|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: Oddam caly watek!
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Hej, jesli podobaja ci sie moje ksiazki (Maurycego juz nie mam) to mogę się wymienić za "Cały wątek" albo jeśli chcesz za jakąś część
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
może coś u mnie?
wątek kosmetyczny - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206664 wątek książkowy - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206772 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
ojojo...no niestety nic nie bd. miała z tego...szkoda
buźka ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Nadia przepraszam myslalam ze Ci odpisalam
![]() Alorah Przeciez odpisalam u Ciebie, poprosilam abys siobie cos wybrakla za te 2 ksiazeczki ![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Trochę mi się nie opłaca coś wybierać bo nic mi tak "specjalnie" nie leży.. Żaba jest praktycznie nowa, no więc nie wiem czy coś wybierac, raczej podziekuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Podobają mi się:
1.Brokatowy zel do ciala, twarzy i wlosow 3. Vichy. Nutrilogie 2. Krem do skory bardzo suchej o doglebnym dzialaniu 2 saszetek po 1,5 ml 12.Vichy, Krem przeciw nadmiernej potliwosci do stop 1 saszetka po 3ml 13. Odzywka do wlosow Sunsil do wlosow brazowych (prawie cala tubka) 16. Lirene Body Anti-Cellulite program. Aktywny zel-krem antycellulitowy (1/4 opakowania) 18. Iwostin, Woda termalna, mgielka - cale opakowanie (Na wieczku jest data 2005 ale na butelce jest napisane okres waznosci: 3 lata wiec to nie data waznosci a raczej data produkcji - tak aby ktos sie nie przestraszyl (tak jak ja ) 20. Soraya, korektor naturalny antybakteryjny, prawie caly i jeszcze z fotki: preparat złuszczający do stóp obydwie odżywki/lakiery do paznokci lovely pomadka ochronna Nivea i z drugiego wątku http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5198101 (te dwie spineczki) odpisz u mnie jak widzisz tą wymianke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
3. Vichy. Nutrilogie 2. Krem do skory bardzo suchej o doglebnym dzialaniu 2 saszetek po 1,5 ml
9. Vichy Decros Szampon do czestego stosowania , Witalnosc 2 saszetki po 10ml 1. Vichy NormaDerm 1 saszetek 6ml 7. Vichy Novadiol Przeciw przebarwieniom SPF15 1 szaszetka po 1,5ml 11. Iwostin, krem na naczynka 1 saszetka po 3ml 12.Vichy, Krem przeciw nadmiernej potliwosci do stop 1 saszetka po 3ml Mogę oddać 2 książki Dumasa które Ci się podobały, za te wszystkie próbki. To są dosyć stare wydania, nie były coprawda w ogóle używane, ale strony są pożółkłe z racji czasu no i okładki nieco obtarte na grzbietach. Mogę zrobić foto.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.