![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
gloria-cacharel, innocent, poison-dior, jadore,desnuda i inne
Gloria ok 37ml
Poison ok 47 ml innocent 25ml rose esentielle-50ml L'eau par kenzo-50ml jadore-ok 18ml miracle-30ml paris ok 40ml desnuda-ponad 50ml be delicious-miniaturka Szukam allure edp ale rozważę też inne propozycję ![]() ![]() Edytowane przez Nutella22 Czas edycji: 2007-05-31 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: gloria-cacharel, innocent, poison-dior na wymianę
Jestem zainteresowana Gloria i Innocentem, wstepnie rezerwuje
oto moj watek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187131
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Witaj jestem zainteresowana glorią
zapraszam do mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189233 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Niestety, nie mam. Oprocz tego co w watku, mam jeszcze cienie Chanel i inne kosmetyki kolorowe
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
W wątku mam jakieś 27 ml Amorka, poza wątkiem - jakieś 13 ml Alchimie oraz jakieś 22 ml Celine pour Femme.
Wstepnie interesuje mnie Gloria (swego czasu oddałam całą setke - teraz "pluję sobie w brodę" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
wstępnie to mnie interesuje addict, puder angel masz może fotkę? a ta roletka chance to oryginał? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
POzdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie u Ciebie Gloria ok 37ml. Nie mam niestety tego zapachu co szukasz, ale przygotowuję dopiero swój nowy wątek z mnóstwem rzeczy. Wątek przygotuję pewnie w przeciągu 2 dni, ale wstawię Ci tu listę-przejrzyj sobie co będę miała w nowym wątku-może coś Cię zainteresuje- jeśli nic wyedytuję i usunę tę listę, żeby Ci nie zawalać wątku tasiemcami
![]() Oto lista: BOURJOIS - D'UN COUP DE PINCEAU - korektor pod oczy nr 45, eclat beige rose, nowy AMERICAN BEAUTY – kasetka z lusterkiem, 2 cienie: brąz + khaki + róż + pędzelek + pędzelek z aplikatorem – nowa, 1 raz użyta SEPHORA – paleta poczwórnych cieni, nowa, 1 raz użyta, kolory: biały, 01 pourpre, 02 prune, 04 lilas GUERLAIN TERRACOTA GLOSS&SHINE – błyszczyk, złoto-miedziany, jest prawie cały, ślicznie, apetycznie pachnie BOURJOIS - brązowy/czekoladowy liner – nowy http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1039 INGLOT – lakier nr 176, nowy, nie używany, kolor ciemna wiśnia CLINIQUE - pojedyńczy cień, kolor Blue Label - piękny gołębi, tylko sprawdzony kolor PUPA - Face block - puder brązujący 4-odcienie, waga 8,0 g. - nowy tester LOREAL - róż Blush Delicius nr 04 - kilka razy użyty CLARINS – SHIMER VEIL, nr 21 irise perle, perłowa baza rozświetlająca 1/3 z 30 ml CLARINS – TEINT ECLAT LISSANT AUTOFOCUS – iol free, podkład, kolor 05 coquilla shell, poj. 30 ml, ubytek ok 5 ml MAYBELLINE - Wonder Finish - podkład nr. Cameo ok połowy z 30 ml JOKO VIRTUAL - podwójny róż do policzków nr 04. W jaśniejszym małe wgłębienie, ciemniejszy-cały REVLON COLORSTAY - OVERTIME LIPCOLOR-ROUGE A LEVRES - błyszczyk dwustronny, nowy SEPHORA – cień sypki nr 02 nacres shimmer – iskrząca biel, nowy FAROUK – BIOSILK – RECOVERY TREATMENT –RECONSTRUCTOR, 150 ml, 2 razy użyta, ilość zaznaczona na zdjęciu MATRIX, COLOR.SMART – nabłyszczacz, 125 ml, nowy, ubytek 0,5 cm INGLOT - profesjonalny cień do powiek, matowy - nr 33, leciutkie wgłębienie na środku AVON, COLOR TREND – Lilac Whisper, jest wgłębienie LA ROCHE-POSAY – pomadka nr 42, metaliczny brąz, zostało 1,5 cm YVES ROCHER – PETALES – paletka 4 cieni + 2 pomadek z lusterkiem, zużycie jak na zdjęciu PAUL SAGANE - puder matujący, kolor 103, duża próbka, nowa, nie używana ISA DORA – HIGH WEAR INSTANT EYE SHADOW STICK, – nr 20 Purple Pearl – ładniutki matowy wrzos – zostało ponad 1,5 cm VIPERA - róż, nr 40-lekkie wgłębienie na środku AVON - Sheer Bahamas Bronze, pomadka - nowa YVES ROCHER –Luminelle – lakier do paznokci 3 ml, wibrujący fiolet – nowy, nie używany AA OCEANIC – Kakaowe masło do ciała – nawilża i ujędrnia – z masłem kakaowym, masłem SHEA oraz witaminą A – pozostało ciut więcej niż połowa z 300 ml QUELLE – PĘDZELEK DO CIENI- BARDZO MIĘKKI – niewiele używany SCHAUMA – EASY SPRAY-BALSAM – odżywka wzmacniająca w spray’u do włosów farbowanych z witaminami, 200 ml, ilość zaznaczona na zdjęciu CONSTANCE CARROLL - lakier do paznokci, kolor kremowo-żółty-prawie cały. CONSTANCE CARROL – SHADES OF LOVE, nr 3 Aqua Hearts, Błękitny cień do powiek, nowy, kilka razy maźnięty EVELINE - błyszczyk do ust, kolor miodowo/pomarańczowy- starte napisy, chyba więcej niż połowa została, pięknie pachnie BIELENDA - BOTOSKIN – MIKRODERMABRAZJA, peeling termiczny – 50 ml, została połowa BIELENDA -BOTOSKIN EFEKT – przeciwzmarszczkowy krem pod oczy z kompleksem odmładzającym – 15 ml, zostało dobre 10 ml REVLON- Super Lustrous Lipstick- tester, nowa, 1 raz użyta, nr 103 Coffee Bean BOURJOIS - pomadka, tester, nr 37 brąz/czekolada-nowa BOURJOIS - pomadka, tester, nr 36 brąz/czekolada - nowa MIDE- pomadka z aloesem i wit. E, nr 90, różo/wiśnia-nowa RIVAL de LOOP – 11 ice blue – automatyczna kredka do powiek, nowa, 1 raz użyta RIVAL de LOOP – 10 skyline – pojedyńczy cień do powiek, nowy, tylko palcem sprawdzony kolor NIVEA HAIR CARE STYLING – lakier do włosów – bardzo mocne utrwalenie, nie skleja włosów, 50 ml, nowy, nie używany NIVEA HAIR CARE – szampon odbudowujący, mocne, gładkie i elastyczne włosy, z proteinami, do włosów suchych i zniszczonych, 50 ml, została połowa AMBER WEEKEND – olejek do opalania, filtr UVA+UVB, zawiera masło kakaowe, 50 ml, nowy NINA RICCI – PREMIER JOUR, duża próbka, 2 ml KĘPKI SZTUCZNYCH RZĘS Z KLEJEM – TOP CHOICE – brak kilku sztuk VERONA – zmywacz do paznokci, z mikrokapsułkami witaminowo-ziołowymi, w wit. E+F, bez acetonu, 70 ml, zostało 70% AVON – ICED PASTEL, podwójne cienie, jaśniutki błękit + jaśniutki wrzos, błękit kilka razy maźnięty, wrzos niewielkie zużycie SORAYA – ZIELONA OLIWKA – mleczko do demakijażu, z łagodzącą wit. B5 i aktywną wit. A, 200 ml, zużycie jak na zdjęciu KRYOLAN-PROFESJONALNY KURS MAKIJAŻU NA DVD- mogę przegrać Kurs zawiera sposoby wykonania makijażu na każdą okazję, podział na typy kolorystyczne, szczegóły dotyczące kształtu twarzy, oczu, brwi i ust. Prezentuje grupy kosmetyków i narzędzi niezbędnych do wykonania profesjonalnego makijażu na bazie produktów firmy kosmetycznej KRYOLAN. Materiał zawarty w kursie został dobrany pod kątem szybkiej i samodzielnej nauki, jak również w pełni samodzielnej praktyki. Tajniki wizażu odkrywa Wioletta Uzarowicz ? wizażystka, stylistka wizerunku biznesowego. Wykładowca w szkołach wizażu, makijażystka Miss Word 2006, reklam TV, teledysków oraz sesji zdjęciowych. Specjalistka w dziedzinie makijażu fotograficznego oraz sesji metamorfozy. Absolwentka Akademii Sztuk Artystycznych i wielu kursów zawodowych. "TWÓJ WIRTUALNY FRYZJER" - bardzo fajna płyta z możliwością dobierania fryzur i makijażu.
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-05-26 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za Gloria ok 37ml
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
puder wygląda tak Edytowane przez Madlaine Czas edycji: 2016-06-20 o 21:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
może za Innocenta Hypnotic Poison lub Celine Oriental Summer ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Nutello- mam Allure edp 30/50. Zainteresował mnie ten Innocent, niestety zupełnie tego zapachu nie kojarzę. Uwielbiam Angela i Aliena- może mogłabyś jakoś go opisać odnosząc się do tych podanych perfum?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
innocent to jest letnia wersja angela ma podobne nuty ale jest lzejszy i jakąś ma zmnienioną ale te podstawowe są chyba te same bo mam i angela i innocenta.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Hmm,musiałabym go jednak powąchać. Postaram się to uczynić w najbliższych dniach i jak jeszcze będziesz miała Innocenta, to się odezwę po weekendzie, ok?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co Nutello? Tak się jakoś napaliłam na tego Innocenta (nie wiem zuepłnie czemu), że chyba zdecyduję sie wziąć go w ciemno. Jeśli jesteś zainteresowana wymianą go na Allure edp ok 30 ml z 50, kartonik, to daj proszę znać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
a allure to na bank oryginał?? jak tak to jestem, myślę, że jak lubisz angela to innocent też Ci sie spodoba
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Oryginał na 1000% z Sephory albo Douglasa, nie wiem na pewno, dostałam w prezencie jakiś czas temu. Kartonik troszkę sfatygowany, tzn. ma poocierane złote brzegi, podobnie nakrętka ma wytarty złoty obrzeżek. Raz mi butelka spadła na kafelki i nic się jej nie stało poza malutkim zarysowaniem z tyłu. Zapach w stanie idealnym, przechowywany w pudełku w zamkniętej szufladzie.
Ja za 5 minut wyjeżdżam, na Necie będę dopiero jutro wieczorem, więc proszę Cię o Twój adres na PW iw poniedziałek rano wyślę Allure. Jako, że nie mam żadnych punktów przekupki, wyślę Ci perfumy jako pierwsza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.