|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Kto mi pomoze??
Witam
Postanowilam napisac, bo ja chyba te potrzebuje pomocy Zmiana fryzurki, przykladowe makijaze, styl... Mam z tym problem. Pracuje w biurze i musze jakos wygladac a mi to jakos nie bardzo wychodzi. Do pracy maluje tylko rzesy, ubieram sie bardziej na sportowo (kiecki tylko od swieta). Wlosy mam czarne(za sprawa farby), ktore wogole nie chca sie ukladac. Dolaczam fotki. 1-sprzed roku, 2-ga sprzed pol roku a osatania sprzed miesiaca. Czy ktos mi pomoze??
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kto mi pomoze??
Oczka masz bardzo ładne
eksponuj je!
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
hhmmm do biura ... moim zdaniem slicznie ci na 2 zdjeciu jak nic twarzy nie zaslania ... wiec zapuszcaj grzywke nie potrzebna ci .. zawsze mozna ja obciac jak cos ;p kolor wlosow bardziej powinnien byc ciemno brazowy .. czarny cie zasmuca ,, a co do fryzurki to na 3 zdjeciu jest switnie ... jakie masz wosy z natury ??? kolor oraz jak sie same ukladaja??
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem powinnas koniecznie zmienic kolor wlosow z czarnego na ciemny braz lub braz. Ten czarny wyglada bardzo sztucznie i o wiele lepiej jest ci na wczesniejszych zdjeciach w brazie.
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie zmień kolor na innych bez dwóch zdań, bo ten Cię postarza. I ja byłabym za tym abyś powolutku zmniejszała ilość sportowych ciuchów w szafie na eleganckie spodnie, marynarki..ja tak robie od prawie roku, choć tez lubię sportowy styl, ale nie do pracy
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
tez mysle ze powinnas sie bardziej ubierac w tylu marynarki, spodnie w kantke lub spodnice. ladna z ciebie dziewczyna i niewiele musisz zmieniac. Moze faktycznie ten kolor...ale ja lubie czarne bo sama mam wiec wiesz. Moze pasemke jakas?
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny. Bardzo dziekuje za wasze odpowiedzi i pomoc. Moze faktycznie zmienie kolor na jakis braz
Moj naturalny kolor to wlasnie ciemny braz. Co do odslaniania calej twarzy to nie za bardzo moge, bo mam odstajace uszy (powaznie ).Oczy?? Jak je eksponowac?? Jaki makijaz bylby najlepszy?Acha, jeszcze zapomnialam, moje wlosy nie ukladaja sie wogole Zadne lakiery, pianki...nic! Sa sztywne i ciezkie, grube tez i chyba nic nie da sie z nimi zrobic
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2007-07-07 o 21:53 |
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Hmmm, widzę, że nikogo już tu nie ma...A szkoda
Chciałam zmienić kolor włosów,ale nie wiem jak... żadna farba nie pokryje czerni!! Czy jest jakiś sposó na rozjaśnienie włosów, by przemalować na brąz? Oczywiście pomijając rozjaśniacze
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:59.

Postanowilam napisac, bo ja chyba te potrzebuje pomocy 

Zadne lakiery, pianki...nic! Sa sztywne i ciezkie, grube tez i chyba nic nie da sie z nimi zrobic