|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Chyba Oszaleje
Witam,chciałabym sie chyba tutaj wyżalić a także może zrozumieć.Jestem z moim TZ parę lat.W przyszłym roku planowaliśmy ślub.Od jakiego roku zaczęło sie coś psuć wld niego wszystko ok,ale moja intuicja jest czujna.2 karty w telefonie,dziwne telefony o 24 itp.Ale wychodzę z założenia ze nie ma co szukać dziury w całym.Układa nam sie różnie.I zauważyłam jeszcze jedna rzecz on nie mam wogole ochoty na seks zemną.Udaje ze zawsze jest zmęczony a mi ambicja kobieca nie pozwala sie tez prosić o sex.O 9 rano dzisiaj dostaje wiadomość na gg,''To wszystko nie ma sensu,zasługuje na kogoś lepszego,nie potrafimy sie dogadać,''najlepsze było na końcu,''jak zatęsknię za toba to spojrzę na twoje zdjęcie"Wyobraźcie sobie ze od 9 nie wstałam juz z kanapy nie mam sil na nic.Po tylu latach żeby nie mieć nawet godnosci i mi to powiedzieć w twarz.Napisałam do niego o co mu chodzi,a on mi napisałam ze bardzo mnie prosi żebym już do niego nie pisała.Wczoraj sie widzieliśmy i było ok,dziś taka zmiana.Nie będę skamlać o jego wytłumaczenia skoro takie ma życzenie.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chyba Oszaleje
No klase to ma facet nie ma co...
To, ze sie rozstaliscie to jedno, w jaki sposob drugie. nawet jesli kogos poznal, uznal, ze to jest to, to Tobie nalezy sie spotkanie, rozmowa. Ale nie pros sie o to, najlepiej o takim cymbale i tchorzu zapomniec olac sikiem prostym - chociaz nie, moczu szkoda. Mam nadzieje, ze szybko zapomnisz. |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
ehh ciezka sprawa...naprawde mi przykro...
facet sie zachowal jak dupek i zwykly tchorz nie chce nic radzic, bo wiem jak ci jest ciezko sama bylam kiedys w podobnej sytuacji ja na razie bym poczekala na jego dalsze reakcje byc moze sie zastanowi i zmieni zdanie pytanie tylko czy po takiej akcji ty bedziesz jeszcze chciala z nim byc...
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Czuje sie tak choć bym dostała w twarz z otwartej reki.Za pare dni mam urodziny i wszyscy beda sie pytac o niego ale chyba narzazie nic nikomu nie będę mówić,bo nie wiem co miałabym powiedzieć,ze zadawałam sie z debilem.Napisałam do niego dlaczego wczoraj tego nie załatwil a on mi odpisał ze wczoraj była sielanka dziś jest katastrofa.Nawet mnie to rozśmieszyło,stek bzdur.
|
|
|
|
|
#5 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Tacy nie zasluguja na zadna szanse !!!!Ile on ma lat ? Dlaczego nie rozmawialas z nim wczesniej skoro widzialas, ze jest cos nie tak.... Po co doprowadzac do takiej sytuacji ? Balas sie tej rozmowy, czy jak ? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie zostawiłabym sprawy bez wyjaśnienia, przecież po kilku latach razem zasługujesz na szczerość i szacunek. Gdybym nie znała przyczyny zadręczałabym się do końca życia co było nie tak.
Poza tym to bardzo dziwne, że po kilku godzinach taka zmiana w jego zachowaniu. Może przez ten czas coś się wydarzyło, co zdecydowało o takim zakończeniu... ciężko coś doradzić, jedynie można napisać Ci kilka słów pocieszenia... dobrze że teraz to się stało a nie na przykład po ślubie, czasem wydaje nam się że kogoś znamy, a okazuję się inaczej... wytrwałości
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Współczuję Ci bardzo, straszna historia
![]() Facet zachował się beznadziejnie...... ![]() Niestety myślę, że ta druga karta w telefonie i telefony o 24......wskazują, że miał romans na boku. Nie wierzę w inne wytłumaczenie tego. Zawsze takie zachowanie wskazuje jednoznacznie na KOGOŚ. Teraz widocznie na tyle mu się sytuacja wyklarowała, że moga być razem. Obym była złym prorokiem, ale na 99 % jest tak jak myślę
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
dlaczego ja nie rozmawiałam?Oczywiście ze były rozmowy ale sama widze ze teraz to było jak rzut grochem o ścianę.A co do jego wieku to ma 30.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
co za many;/
skad sie tacy biora... ?:/ zero uszanowania dla uczuc osoby, z ktora bylo sie tak dlugo. :/ pod sciane i rozstrzelac!!:/ bardzo wspolczuje... ale pamietaj widocznie nie zaslugiwal i teraz to widac, zwykly dupek nie moze miec cudownej i wartosciowej kobiety ![]() trzymaj sie, zapominaj i pamietaj ze na jednym swiat sie nie konczy.
My dr House Everybody lies! Świat się nam przygląda i nie życzy źle. A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam. http://verifash.blogspot.com |
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dowiedzialas sie teraz a moglas po slubie, ZObacz jaki z niego palant ze zostawia Ci wiadomosc na gg bo nie ma odwagi wprost Ci powiedziec chcesz kogos takiego? bo ja juz bym wolala byc starą panną...
|
|
|
#11 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie problem kogos zwyzywac na koniec... to ze on zachowal sie jak dupek, nie zanczy zeby dziewczyna znizala sie do jego poziomu trzeba umiec odejsc z godnaoscia(czego on nie potrafi) ja bym zaczekala na jak sie zachowa w twoje urodziny ale ogolnie to bym juz sobie dala z nim spokuj i nawet glowy nie zawracala...
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
otóż to,bardzo dobrze ze teraz sie to stało a nie po ślubie.Moim zdaniem to wszystko juz miał dawno zaplanowane i tylko czekał na jakiś sygnał.Nawet nie wiecie jak mi ciężko,muszę zacząć wszystko do nowa.Nie będę sie znim kontaktować bo on sobie tego nie życzy a ja też nie mam ochoty.Jestem naiwna jak cholera,nigdy go nie sprawdzałam miał wolna ręke robil co chciał to mam za swoje.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Co za dupek
![]() Nie myśl nawet o to by prosić go aby to "przemyślał", "wrócił" itd. Nie jest Ciebie wart, zachował się jak skończony gówniarz. Jeżeli masz siły by żądać wytłumaczeń, to zrób to, ponieważ one Ci się należą. Jeżeli chcesz jak najszybciej zapomnieć to nie rób już nic, znajomym powiedz że się rozstaliście, a na urodziny spraw sobie prezent w postaci obojętności wobec tego faceta. Zachował się naprawdę dziecinnie i żałośnie, szkoda na niego łez i jak mądrze napisała Hecate - moczu
|
|
#14 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
absolutnie sie o nic nie obwiniaj!!! Jego rozum, jego wybor!!!
My dr House Everybody lies! Świat się nam przygląda i nie życzy źle. A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam. http://verifash.blogspot.com |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Nie, to nie jest tak że masz za swoje!
Normalny, porządny facet kiedy ma wolną ręke, i kocha kobiete jej nie zdradzi. Dlatego to nie jest w żadnym wypadku Twoja wina. Nawet jeżeli zaniedbałabyś go, byłyby między wami kłótnie, problemy, gdyby poprostu przestał Cię kochać, nie powinien się w ten sposób rozstawać.
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
co za tchórz!!! nie mial odwagi po takim czasie bycia razem porozmawiać z Tobą!! Co za ignorancja! Brak mi słów....
Ja wiem,że będzie Ci ciężko o nim zapomnieć, ale na odległość widać, że on coś kombinuje i w dodatku nie stać go nawet na poważną rozmowę z Tobą.... tchórz, tchórz, tchórz! Rozumiem, że teraz czujesz się odrzucona, wręcz zlekceważona, nic dziwnego, w końcu nawet nie poświęcił Ci paru minut rozmowy i dlatego właśnie musisz teraz myśleć o tym, że nie było go nawet na to stać, nie miał na to odwagi . |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
powiem Wam że są wieksi trzórze ;] pisze z dośiwadczenia
wiec docenmy ze chociaz wiadomosc na gg został (ironizuje teraz)
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety, Twój obecnie były TŻ okazał się straszną świnią, po kilku latach związku nie miał nawet odwagi powiedzieć Ci w oczy, że to koniec.
Ktos taki nie zasługuje na Ciebie, ani na łzy. Po prostu go olej. wiem, że to będzie ciezkie, ale na pewno dasz radę ! A urodzinami się nie przejmuj, jak będą pytać gdzie jest to po prostu powiedz, ze się rozstaliscie, bo do siebie nie pasowaliście, nie tłumacz sie, bo to bez sensu.
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
napisal ,ze to ON zasluguje na kogos lepszego???
|
|
|
|
|
#20 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Nie znioslabym takiego upokorzenia. Kurde, 30 letni facet a zachowal sie jak jakis szczyl !!! A to, ze mial kogos na boku jest pewne jak 2x2=4, niestety. Poszlabym do niego dowiedziec sie prawdy i powiedziec co mysle i czuje...
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje wam dziewczyny ze napisałyście,dodałyscie mi dużo otuchy. Najlepsze jest ze wdł niego to ja jestem wszystkiemu winna.Po prostu poznał kogoś i tyle,brak mu godności.Jak zapytałam go czy ma kogoś to mi napisał ze kolejny powód żeby zemną nie być bo wymyślam.przypuszczam również ze był z kims już dłuższy czas tyle ze nie był ją pewny na 100% nagle dostał światełko.A ja jak ten stary zużyty pies .Szkoda mi tych lat bo mogłabym już pewnie mieć dawno męża i dzieci a tu znowu od początku.To chyba jest najtrudniejsze.
|
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
nie ,napisał ze ja zasługuje na kogoś lepszego,tekst typowy dla szczeniaka 15 letniego ale nie 30 latka.
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#24 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
no Magdusia to faktycznie text podrecznikowy,myslalam ze moze to cos arcy oryginalnego
![]() No coz ciesz sie ,ze uwolnil Cie od siebie,jesli ta cyferka przy nicku to wiek to naprawde nie masz co narzekac na zmarnowny czas ,w ogole nie wolno Ci myslec w ten sposób. Teraz jakas inna biedaczka dostala go w spadku |
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
wspólczuje trzymaj się dzielnie
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
dolina....zapomnij o nim ....
|
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Jakos nie żal mi tej biedaczki,bo na pewno wiedziała o mnie.Mam 26 lat.
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymaj się... zasłużyłaś na kogoś lepszego i tyle.
Coś ostatnio na Wizażu dużo wątków o zdradach,zerwaniach i kłopotach z facetami... nie wiem czy to jakiś miesiąc pechowy czy może faceci nagle drastycznie zgłupieli...smutne
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.