|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Oddam ADDICT DIOR'A ---oryginal
Witam! Jestem w posiadaniu orryginalnej wody perfumowanej Addict Dior. Perfumki są pełne - pojemnosc 50 ml. Mogę wymienić za konkretne perfumy -Armani Mania ale w takiej samej ilości, w grę wchodzi równiez odlewka (tyle samo Addict co Mani) i to by mi odpowiadało najbardziej , bo nie do konca jestem pewna czy chce sie ich całkowicie pozbywac, podobaja mi sie ale tymczasowo jestem zmęczona tym zapachem bo miałam je juz raz.
W grę wchodzi również:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oddam ADDICT DIOR'A za MANIE ARMANI'EGO
cos u mnie
![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Mróweczko, w grę wchdzi wymiana perfum tylko na inne, nie zamieniam na ciuchy czy kolorówkę. A u Ciebie niczego takiego nie widziałam ale moze źle szukałam??? Pozdrawiam serdecznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dot.: Oddam ADDICT DIOR'A ---oryginal
mam 100 ml manii armaniego. chetnie zrobilabym odlewke na wymiane. niestety nigdy tego nie robilam. gdybys byla chetna, prosze o podpowiedz w tej kwestii.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
moze cos u mnie
![]() może sicily albo odlewka sensi ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196729 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Oddam ADDICT DIOR'A ---oryginal
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Do reszty Dziewczynek: walcze o biala Manie i narazie innych nie biore pod uwage ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
droga madziulko, jezeli chodzi o oryginalnosc manii, ktora posiadam, to dostalam ja w prezencie na urodziny od brata i z tego co wiem byla kupiona w sephorze. na pewno nie kupil jej na allegro, bo z niego nie korzysta. oczywiscie mozemy tylko zrobic testerki, abys mogla sprobowac i ocenic. jezeli chodzi o addicta, to nie znam tego zapachu, ale chcialabym sprobowac( niestety nie mam dostepu do perfumerii na co dzien).
![]() a tak swoja droga, to sa jakies wyznaczniki, aby poznac podrobki perfum? (swego czasu zastanawialam sie nad zakupem na allegro) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
oj na allegro to bym Ci nie radzila
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
hej, nie chodzi o to ze ci nie wierze i dla mnie moze byc większa wymianka np 20-25 ml-nie ma problemu, powiem szczerze ze mania (biala) to ostatnia moja milosc i poki jej nie pouzywam to pewnie mi nie przejdzie, niestety jestem z tych nosów które szybka sie nudzą, a moze to po prostu kwestia tego ze nie trafiłam jeszcze na swój zapach....? Boje sie tylko jak Ty zareagujesz na Addicta, bo to zapach cięzki, raczej na wieczór , chociaz ja osobiscie lubuje sie w ciezkich zapachach i uzywam w ciagu dnia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
o te ci chodzi?http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8180
te posiadam, tylko 100 ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Atomizerki takie jak na lane perfumy(czyli szklana buteleczka z odkręcanym atomizerem i przykryweczką-) mozna kupic w rozlewniach typu nicole, refan-zazwyczaj sa w supermarketach, ale jesli mieszkasz w małej miescinie i nie miałabys dostępu do czegos takiego to mogłybysmy zrobic tak, że ja kupie 2 atomizerki i wyśle Tobie jako pierwsza Addict przepsikany do takiego atomizerka i pusty atomizerek na Manię a Ty w zamian za to nalejesz mi o jakies 4-5 ml wiecej. Co Ty na to? Pozdrowionka! A jaka pojemnosc by Cie Addicta interesowała?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
a odnosnie jeszcze pojemnosci i buteleczke, to oczywiscie są o przeróżnych pojemnosciach, szklane-ze szkła białego tzn przezroczyste, a także takie fajne kolorowe, tylko najlepiej wiedziec jaka sie chce wymienic pojemnosc to wtedy kupuje sie atomizer o konkretnej pojemnosci i nie ma problemu z odmierzeniem (odlaniem) perfumek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
masz swietny pomysl z tymi atomizerami. niestety nie mam mozliwosci kupienia ich w tarnobrzegu. oczywiscie odwdziecze sie wieksza iloscia perfumek. 20 ml -25 ml + pare wiecej cie urzadza?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
skoro Ci to odpowiada to postaram sie w poniedzialek rozejrzec za tymi ladniejszymi-w jakich moga byc pojemnosciach-a co...jak szalec to szalec, wkoncu ladny zapach musi miec tez ladna oprawe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
a odnosnie podróbek ktore niestety udalo mi sie wylapac na allegro-szkoda ze nie przed zalicytowaniem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
hej, ja mam minaiturkę białej manii. Jest polowa miniaturki, ale używam namietnie i widać jakies farfocle. Zapach ORYGINALNY. Gdybys byla chetna, to ja bym byla zainteresowana taka sama iloscią addicta.
wlasnie zerkam na buteleczke, i jest znacznie mniej niz polowa ![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
olivcia&macius czy jestes nadal chetna na wymianke? Co TY na to zebym kupila atomizerek 10 ml i Ci przepsikala Addicta, a Ty mi za to przepsikasz pare ml wiecej? bo tak sobie mysle ze ze te 10 ml wystarcza Ci na ochocho...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.