|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
pomozcie zmienic fryzure (ZDJECIE)
Od Dlugiego Czasu Mam Ta Sama Fryzure- Czyli Długie,proste Włosy(obecnie Do Pasa).mam Juz Tego Dosyc Chcialabym Zmiany Jakiejkolwiek.spinam Włosy Bo Mnie Juz Denerwują.czekam Na Wasze Zdania.pozdrawiam I Dziekuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pomozcie zmienic fryzure (ZDJECIE)
fryzurka rihanny .... brwi powinny byc delikatniejsze
http://dyfuse.com/files/images/Rihanna.preview.jpg http://www.ukaraj.pl/images/photos/F...anna_small.jpg http://muzyka.onet.pl/_i/info/duze/r/rihanna3.jpg http://www.rihanna-fancorner.com/gal.../normal_03.jpg http://www.muzyczna.pl/files/images/rihanna.jpg http://www.hecklerspray.com/wp-conte...7/rihanna1.jpg http://www.bravo.pl/download/multime...1934405235.jpg http://img406.imageshack.us/img406/5499/rihanna2ao3.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
fryzurka jest super i dzieki za uwage o brwiach!!!ale dlaczego akurat fryzurka rihanny? dzieki wielkie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Witaj
![]() Pierwsze jak Cie zobaczylam to pomyslalam o fryzurce do ramion lekko wycieniowac w pazurki wokul twarzy i do brody wraz z grzywka.I widze Cie tylko w blondzie rozjasni Twoja twarz.Zrobilam mala symulacje.Co do makijazu musialabys zajrzec na forum makijazystki tam napewno pomoga ekspertki od tego. ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
masz szeroka twarz a ta fryzurja by ja pomniejszyla troche ... pozatym wlosy krotkie z przodu by cie poszerzaly wiec musza by mniej wiecej do pol szyji.. wlosy z tylu ci przeeszkadzaja wiec obciac je na ktorko ( mialam taka fryzyrkue gdy mialam dosc dllugich wlosow i to bylo cos cudonego ) tylu jak jest bardzo krotki bo do miejsca gdzie konczy sie linia wlossow a zaczyna kark to wystarczy ladnie wycieniowac i nie trzeba go wogole ukladac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Wielkie Dzieki!!!!super!!1
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
[quote=Ilena;5839564]masz szeroka twarz a ta fryzurja by ja pomniejszyla troche ... pozatym wlosy krotkie z przodu by cie poszerzaly wiec musza by mniej wiecej do pol szyji..
Niezgodze sie.Autorka watku nie ma szerokiej twarzy,wydaje sie bo tak zdjecie jest zrobione.Widac ze ma normalna owalna twarz. ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Tak Na Zdjeciu Zle Wygladam-mam Owalna Twarz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Moze Kasa 222 Cos Mi Zaproponuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
no o tym mowie .... ze nie ma podluznej tylko bardziej w szerz ... uwazam ze ta fryzurka zrobila by twarz bardziej podluzna .... sama nie mam podluznej twarzy tylko szersza i wiem jak to jest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Moderator
|
Moim zdaniem masz owalna twarz,niepisal nikt ze zle wygladasz czemu tak wywnioskowalas?
ja juz zaproponowalam patrz;wyzej ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2007-11-21 o 02:12 ![]()
mikroREKLAMA
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Poprostu Może Dziwnie Moja Twarz Wygląda Na Tym Zdjęciu-spróbuje Pokazać Wam Troche Inne Zdjęcie
Jutro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
może i się nei znam, ale dla mnie dobrze byłoby ci w jasnych włosach.
i taka fryzurka, kóra według mnei bardzo by ci pasowała... chodź oczywiście mogę się mylić. nie umiem robić metamorfoz, więz tylko ją załanczam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
![]()
bardzo dziekuje za wszystkie wasze propozycje.chyba musze jednak zmienic kolor włosów.podoba mi sie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
Mam nadzieje ze pokazesz sie nam w nowej fryzurce i w kolorze.Gdybys jednak zdecydowala sie na rozjasnienia to proponuje najpierw zrobic balejaz.Pozdrawiam
![]() ![]()
mikroREKLAMA
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Masz oryginalna, wyrazna urode. Moim zdaniem pasuje Ci ciemny kolor wlosow, wlosy do linii brody lub dlugosc zaproponowana na zdjeciach z jasnymi wlosami. Grzywka lekko opadajaca na policzki.
Blond Ci nie pasuje. Twarz robi sie nijaka, bez wyrazu. Pasowalyby Ci tez cieple brazy, miodowe pasemka i podklad dla wyrownania koloru cery. Fajnie sie komus radzi.......a sama wygladam jak potwor. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
chciałabym wyglądać wreszcie inaczej!!
Mam włosy do pasa i ciągle mam je związane.Chciałabym coś zmienić ale nie wiem jak.
Prosze Was o pomoc,czekam na jakiekolwiek pomysły. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Dot.: chciałabym wyglądać wreszcie inaczej!!
- brwi do regulacji, można zrobić henną dla przyciemnienia ich ( ale z tym się wstrzymajmy )
- hmm robisz makijaż? Można by spróbowac dodać wdzięku - złota nie noś, bo nie pasuje.... śrebro jak najbardziej - myślę nad grzywką na skos ![]() Pozdrawiam ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2016-12-12 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Makijaż? jedynie podkład i maskara.Ta grzywka nawet fajna.Wielkie dzieki
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Może tak?
?? Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-01-19 o 22:34 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
czekasz biedna i czekasz
![]() ![]() ![]() tu jeszcze te co dalas jedno Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-01-19 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
?
super!!!! to ostatnie jest super !wielkie dzięki!! Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-01-19 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
prosze cie bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
A więc: regulacja brwi - jesli sama boisz się że sobie spaprzesz możesz iść do kosmetyczki
![]() ![]() Masz brązowe oczy więc polecam kolory cieni do powiek: Brązy, beże, złoto, zieleń, fiolet ![]() I fryzura to od razu skojarzyła mi się taka jak na zdjęciu post wyżej nad moim ![]()
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
![]()
Proszę Was jeszcze raz o radę co zrobić z moimi gęstymi i bardzo sztywnymi włosami;(
Jestem ciągleniezdecydowana. Oto moje inne zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
Moze pomysl nad fryzurka ala bob z grzywka prosta lub na ukos.Rozjasnij troche wlosy(jak sie nie spodoba , mozesz przyciemnic) tak jak pisalam powyzej
![]() ![]()
mikroREKLAMA
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
odnosze wrażenie że blond Cię nieco postarza...
Zostałabym przy odcieniach brązu ![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Ostatnia fotka co dała Dezzire jest baaardzo ładna!! w tej fryzurze chyba najkorzystniej wyglądasz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Moge ci dac jedna rade - scinaj wlosy stopniowo i wyprobuj sobie tyle fryzur ile sie da - zobaczysz w jakiej najlepiej sie czujesz - unikniesz zapuszczania kombinowania do jakiejs fryzury, w ktorej moze sie okazac, ze nie jesty ci najlepiej - powiodzenia!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.