|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szminka efekt mokrych ust
Mam male pytanko jaka szminke mam kupic? Chcialabym uzyskac efekt mokrych ust .Błyszczykiem uzyskuje ten efekt na bardzo krotko .Uzywalam kiedys szminki Avonu Ultra Colour Rich Renewable, Szminka transparentna ( Sheer Ice ) byla rewelacyjna .nadawala ustom lekki kolorek , nawilazala i super blyszczala, trzymala sie dluzej niz blyszczyk Tylko chyba ja juz wycofali .Znacie cos podobnego w podobnej cenie ( tak do 25 pln)Mam tendecje do suchych ust wiec zalezy mi na pielegnacji i nawilzeniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Re: Szminka efekt mokrych ust
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
a moze vipera szminka tranparentna ? Piszą ze laczy wlasciwosci lekkiej pomadki i blyszczyka . Czy ktos jej uzywal ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
szminka Vipera Sparkle&Shine jest oceniona w KW. Ja polecam Ci szminkę także z Avonu odzywczą i nabłyszczającą nie zawiera mieniących sie drobinek, ale daje efekt lekko wilgotnych ust, nadaje delikatny kolorek i wspaniale pachnie. Cena ok 25 zł, w promocji duzo tańsza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzieki Anasti sprawdze ta z avonu .Jesli chodzi o Vipere to nie mialam na mysli Vipera Sparkle&Shine tylko transparentna na KW jest jedna ocena tej szminki chcialabym uslyszec ich wiecej .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Ja miałam taka Rimmel Shine Temptasion Stars, nr 163, kosztowała ok. 24 zł.
Dawała efekt mokrych ust.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.