|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Turystyka i Rekreacja - STUDIA W SOPOCIE
Witam
![]() W tym roku wybieram sie na studia. Zdecydowalam sie na turystyke i rekreacje i znalazlam ciekawa szkołe w Sopocie (Europejska Szkoła Turystyki, Hotelarstwa i Przedsiębiorczości). Wcześniej uczelnia figurowała pod nazwą Wyższa Szkoła Wychowania Fizycznego i Turystyki. W woj. pomorskim jest turystyka na AWFie w Gdańsku i specjalności są pod kątem sportowym, a w moim mieście jest jako specjalność na kierunku geografia i to też za bardzo mnie nie interesuje,dlatego nie pozostaje mi nic innego jak iść na studia prywatne. Na tej sopockiej uczelni są fajne specjalności (np. hotelarstwo i przedsiębiorczość, turystyka międzynarodowa, Welnness i SPA) Może jest ktoś na forum kto uczy sie w tej szkole?? Lub macie tam jakiś znajomych? Chciałabym usłyszeć jakieś opinie na jej temat. Pozdrawiam wszystkie studentki, a w szczególnosci te, które w tym roku zaczynają studia
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Turystyka i Rekreacja - STUDIA W SOPOCIE
Ja studiuje Turystyke i Rekreacje a specjalnosc mam hotelarstwo ale w Bydgoszczy. Ogolnie co do kierunku to jest super nie wiem jak tam uczelnia ale na tej na ktorej ja studiuje poza zwyklymi zajeciami sa takze zajecia ruchowe np. tance, basen, lekkoatletyka i do tego sporo sekcji np. wioslarska, siatkarska itd. Pozatym sa obozy na ktorych jak wiadomo mozna sie super pobawic. Jak dla mnie sam kierunek to jest suupppperrrrr
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
a studiujesz prywatnie czy na państwowej uczelnii?
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
prywatnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.

Pozdrawiam wszystkie studentki, a w szczególnosci te, które w tym roku zaczynają studia