|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Skin Trussardi
Skin Trussardi ... co powiecie o tym zapachu? jak pachnie? jak dziala na otoczenie?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skin Trussardi
ja także jestem ciekawa tego zapachu
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Skin jest bardzo piekny. Jest to moj ulubieniec. Jak go powąchalam i psiknęłam na skórę to miłośc od razu. Dla mnie pachnie takim namiętnym sexem, nie śmiejcie się, ale tak mi sie kojarzy i mojej koleżance tez. Czuję w nim zamsz, rozgrzana skórę, no i dla mnie b.trwaly, czuje go prawie cały dzień.
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
I ja przechodzilam fascynacje tym zapachem, niestety nie trwalo to dlugo. Dla mnie pachnie fiolkami na poczatku, czyms meskim i kolonski, a takze skora. Niedawno chcialam go kupic, bo tez mi sie przypomnial, ale niestety, choc na poczatku ladny, w bazie wyczulam w nim mydlana, mdlaca nute, ktora jest mech, a tego nie znosze. Jest w kilku zapachach, ktorych nie moge zniesc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Pisałam o nim troszkę w innych wątkach: - Zapach jednoznacznie kojarzący się z seksem - Zapach podobny do SKIN Trussardi - Rozgrzane słońcem lato - poszukuję perfum
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Polecam też zajrzeć do Katalogu Kosmetyków - Skin ma sporo recenzji
![]() Trussardi, Skin.
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Na mnie Skin pachnie na początku kwiatowo - czuję delikatny zapach świeżo zerwanych fiołków, chociaż w składzie są tylko ich liście. Baza jest na mnie lekko słonawa. Ma coś wspólnego z EdM - może to cedr? Zapach mi odpowiada - jest dyskretny, trzyma się blisko skóry, ale uważam, że jest trwały. Mój mąż natomiast w ogóle go nie czuje. Ostatnio stwierdził, że jeśli nie będzie czuł ode mnie żadnych perfum to będzie znaczyło, że pachnę Skin
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Odswiezam watek, bo dzis testowalam Skin. I juz wiem , ze go pragne!! Pachnie mi meteorytami
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.