|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Remington prostownica
nieaktualneTak jak w tytule mam do oddania prostownicę Remington S1054 w stanie bdb, była użyta max 10 razy- jest to naprawdę najlepsza prostownica jaką widziałam
jednak i tak prawie jej nie uzywam, więc może uda mi się ją wymienić na coś co bardziej mi się przyda. Prostownica kosztowała prawie 190zł, nadaje się też do kręcenia loków. Cudnie wygładza włosy i jest prosta w obsłudze, zresztą prostownice tej firmy są najlepsze na KWC. Jest też płytka CD z możliwościami użycia. Oddam tylko za coś baardzo fajnego Mozna kusić
Edytowane przez ANGEL-A8 Czas edycji: 2009-08-25 o 20:31 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Remington prostownica
Cos u mnie?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Remington prostownica
cos u mnie?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.

jednak i tak prawie jej nie uzywam, więc może uda mi się ją wymienić na coś co bardziej mi się przyda. Prostownica kosztowała prawie 190zł, nadaje się też do kręcenia loków. Cudnie wygładza włosy i jest prosta w obsłudze, zresztą prostownice tej firmy są najlepsze na KWC. Jest też płytka CD z możliwościami użycia. 

+
xD