|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Chłodzące kremy do stóp???
Hej, w związku z ostatnimi upałami mam pytanie, czy znacie jakieś dobre, naprawdę chłodzące kremy do stóp, które by pomogły na piekące stopy. Ten problem zwłaszcza dotkliwie daje mi się we znaki wieczorem, aż nie mogę zasnąć. Kiedyś był taki super balsam z Avonu chłodzący z mięta i rozmarynem, ale jak zwykle wszystko co dobre wycofują
![]() Obecnie używam kremu chłodzącego do piekących stóp Farmony Nivelazione, ale to wciąż nie jest niestety chłód jakiego bym oczekiwała, jest on ledwie odczuwalny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chłodzące kremy do stóp???
tu np spray
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...y-do-stop.html ![]() wpisz w KWC "chłodzący" wuszuka Ci kilka kremów i sprayów ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
KWC już sprawdzałam, przy większości tego typu kremów i sprayów, tak jak właśnie w sprayu, o którym mówisz, mało osób zauważa działanie chłodzące
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja zawsze używam ''Chłodzący żel do zmęczonych stóp'' z lawendy Yves Rocher( Lavande Essentielle)
![]()
W samotności dryfuję coraz rzadziej wieje wiatr... z trudem doganiam fale, której kształt zamykam w dłoniach ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 21.08 oficjalne zapuszczanie włosów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.