|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
mały nosek, wypukłe czoło, płaskie policzki
Jaka fryzura pasuje do takiego kształtu twarzy? Od zawsze mam długie włosy, nie mam grzywki, (co prawda obcięłam sobie sama nieco z boku i teraz wyglądam śmiesznie, tak uważam, ale odrośnie), mam mały nosek, jak mała dziewczynka, wypukłe czoło jak niemowlak..... co mi pasuje? Jakie uczesania? Jaki makijaż? Nie podobam się sobie w kucyku, czuję się śmiesznie, a raczej jak poważna dziewczyna w dziwnym uczesaniu.. może to kwestia przyzwyczajenia, jednak proszę o poradę co w takim przypadku może mi pasować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: mały nosek, wypukłe czoło, płaskie policzki
wstaw zdjęcie,będzie łatwiej doradzić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
http://polskamanga.pl/images/stories...arzOdBoku3.png
to jest link do rysunku, mangowy, ale patrzcie na ten z prawej, idealnie opisuje moją twarz, no może mam mniejsze oczy, ale reszta chyba pasuje - tak samo mam wargi zaraz pod nosem prawie tak samo odstające od reszty twarzy i ten mały nosek i te czoło co wy na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
to nie pomoże. potrzebne zdjęcie.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
zdjęcia profilu nie posiadam, odwołam się do aktorki tej co grała w Zmiennikach, ta blondyna. miała taki płaski profil, może i podobny do mnie, to jak? jaka fryzura?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
wklej zdjęcie ,nie da się doradzić skoro nie wie się komu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
wyobraźnia............... ..... ach gdzież jesteś
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
wyobrazić to sobie można wszystko.Opis ,który podałaś pasuje do co najmniej 1/3 dziewczyn ,które znam ,a mimo to nie stwierdziłabyś na pierwszy rzut oka ,że są podobne do siebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.