|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kto mi pomoze??
Witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kto mi pomoze??
Oczka masz bardzo ładne
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hhmmm do biura ... moim zdaniem slicznie ci na 2 zdjeciu jak nic twarzy nie zaslania ... wiec zapuszcaj grzywke nie potrzebna ci .. zawsze mozna ja obciac jak cos ;p kolor wlosow bardziej powinnien byc ciemno brazowy .. czarny cie zasmuca ,, a co do fryzurki to na 3 zdjeciu jest switnie ... jakie masz wosy z natury ??? kolor oraz jak sie same ukladaja??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem powinnas koniecznie zmienic kolor wlosow z czarnego na ciemny braz lub braz. Ten czarny wyglada bardzo sztucznie i o wiele lepiej jest ci na wczesniejszych zdjeciach w brazie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie zmień kolor na innych bez dwóch zdań, bo ten Cię postarza. I ja byłabym za tym abyś powolutku zmniejszała ilość sportowych ciuchów w szafie na eleganckie spodnie, marynarki..ja tak robie od prawie roku, choć tez lubię sportowy styl, ale nie do pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
tez mysle ze powinnas sie bardziej ubierac w tylu marynarki, spodnie w kantke lub spodnice. ladna z ciebie dziewczyna i niewiele musisz zmieniac. Moze faktycznie ten kolor...ale ja lubie czarne bo sama mam wiec wiesz. Moze pasemke jakas?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny. Bardzo dziekuje za wasze odpowiedzi i pomoc. Moze faktycznie zmienie kolor na jakis braz
![]() ![]() Acha, jeszcze zapomnialam, moje wlosy nie ukladaja sie wogole ![]() ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2007-07-07 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Hmmm, widzę, że nikogo już tu nie ma...A szkoda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.