|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Pomocy!
Mam chłopaka nie jestem z nim długo. On miał już dziewczyny i z nimi współżył. Ja nie miałam wcześniej chłopaka. On chce żebym się z nim kochała, ale ja się boję
![]() ![]() przepraszam i dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pomocy!
Moim zdaniem tak naprawdę ( w głębi duszy) NIE CHCESZ rozpoczynać jeszcze współżycia bo po prostu nie czujesz się gotowa.
Nie ma co się śpieszyć tylko dlatego, że chłopak tak CHCE... To Ty masz być tego pewna. Pamiętam o tym. Tabletki kupuje się TYLKO na receptę i nie ma innej możłiwości.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Popieram przedmówcę
![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja swój pierwszy raz też przeżyłam "wbrew sobie" tz. nie zostałam zmuszona siłą, ale nie chciałam tego robić, jeszcze nie wtedy, byłam bardzo młoda, teraz odczuwam tego skutki. Ale mniejsza z tym. W aptece możesz kupić globulki i prezerwatywy bez recepty.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
nie zmuszaj sie do sexu, chyba skoro sie boisz nie jestes jeszcze na to gotowa. uwierz mi, zr,ob to dopiero wtedy jak bedziesz na prawde gotowa... bo gdy zrobisz to za namowa bedziesz tego zalowala bardzo dlugo.
masz jeszze czas bo jestes mlodziutka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
skoro sie boisz i jestes z nim krotko to poczekaj... zrob to jak bedziesz tego chciala i bedziesz tego pewna. Jesli mu na Tobie zalezy to zrozumie
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a jeśli nie zrozumie to znaczy ze to kompletny frajer i uciekaj od niego jak najszybciej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dobrze Ci radzą. Nie spiesz się, poczekaj aż będziesz gotowa. Jeżeli mu zależy, to poczeka. Jeżeli nie, nie ma czego żałować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
ale ja chcę tego, wtedy stanimy się jednością.Tylko się boję, i mam jeszcze jedno pytanie, a raczej dwa. Jak jest z krwawieniem ? Bo po tym jak mnie "pieścił", gdy wróciłam do domu krwawiłam, jak sobie z tym radzicie że tak powiem zanim wrócicie do domu ?. Jeszcze jedno czy spowiadać się z tych pieszczot? Bo to głupie niby trzeba przy spowiedzi żałować za popełnione grzechy ale ja nie żałuję tych pięknych chwil kóre spędzam z moim chłopakiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A według KK seks przedmałżeński to grzech,więc ... ![]() Z grzechów się spowiada właśnie,prawda?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak radzic sobie z krwawieniem?No coz,po "wszystkim"mozna uzyc podpaski-jak przy normalnej miesiaczce-krew nie bedzie sie lala strumieniem raczej. Jezeli jestes werzaca-to chyba nie ma sie co zastanawiac czy spowiadac sie trzeba z pieszczot-trzeba,trzeba-pytanie tylko czy chcesz... Jedna moja uwaga-do seksu trzeba dorosnac,dojrzec(rowniez sie wyedukowac odpowiednio aby zblizenia byly przeyjemnoscia bez ponoszenia nieprzyjemnych konsekwencji).Jezeli mylisz o rozpoczeciu wspolzycia-koniecznie idz do ginekologa.Tyle,ze moim zdanim powinnas tam pojsc ze swoja mama,a nie rownie natoletnim chlopakiem,ale to juz moje zdanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To Twój chłopak jakoś nieumiejętnie Cię pieści, jeżeli krwawisz... To nie jest normalne, ja nigdy nie krwawiłam po pieszczotach mojego TŻ. Proszę Cię zastanów się jeszcze nad normalnym współżyciem, bo to chyba nie jest najlepszy pomysł...
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
dziękuję
macie chyba rację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
bardzo mi przykro gdy czytam to co mi piszecie
![]() możecie być delikatniejsze? proszę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hmm... po Twoich wypowiedziach tez myslę, że jesczez nie ejsteś gotowa na sex i powinnaś z tym zaczekac.. i to nie ze względu na Twój wiek ale już po tym jak piszesz uważam że nie ejsteś gotowa... jeżeli on Cie zmusza do tego (jeżeli czujesz presję, ze on karze jakby Ci to zrobic) to zostaw go! ja poznałam mojego TŻ jak miałam niecałe 16 lat i też posuwaliśmy się coraz alej aż w końcu pwoiedziałam STOP! on to zrozumiał i rozumie do dziś, bo wspólnie postanowiliśmy, ze jesczezz aczemy z naszym pierwszym razem... a jesteśmy już ze sobą prawie 3,5 roku
![]() podsumowując... jeżeli masz choc cień wątpliwości to poczekaj...
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.