|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co z nim zrobić?
Dziewczyny, od ponad dwóch lat kocha się we mnie pewien chłopak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Co z nim zrobić?
Wydaje mi sie ze jednak dalas mu jakas nadzieje skoro powiedzials ze sie zastanowisz nad byciem razem. Najwazniejsze zebys sama wiedziala czego tak naprawde chcesz. Jesli nie zalezy ci na nim i nic doo niego nie czujesz to powiedz mu to szczerze.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że stosujesz taktykę złego psa ogrodnika, który nie zje kiełbasy ale tez nie odda jej nikomu... Jeżeli naprawdę nic nie czujesz do tego chopaka to powiedz mu to i daj mu żyć spokojnie dalej, a nie robisz mu nadzieje.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
myśle ze poprostu sie zagubiłaś. nic nie czujesz do chłopaka ale nie chcesz by był z inna. zrezygnuj z niego bo jesli juz raz z nim zerwałas nastepna proba przyniesie podobne skutki. gdyby ten chłopak znalazł sobie inna dziewczyna ty poczułabyś się gorsza, poczułabyś sie ta drugą. a teraz masz swiadomos ze masz nad nim kontrolę. po pierwsze zrezygnuj wogole z kontajktów z nim. na początku mozesz czuc sie zle z ta decyzja ale powoli się przyzwyczaisz i zrozumiesz ze to było tylko krótkotrwałe zauroczenie.
Życze wytrwałosci i dobrego humoru! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To samo pomyślałam z psem ogrodnika. Sama go nie chcesz, ale lepiej żeby inna też nie miała, bo on powinien wzdychać tylko do Ciebie. Albo wóz, albo przewóz. Zabawa uczuciami nigdy sie dobrze nie kończy.
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Macie racje dziewczyny, wielka racje zresztą
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.