|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jak mu podpowiedziec??
Mam taka sprawe dziewczyny ... Mam chłopaka i taki nietypowy problemik
![]() Moj chlopak jak mi cos kupuje to bizuterie , owszem podoba mi sie ten prezent ale chcialabym np. dostac od niego misia zeby sie popszytulac noca abo poduszeczke Jak mu moge podpowiedziec?? aby mi taki prezencik sprawil zamiast tej bizuteri
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak mu podpowiedziec??
Cytat:
"Chciałabym dostać poduszeczkę? O tą?"
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Wiele dziewczyn zapewne dostaje misie i poduszeczki a wolałoby biżuterię;-) ja bym zaciągnęła Go niby przypadkiem przed wystawę i powiedziała "jaka milutka poduszeczka/misiu, pomyśl sobie że gdyby na niej/z nim(misiem) zasypiała to ciągle snilabym o tobie... albo inne rzeczy w tym stylu, myślę,że nie miałabym problemu żeby powiedzieć "mam już dosyć biżuterii może traz kupisz mi podusię?- do facetów trzeba bezpośrednio
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
pogadaj z nim delikatnie i powiedz,że piękna ta biżuteria,którą Ci kupuje,ale chciałabyś czasem dostać co innego.
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Dzieki.. poprostu ja nie jestem taka ze to co najdroszze chce , chce cos zwyklego nawet za zlotoweczke
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
serio? tzn. czy serio wiele dziewczyn dostaje misie? Dostajecie misie od swoich TZtow?
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
tak...dostalam 5 juz a wolalabym czasem co innego. ale wlasnie mu to powiedzialam wiec licze ze nastepny prezent to nie bedzie maskotka
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dostałam serducho-poduche,na poczatku naszego zwiazku
A od exa multum maskotek. I przyznaje,ze za misiami pysiami nie przepadam.A co do tematu. Powiedz mu wprost
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja po prostu pokazuje mojemu TŻ co mi się podoba zawsze,kiedy jesteśmy gdzieś na zakupach
Ciągnę go do różnych sklepów i pokazuję,że to mi się podoba,a to nie.Potem wie,co wybierać ![]() Nigdy nie dostałam misia od mojego TŻ
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
ja dostalam misia
mis w sumie fajna rzecz. i dostalam jeszcze konika z przytulakowych rzeczy. ale na tym sie skonczylo
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
to co zrobic, zeby bylo na odwrot?
z tych "gorszych" prezentow dostawac te lepsze? ja dostalam mydlo na nasze 6 miesiecy ![]() ![]() a ja sie myje
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Veni -
![]() moren - dobra taktyke masz
|
|
#15 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() naprawde sie sprawdza. Albo wystarczajaco długo pokazuję paluchem i wzdycham, albo mówię wprost. Albo linki podsyłam
|
||
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciii.było,minęło.Ale jakie mydło?Fa? ![]() Bo jak ozdobne z wtopionymi kwiatkami itp to zrozumiem.Sama kocham kapielowe rzeczy.
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
Noo to jutro biore go na zakupy heh i moze sie skapnie
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
A mój tż wściekał się że tak robie :P no uważa, że jak mu pokazuje to nie bedzie to prezent od niego (ze sam szukał wybierał kombinował i wymyślał) tylko taki pokazany palcem a to się nie liczy :P
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
ja dostalam 4 lata temu, bo kolezanka mu powiedziala zeby mi kupil misia. I na tym jednym misiu sie skonczylo.
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
z jakimis serduszkami w srodku
chociaz to a na swoje urodziny dostalam jego bluze... z podstawowki w sumie milo bylo dostac, bo tak fajnie sie do niej poprzytulac etc. ale czasami to sobie marze dostac jakis pierscionek czy wisiorek od niego...
|
|
|
|
|
#21 |
|
Przyczajenie
|
Na Twoim miejscu delikatnie bym mu o tym powiedziała. Na przykład... kiedy się z nim żegnasz i się przytulacie to spytaj się: "Hmm.... do kogo będę się przytulać jak sobie pójdziesz, misiu??" Jak jest inteligentny powinien się kapnąć.
|
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
A ja dostałam maskotkę bajkowego Krecika
|
|
#23 |
|
La Moderatoiure
|
Ja też najczęściej dostaję biżu albo jakies pachnidło
Ale ja już stara dupa jestem ![]() A jak podoba Ci się podusia, to daj mu jakiś podtekst, aby się domyślił że ma Ci ją kupić albo wal wprot, zrozumie ![]() Swoją droga...wolałabym biżu a nie poduchę ![]() Ostatnio namawiam TŻ na pierścionek taki śliczny ale narazie jest nieułomny
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
ej no wprot mu powiedz z ładnym uśmiechem " kup mi"
Przeciez to Twoj chłopak czyli najblizsza osoba-z taka osoba nie mozna wstydzic sie gadac.
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
ja ostatnio dostalam misia bo siedzielismy juz dosyc pozno u mnie tz wtedy nocowal a rano do pracy... no i ogladamy film i ja nagle "wiesz co smutno mi ze nie moge codziennie z toba spac bo lubie sie do ciebie przytulac a tak to my spimyrazem dwa razy w tygodniu i to nie zawsze" tz zrobilo sie troche smutno i jak zawsze probowal jakos zalagodzic ze chce zebysmy razem zamieszkali itp. no to ja na to ze nawet nie mam misia do ktorego moge sobie poplakac i sie przytulac gdy go nie ma a on na to " o jaka niunka " hehe nastepnego dnai przyjechal ze slicznym pluszowym lwem Slodki zwierzaczek i od tej pory zawsze z nim spie nawet jak jest tz< jest zazdrosny i mowi po co on mi to kupwoal > hehe Ale widze ze jest mu milo jak mowie mu na dobranoc przez tel ze spie z naszym misiaczkiem hehe. prwie jak dziecko;p
KOCHAM MOJEGO SKARBA http://suwaczek.com/200611172438.pngPrawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę' |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.

Jak mu moge podpowiedziec??
aby mi taki prezencik sprawil zamiast tej bizuteri

ciii.było,minęło.