|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Perfumy i kolorówka(Angel, Dior Star, Guerlain, Clinique i inne...)
NIEAKTUALNE
- Clinique, podkład Superbalanced, kolor 06 Vanilla, poj. 30 ml, zużycie 1/3 (będę wybredna) http://www.clinique.co.uk/templates/..._ID=PROD 1168 - mieszanka pudrów sypkich: Lancome Poudre Majeur, rozświetlającego Gentle Light Clinique i jedwabnego Haushki, ogółem ok 1/3 opakowania po 30g pudrze Lancome, kolor naturalny - Cantare, mieszanka kuleczek brązujących i rozświtlających, bardzo miękkie i wydajne, dają super efekt SZUKAM: - fajnych błyszczyków w naturalnych kolorach, najchętniej JT, Diorkiss, KIss Kiss, Pure Pops EL - cieni w ciepłych kolorach brązu, beżu, różu, fioletu (średnia lub wysoka pólka). Chętnie przygarnę cienie sypkie APC, Bourjois, Gosh - czarnego tuszu do rzęs dającego wyrażny efekt, najchętniej Lash Queen HR, Diorshow, Hypnose Lancome, Lash Doubling Clinique, nowy lub bardzo mało uzywany a przede wszystkim nie zaschnięty! - odżywek i szamponów Matrix wygładzających i do włosów farbowanych - kremu wygładzającego Matrix - kremu nawilżająco-matującego do twarzy, najchętniej nowego - bazy matującej pod makijaż - oddam dużo za kompakt Chanel Double Perfection - Tesori jasminowe każda ilośc i w każdej postaci - czarny, brązowy lub fioletowy khol Guerlaina - złotej odżywki do paznokci Sally Hansen i innych odżywek do paznokci tej firmy - produktów Aquoliny pod każda postacią - Farmona krem do ciala Wanilia i Pomarańcza Nie szukam ciuchów i książek, ew. fajnych dużych toreb -------------NIEAKTUALNE----------------------- - Dior, Dior Star, limitowanka Diora, już nie do kupienia w sklepach, z 50 ml zostalo 15 Wymienię najchętniej na inne perfumy. - Guerlain, błyszczyk Kiss Kiss Laque, kolor nr 740 Baby Beige+kartonik, maźnięty kilka razy, ubytek znikomy, nie jestem przekonana co do koloru wymienię najchętniej na inny wysokopółkowy błyszczyk w kolorze bezowo-różowym lub jasno różówym - Thierry Mugler, Angel, mgiełka do ciala, tester, poj. 250 ml, zużycie ok 20 ![]() Perfumy wynienie najchętniej na inne ![]() ![]() Nie interesują mnie odlewki, odpsiki itp tylko perfumy w oryginalnych flakonikach ![]() Edytowane przez aga79 Czas edycji: 2007-08-02 o 14:01 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Piers do przodu
|
Dot.: Perfumy i kolorówka(Angel, Dior Star, Guerlain, Clinique i inne...)
Mogę poza wątkiem zaproponować błyszczyk Guerlain Kiss Kiss Gloss 865 Rose Tentation za Kiss Kiss Laque zużyty gdzieś w 30 % i może coś dobierzesz z wątku?
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Katty, bardzo chetnie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
aga jestem zainteresowana angelem, zerknij do mnie jak interesuje cie baby doll, to pewnie znasz In Love again YSL, moze ciê skusi, poza w±tkiem mam równiez do oddania dior show czarny, po³owa, jeszce mokry oraz pêdzel do nak³adania fluidu sephory,l nowy jeszcze z rachunkiem, nowy cieñ APC z³oty py³ek nr1, cieñ EL be¿owo-z³oty w z³otym puzdereczku... Mo¿e co¶ cie zainteresuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Gosiu, znam tylko klasyczne In Love Again, a Ty masz jakąś limitowankę
![]() ![]() Napewno interesuje mnie tusz ![]() ![]() A może masz na zbyciu jeszcze jakieś perfumy poza wątkiem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
ta limitowanka jest ciut l¿ejsz, delikatniejsza, bardziej kwiatowa, letnia, ale na pewno nie banalna, jest czymsprze³amana, to bardzo ³adny zapach w³a¶ciwie sama nie wiem, czy chcê sie z nim rozstaæ, tylko za angela jestem w stanie :P
poza w±tkiem mam ok12ml bvlgari blanc, ale tez rozstanie nast±pi³oby z bólem sercam, mam jeszcze bronzer z profesjonalnej lini make up forever, paryska firma dla profesjonalistów, to chyba wszystko... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a jak z trwałością tej limitowanki?
![]() ![]() Za bronzer dziękuję, narazie zużywam swoje zapasy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
kupiona kilka miesiêcy temu, mam jeszcze kartonik
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
ok, poczekam, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
witam ,mam na wymiane krem stylizujacy matrix -sleel look ,zuzyty ok 20%,oraz nowe perfumy sephora fleur de sephora pivoine,nowe ale bez kartonika..bylaby szansa na mgielke ,lub jakis fajny blyszczyk??pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłabym zainteresowana Matrixem tylko napisz w jakich kolorach interesowałby Cię błyszczyki to poszukam ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Gosiu, jednak się nie zdecyduję. Okazało się,że koleżanka ma te perfumy, dziś przetestowałam i dziwnie się na mnie rozwinęły
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Witaj Ago
![]() Czy w zamian za mgielke Angel mialabys ochote na mgielke deo Sensetions Jil Sander ze 150 ml ubytek ok.5 ml + nowy lakier z odzywka Sally Hansen (kolor rozowomleczny, bardzo ladny, jak do frencha) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
a szkoda, ale rozumiem, a mo¿e co¶ innego do tuszu mog³abym ci za tego angela dorzuci¶?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
aga a dior show plus bvlgari blanc, poczytaj o nim na kwc ma bardzo dobre recenzje, plus blyszczyk odem nie z watku, za angela to za malo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Gosiu, przeczytałam recenzję i to napewno nie będzie mój zapach
![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
cuś u mnie?
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Wpadło mi w oko
1. krem do twarzy na dzień Olay- aktywnie nawilżający dla cery normalnej i suchej, maźnięty kilka razy 50 ml 2. krem do twarzy na noc Olay- aktywnie nawilżający dla cery suchej, normalnej i mieszanej, maźnięty kilka razy 50ml ![]() A co Cię interesuje u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.