Oddam ADDICT DIOR'A za MANIE ARMANI'EGO - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-07-12, 15:24   #1
madziullka
Wtajemniczenie

Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
Smile

Oddam ADDICT DIOR'A ---oryginal

Witam! Jestem w posiadaniu orryginalnej wody perfumowanej Addict Dior. Perfumki są pełne - pojemnosc 50 ml. Mogę wymienić za konkretne perfumy -Armani Mania ale w takiej samej ilości, w grę wchodzi równiez odlewka (tyle samo Addict co Mani) i to by mi odpowiadało najbardziej , bo nie do konca jestem pewna czy chce sie ich całkowicie pozbywac, podobaja mi sie ale tymczasowo jestem zmęczona tym zapachem bo miałam je juz raz.

W grę wchodzi również:
  • kenzo le tigre,
  • mania, armani,
  • o reszte pytac, jednakze nie mam wielkiej potrzeby zeby sie ich pozbyc wiec mogę byc wybredna (AVON, Oriflame, Yves Rocher -ODPADA-NIE TA PÓŁKA CENOWA)
madziullka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-12, 15:36   #2
madziullka
Wtajemniczenie

Dot.: Oddam ADDICT DIOR'A za MANIE ARMANI'EGO

hop
Stary 2007-07-12, 15:46   #3
Mala kroweczka o imieniu
Zakorzenienie

Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.

cos u mnie?
Mala kroweczka o imieniu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-12, 16:12   #4
madziullka
Wtajemniczenie

Mróweczko, w grę wchdzi wymiana perfum tylko na inne, nie zamieniam na ciuchy czy kolorówkę. A u Ciebie niczego takiego nie widziałam ale moze źle szukałam??? Pozdrawiam serdecznie.
Stary 2007-07-12, 16:18   #5
KENZO
Rozeznanie

Przekupka: 49 pkt / 100% pozyt.

Witaj , moze cos u mnie? link w podpisie
KENZO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-12, 16:56   #6
madziullka
Wtajemniczenie

Kenzoniestety nic a wole wymienic na ulubione, bo az tak bardzo nie znudził mi sie jeszcze Addict zeby wymieniac w ciemno. Pozdrowionka
Stary 2007-07-12, 17:53   #7
eldl
Raczkowanie

Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.

witaj,
może coś umnie ?
link w podpisie
eldl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-12, 18:09   #8
olivcia&macius
Przyczajenie

Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Oddam ADDICT DIOR'A ---oryginal

mam 100 ml manii armaniego. chetnie zrobilabym odlewke na wymiane. niestety nigdy tego nie robilam. gdybys byla chetna, prosze o podpowiedz w tej kwestii.
olivcia&macius jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-12, 18:17   #9
edytka250
Rozeznanie

Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.

moze cos u mnie
może sicily albo odlewka sensi ?

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196729
edytka250 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-12, 18:24   #10
agnieszka1970
Zadomowienie

Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.

Która mania wchodzi w grę - czarna, czy nowa?
agnieszka1970 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-12, 20:35   #11
madziullka
Wtajemniczenie

Dot.: Oddam ADDICT DIOR'A ---oryginal

Cytat:
agnieszka1970 Która mania wchodzi w grę - czarna, czy nowa?
Mialam na mysli biala Manie-przepraszam ze nie napomknelam

Cytat:
Napisane przez olivcia&macius Pokaż wiadomość
mam 100 ml manii armaniego. chetnie zrobilabym odlewke na wymiane. niestety nigdy tego nie robilam. gdybys byla chetna, prosze o podpowiedz w tej kwestii.
Moja Droga jak najbardziej jestem na tak, pod warunkiem, ze Twoja Mania to oryginal-przepraszam ale musze zapytac- nie miej mi tego za zle ale sparzylam sie na Allegro i tu troszke tez sie boje jesli bedziesz zainteresowana to szczegoly napisze na pw

Do reszty Dziewczynek: walcze o biala Manie i narazie innych nie biore pod uwage
Stary 2007-07-12, 21:01   #12
madziullka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olivcia&macius Pokaż wiadomość
Odnosnie odlewek to mozna zrobic np tak ze w zaleznosci od pojemnosci na jaka bedziemy sie chcialy wymienic mozemy kupic buteleczki z atomizerem ( w rozlewniach perfum takie sa ale chyba nie zawsze chca sprzedawac-tak slyszalam, chociaz ja jakis czas temu nie wiedzac o tym , postawilam Pania przed faktem dokonanym i mi sprzedala)i po prostu przepsikac perfumki-zabieg troche mozolny ale jaka radosc pozniej Drugim sposobem jest odpachnianie posiadanych juz atomizerkow (za pomoca spirytusu) ale powiem szczerze ze mi bardziej odpowiada ten pierwszy, bo czasem mozna niewystarczajaco odpachnic stary atomizer i zapach jest przeklamany . No ale nie zapytalam nawet jaka Ty masz Manie, biala czy czarną? Gdyby wymianka Cie interesowala to daj znac no i jaka bys chciala pojemnosc, mniejsza czy troszke wieksza? A znasz wogole zapach ktory oferuje? czy ma dopiero sluzyc testom?pozdrawiam
Stary 2007-07-12, 22:14   #13
madziullka
Wtajemniczenie

hop
Stary 2007-07-13, 06:54   #14
olivcia&macius
Przyczajenie

droga madziulko, jezeli chodzi o oryginalnosc manii, ktora posiadam, to dostalam ja w prezencie na urodziny od brata i z tego co wiem byla kupiona w sephorze. na pewno nie kupil jej na allegro, bo z niego nie korzysta. oczywiscie mozemy tylko zrobic testerki, abys mogla sprobowac i ocenic. jezeli chodzi o addicta, to nie znam tego zapachu, ale chcialabym sprobowac( niestety nie mam dostepu do perfumerii na co dzien).

a tak swoja droga, to sa jakies wyznaczniki, aby poznac podrobki perfum? (swego czasu zastanawialam sie nad zakupem na allegro)
Stary 2007-07-13, 07:51   #15
madziullka
Wtajemniczenie

oj na allegro to bym Ci nie radzila chyba ze masz zaufanego sprzedawce od ktorego ktos juz cos kupil a perfumki trzymaly sie dobrze na skorze. Tak naprawde to to teraz bardzo dobrze "robia" podrobkiwygladaja tak samo jak oryginal, jedynie w szczegolach mozna rozpoznac, no ale trwalosc nie ta i zapach czasem tez ma jakas taka dziwna nutęw kazdym razie omijaj szerokim lukiem aukcje perfum po 55,00 itp bo za tyle to oryginalu nie uswiadczysz a jedynie jak to oni fajnie pisza "oryginalnie zafoliowane" perfumki a to zasadnicza roznica. Kieruj sie rowniez opiniami o sprzedajacych, sprawdzaj ile ma pozytywów, ile negatwów, czasem pomaga. Ale jesli znajdziesz perfumki za 100 zł to tez nie mozesz byc pewna ze to na 100 % oryginałwiec jesli nie chcesz ryzykowac bo wkoncu 100 zl droga nie chodzi to nie radzilabym ci kupowac na Allegro. Chyba ze np chcialabys miniaturke bo miniaturki zazwyczaj sa oryginalne-chyba ze ktos by na siłe zuzył i wyełnił nieoryginałem, ale ja sie jeszcze nie zawiodlam na miniaturkach. Fajnie wygladają, poręczne a jak zapach nie przypadnie Ci do góustu to zawsze mniej szkoda 25 zło Addiccie napisze Ci cos wiecej z pracy pozdrawiam
Stary 2007-07-13, 12:05   #16
madziullka
Wtajemniczenie

hej, nie chodzi o to ze ci nie wierze i dla mnie moze byc większa wymianka np 20-25 ml-nie ma problemu, powiem szczerze ze mania (biala) to ostatnia moja milosc i poki jej nie pouzywam to pewnie mi nie przejdzie, niestety jestem z tych nosów które szybka sie nudzą, a moze to po prostu kwestia tego ze nie trafiłam jeszcze na swój zapach....? Boje sie tylko jak Ty zareagujesz na Addicta, bo to zapach cięzki, raczej na wieczór , chociaz ja osobiscie lubuje sie w ciezkich zapachach i uzywam w ciagu dnia no ale co sie dziwic skoro moimi ostatnimi faworytami sa kenzo jungle elephant- ale dozuje oszczednie zeby nie naprzykszac sie otoczeniu ; amor amor cacharela-tu umiaru czasem nie mam no i mania, ale tej jeszcze nie posiadam co do Addicta to najlepiej poszperaj na KWC tam chyba jest sporo a Addiccie, to zapach mocnty, początkowo mnie nie zachwycił ale z czasem złagodniał, zaczęła przebijac sie wanilia-która uwielbiam, a początki to takie raczej drzewne-przynajmniej dla mnie, jesli chodzi o trwałosc to powalająca chyba jedne z najtrwalszych jakie posiadałam kiedykolwiekGdybys była chętna to ja jestem jak najbardziej na tak tylko napisz jaka bys chciała pojemnosc, i upewnie sie jeszcze :poisadasz białą Manię?bo o tą mi własnie chodzi
Stary 2007-07-13, 12:52   #17
olivcia&macius
Przyczajenie

o te ci chodzi?http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8180
te posiadam, tylko 100 ml
Stary 2007-07-13, 13:39   #18
madziullka
Wtajemniczenie

tak tako te mi własnie chodzi to jaką pojemnośc chciałabys wymienic?
Stary 2007-07-13, 14:24   #19
olivcia&macius
Przyczajenie

musisz mi najpierw podpowiedziec skad wziac atomizerek. musze przyznac, ze w mojej okolicy nie slyszalam o rozlewniach perfum.
Stary 2007-07-13, 15:34   #20
madziullka
Wtajemniczenie

Atomizerki takie jak na lane perfumy(czyli szklana buteleczka z odkręcanym atomizerem i przykryweczką-) mozna kupic w rozlewniach typu nicole, refan-zazwyczaj sa w supermarketach, ale jesli mieszkasz w małej miescinie i nie miałabys dostępu do czegos takiego to mogłybysmy zrobic tak, że ja kupie 2 atomizerki i wyśle Tobie jako pierwsza Addict przepsikany do takiego atomizerka i pusty atomizerek na Manię a Ty w zamian za to nalejesz mi o jakies 4-5 ml wiecej. Co Ty na to? Pozdrowionka! A jaka pojemnosc by Cie Addicta interesowała?
Stary 2007-07-13, 15:39   #21
madziullka
Wtajemniczenie

a odnosnie jeszcze pojemnosci i buteleczke, to oczywiscie są o przeróżnych pojemnosciach, szklane-ze szkła białego tzn przezroczyste, a także takie fajne kolorowe, tylko najlepiej wiedziec jaka sie chce wymienic pojemnosc to wtedy kupuje sie atomizer o konkretnej pojemnosci i nie ma problemu z odmierzeniem (odlaniem) perfumek
Stary 2007-07-13, 20:55   #22
olivcia&macius
Przyczajenie

masz swietny pomysl z tymi atomizerami. niestety nie mam mozliwosci kupienia ich w tarnobrzegu. oczywiscie odwdziecze sie wieksza iloscia perfumek. 20 ml -25 ml + pare wiecej cie urzadza?
Stary 2007-07-13, 22:56   #23
madziullka
Wtajemniczenie

skoro Ci to odpowiada to postaram sie w poniedzialek rozejrzec za tymi ladniejszymi-w jakich moga byc pojemnosciach-a co...jak szalec to szalec, wkoncu ladny zapach musi miec tez ladna oprawe boje sie tylko ze ladniejsze beda w mniejszej ale jeszcze zobacze i dam Ci znac ale tak jak pisalam, dopiero moze uda mi sie w poniedzialek, bo aktualnie siostra zjechala z zagranicy i tylko mnie z pracy porywa-a dodam ze porwala rowniez moj samochód wiec i moje mozliwosci sa ograniczone, a do tego dochodzi odwiedzanie rodzinki itp-bo przyjechala na tydzien tylko wiec mam nadzieje ze nie bedzie to dla Ciebie duzy problem, jesli nasza wymianka przesunie sie o kilka dni? Pozdrowionka Ps. gdybys sie rozmyslila co do wymianki czy nastąpily jakies nieprzewidziane okolicznosci to napisz. Milej nocki
Stary 2007-07-13, 23:05   #24
madziullka
Wtajemniczenie

a odnosnie podróbek ktore niestety udalo mi sie wylapac na allegro-szkoda ze nie przed zalicytowaniem ( i przez pewien czas byly w moim posiadaniu )to pierwsza rzecz ktora sie rzuca w oczy to to, ze pierwsze minuty to czysty spirytus a zapachu malo dodatkowo jakies te korki takie tandetne, plastikowe, albo nie pasujące tylko dziwnie odstające, jakby nierowne, literki zle odbite , krzywe, poszczegolne ich elementy za długie itp. A moja kolezanka-co najgorsze nie przez Allegro tylko od "dobrego" Znajomego-kupila lacoste touch of pink i okazalo sie po kilku miesiacach ze farba calkiem schodzi z butelki-jakby sie luszczy razem z folijka-niestety nie widzialam tego ale opowiadajac mi byla bardzo zbulwersowana! Wiec jak widzisz trzeba sie wystrzegac i miec oczy szeroko otwarte
Stary 2007-07-19, 17:44   #25
efelka
Rozeznanie

Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.
GG do efelka

hej, ja mam minaiturkę białej manii. Jest polowa miniaturki, ale używam namietnie i widać jakies farfocle. Zapach ORYGINALNY. Gdybys byla chetna, to ja bym byla zainteresowana taka sama iloscią addicta.

wlasnie zerkam na buteleczke, i jest znacznie mniej niz polowa 1/4. wrr pewnie mama mi podbiera ;-)

Stary 2007-07-20, 19:41   #26
madziullka
Wtajemniczenie

olivcia&macius czy jestes nadal chetna na wymianke? Co TY na to zebym kupila atomizerek 10 ml i Ci przepsikala Addicta, a Ty mi za to przepsikasz pare ml wiecej? bo tak sobie mysle ze ze te 10 ml wystarcza Ci na ochocho... (ohoho?) no w kazdym razie zapach mocny i jaki trwaly...i polecilabym na chlodniejsze dni. Daj znac co z nasza wymianka. Ps sprawdzilam te atomizerki ale nie bylo tych ladniejszych metalowych w takich pojemnosciach sa tylko szklane wiec jakby co to kupie szklane
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości