|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Ksiega na Ślub
Witam. Za miesiac moja siostra wychodzi za mąż. Szukałam jakiegos prezentu ale nic specjalnie mi nie wpadło do oka. Wkońcu wymysliłam.
Bedzie to taka historyjka zyciorysów ze zdjeciami. Od narodzin kazdego z nich, poprzez przedszkole, szkoły, moment poznania do ślubu. Pomysł bardzo spodobał sie mojemu chłopakowi. Tylko mam proźbe żebyście mi doradziły jak wykonać taką Ksiege. Szukałam na necie ale nie mogłam znależć nic konkretnego. Pozostaje mi własna inwencja twórcza. Doradcie jakich materiałów uzyc, jak można jeszce ozdobić - szlaczki, naklejki, suszone kwiatki (jesli mozna to prosze o jakies zdjecia). Najbardziej "martwi" mnie w jaki sposób wykonać łaczenie kartek i okładki - nie chce zeby to był sznurek przewleczony przez dziurki chociaz o to moze byś ciekawe rozwiazanie. Czekam na Wasze inspiracje
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ksiega na Ślub
Proponuję ci przejrzeć to forum: http://scrappassion.mojeforum.net/index.php
Znajdziesz tu naprawdę wiele pomysłów-również na księgi ślubne! Zajrzyj do galerii oraz kursów a jak będziesz miała problem to pytaj Zapewne ktoś Ci pomoże się odnaleźć
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

Bedzie to taka historyjka zyciorysów ze zdjeciami. Od narodzin kazdego z nich, poprzez przedszkole, szkoły, moment poznania do ślubu. Pomysł bardzo spodobał sie mojemu chłopakowi. Tylko mam proźbe żebyście mi doradziły jak wykonać taką Ksiege. Szukałam na necie ale nie mogłam znależć nic konkretnego.
Pozostaje mi własna inwencja twórcza. Doradcie jakich materiałów uzyc, jak można jeszce ozdobić - szlaczki, naklejki, suszone kwiatki (jesli mozna to prosze o jakies zdjecia). Najbardziej "martwi" mnie w jaki sposób wykonać łaczenie kartek i okładki - nie chce zeby to był sznurek przewleczony przez dziurki chociaz o to moze byś ciekawe rozwiazanie. Czekam na Wasze inspiracje