacięło mi się raz. Kiedy się zaczyna US? Bo mam zamiar tam skoczyć na Policjantów. ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ogladacie pewnie ta transmisje. Czy byl moze pokazywany koncert Fall Out Boy?
Albo czy bedzie?(nowy jork). zalezy mi bardzo, wiec prosze pomozcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Był Damien Rice?
![]() ![]() ![]() siedze i oglądam cały dzień, wyszłam na 10 min z psem i przegapiłam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A do Polski chyba w końcu nie dotrze. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Co tak wcześnie ten Londyn puścili?
![]() ![]() Ja chciałam Hamburg i Chrisa. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Papryczko masz TVP kultura?
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Na tvp kultura leci z duzym opoznieniem, a na tej stronce mozna dowiedziec sie kiedy bedzie na zywo..
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: ta strona obsługuje tylko Explorera. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oglądam właśnie na TVP Kultura ![]() to jeszcze nie wszystko stracone? ![]() ![]() ![]() nie doczytałam wcześniej, że TVP Kultura gra z ponad 3 godzinnym opóźnieniem ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
dobre podczas Invisble Touch (Genesis) Fil zaspiewal zamiast "... and though she will MESS UP your life..."
zaspiewal " ... and though she will FUCK UP your life..." co oczywiscie niezastapiona telewizornia wypipkowała ![]() ![]()
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Maritini.
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.