|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
program do doboru fryzury dla salonu
Witam.
Jestem w trakcie otwierania salonu fryzjerskiego i chciałabym się dowiedzieć czy znacie jakieś fajne profesjonalne programy do komputerowego doboru fryzur? Mam parę groszy do wydania na ten cel, sądzę, że taka usługa mogłaby być atutem mego salonu. Dodam, że nie interesują mnie programy typu free czy strony internetowe, w których ładuje sie swoje zdjęcie. Chciałabym kupić program PRO. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć informacji na temat programów do salonu fryzjerskiego, jedynie na uzytek dompwy. Czy ktoś jest w stanie coś mi doradzić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: program do doboru fryzury dla salonu
Dobieranie fryzur to jedna sprawa, ale jeśli masz pieniądze możesz rozejrzeć się za oprogramowanie do zarządzania salonem. Pojawiło się ostatnio kilka na rynku i uważam, że są godne zainteresowania, tym bardziej że można je bezpłatnie przetestować. Między innymi Morten czy E-wizyty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.