|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() gdzie w Łukowie można kupić koraliki?
Witam serdecznie. Postanowiłam założyć wątek, który powinien mi pomóc
![]() ![]() 1. Gdzie można kupić koraliki w Łukowie? oraz 2. Czy może macie jakieś fajne koraliki, które wam zostały i nie macie co z nimi zrobić? Bardzo chętnie (oczywiście jeśli zamieścicie zdjęcie i jeśli mi sie spodobają) sie z wami wymienię ![]() ![]() Edytowane przez k4si4131 Czas edycji: 2007-09-14 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana super koralików lub odkupienie! Oraz gdzie w Łukowie można kupić korali
ekhm, ten drugi punkt to bym napisała, na targowisku... a pierwszy w wątku o tego typu rzeczach...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana super koralików lub odkupienie! Oraz gdzie w Łukowie można kupić korali
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Heh, właśnie tak mysle. Niestety za granicą nie kupuje bo bardzo drogo, a i zamawiam zawsze za max. 80zł. Ale jesli mozesz podać mi namiar na jakis fajny sklep gdzie zamawiasz zza granicy koraliki byłabym wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a czy zasady forum trudno przeczytać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Chyba tak.
Raz - tu nie sprzedajemy. Jedynie wymiana. Dwa - ja to jestem taki chomik, ze po dobroci nawet nie uzywanych od roku kamieni/korali nie oddam ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Joanna d'Moder
|
no i co ja mam zrobić.....
![]() Proszę wyedytować pierwszy post poprzez usunięcie pkt.2 i złożyć ofertę wymiany na Targowisku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.