|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dot.: Odżywka schwarzkopf BC nawilżająca
Witam,
niestety nic u Was nie znalazłam... Z chęcią wymieniłabym się na ksiązki, różnego typu powieści itp., a także kosmetyki do włosów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie ? Z książek mam nową, nie czytaną nawet: "Bezsenność w sieci" a w wątku jeszcze inne ciekawe powieści
![]() ![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-07-28 o 23:26 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
tak, mam.
Mogłabyś podać jakiegoś linka do tej odżywki ? żeby o niej coś poczytać ? ![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
A tu dokładne info o odżywce
![]() http://www.lumiere.pl/product_info.p...awil-enia.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie ta odżywka.Może chciałabyś szampon do włosów Alfaparf,Semi di Lino Diamante,około 1\3 z 250 ml(to ten z linii wychwalanych kryształków):
SEMI DI LINO DIAMANTE™ ILLUMINATING SHAMPOO – delikatny, równoważący ph Mikrokrystaliczny Szampon, to unikalna formuła nadająca włosom połysk podczas mycia. Wzbogacony o białka pszenicy i Kryształki Diamentu, szampon wzmacnia i chroni włosy, pozostawiając je gładkie, lśniące i łatwe do rozczesania. -serum termoochronne do włosów Pantene pro-v(widoczne jest na fotce a nie jest wypisany w linku,daje się zaledwie kroplę) i może coś innego jeszcze znajdziesz? Z książek mam tylko Pana Tadeusza i Krzyżaków-ładne wydania więc nie wiem czy takie Cię interesują. -woda toaletowa Yves Rocher,pojemność wyjściowa 30 ml,zużycie widoczne jest na fotce-buteleczka w kształcie łezki,bez atomizera.Link z Kwc,tylko,że większej pojemności: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=541 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyjaciółka KWC
|
Może coś u mnie wybierzesz?
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Mogę zaproponować książeczkę "Pracująca dziwczyna" - styl "Diabeł ubiera się u Prady"
![]() ![]() Poza tym: - zestaw miniproduktów (po 20-30ml) z linii pielęgnacyjnej Aquasource Biothermu dla cery normalnej/mieszanej. Kupiłam wczoraj i raz użyłam, ale dopiero teraz zauważyłam, że dobrałam niewłaściwy wariant dla mojej cery W skład wchodzi żel oczyszczający, tonik i krem-żel oligotermalny - lekki krem nawilżający dla cery tłustej Iwostin - pianka oczyszczająca do cery normalnej/mieszanej Happyderm L'oreala - użyta z 5 razy - cień sypki Bourjois z linii Suivez Mon Regard, mocno błyszczący - różowy opalizujący na złoto
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2007-07-28 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Już piszę,tylko napisz co chciałabyś wiedzieć.Fotki są w moim folderze ze zdjęciami w poście.Zaraz napiszę Ci format ,ilość stron i tp.Stan ich jest idealny,wydania luksusowe,kupowane w klubie Swiat książki.Pomierzę i edytuję więc zaraz zajrzyj do tego wątku.
Pan Tadeusz,oprawa płótno wiśniowe i dodatkowa okładka foliowa,zakładka, format:20,5\14cm,stron 431. Krzyżacy-oprawa twarda +dodatkowe okładki z papieru ,zakładki ,format ok21\14cm,stron tom 1-366,tom 2-414 stron.Raz przeczytane,stan idealny.Każda z nich kosztowała ponad 30 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Jak dorzucisz jakiś nieduży gratisik to oddam wszystkie trzy.Co ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyjaciółka KWC
|
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:11.