|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Kosmetyki Niedostepne w Polsce (MAC, Bobbi Brown, Prada, Urban Decay)
Witam!
Wieksza czesc mojego kramiku jest chyba niedostepna w Polsce. Na wymiane poszukuje kosmetyki niedostepne w stanach. Najbardziej zalezy mi na filtrach, najlepiej: Bioderma bio lait spf 30 LRP XL spray spf 60 LRP XL fluide extreme spf 50 Bioderma fluide spf 50 Zawsze szukam tez bizu (moze byc handmade). Prada Eau De Toilette Ambre Pour Homme Zostalo mw. 90%. Prada After Shave Lotion For Men Zostalo mw. 90%. Bobbi Brown eye shadow (kolor Grey) Uzywane okolo 8 razy. Uraban Decay eye shadow (kolor Twice Baked) Uzywane 2 razy. Hard Candy Sweet Cheeks (kolor: Sugar) Roz w plynie, uzywany raz. Pout Eyeslick (kolor: Indrani) Uzywane dwa razy. Cien do powiek o konstystencji plynnego zelu. Avon True Color Eye Shadow Quad (kolor: Sun Bronzed) Poczworna paleta avonu. Uzywane okolo dwa razy. Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base Nawilzajaca baza pod dlac cery mieszanej. Probka, sloiczek 7ml . Bobbi Brown Long Wear Gel Eyeliner (kolor: Violet Ink) Zostalo mw. 75%. Stila Eye Shadow (kolor: Amethyst) Uzywane okolo 8 razy. Urban Decay Eye Shadow (kolor: Roach) Uzywane 4 razy. MAC Eye Shadow (kolor: Naked Lunch) Uzywane 5 razy. Dalsze opisy dostepne na www.sephora.com , www.bobbibrown.com , oraz www.maccosmetics.com . Jestem nowa na targowisku ale ma duzo dobrych recenzji na www.makeupalley.com , pod nickiem eve_ecs .
Tell from my attitiude that I'm most definitely Nakarm zwierzeta w schroniskach ZA DARMO Edytowane przez CaliDreamin Czas edycji: 2007-09-05 o 09:48 Powód: filtry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki Niedostepne w Polsce (MAC, Bobbi Brown, Prada, Urban Decay)
Witaj
![]() filtrów nie mam, ale może coś innego z oferowanych przeze mnie kosmetyków "wpadnie Ci w oko". Poza wątkiem mam jeszcze 6 tubeczek po 5 nl kremu Avene Antirougers Legere. Mnie u Ciebie zainteresowały wstepnie następujące kosmetyki:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hej! Mam to co w wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=183933
+ filtr Bioderma Photoderm flush Creme teinte 40ml zużucie minimalne max 2ml. Jesli Cię cos zainteresuje to jakbyś mogla napisać jakie to są mniej więcej kolorki Stila Eye Shadow (kolor: Amethyst) Urban Decay Eye Shadow (kolor: Roach) MAC Eye Shadow (kolor: Naked Lunch) Uraban Decay eye shadow (kolor Twice Baked) ewentualnie też by mnie interesowało Prada Eau De Toilette Amber Pour Homme
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
MAC, Stila, Prada, Urban Decay, Estee Lauder za FILTRY
Dodam ze oprocz wymiany za kosmetyki tutaj wymienione, jestem gotowa wymienic jakiekolwiek (zakup na zyczenie) kosmetyki dostepne na rynku amerykanskim za filtry:
Bioderma bio lait spf 30 Bioderma photoderm max fluide spf 50 Bioderma photoderm max spray spf 50 La Roche Posay Anthelios XL spray 60 La Roche Posay Anthelios XL fluide extreme 50 ![]()
Tell from my attitiude that I'm most definitely Nakarm zwierzeta w schroniskach ZA DARMO Edytowane przez CaliDreamin Czas edycji: 2007-08-09 o 06:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dot.: MAC, Stila, Prada, Urban Decay, Estee Lauder za FILTRY
DODATEK:
zestaw 4 mini buteleczki perfum Estee Lauder:-pure white linen -pleasures -beautiful -beyond paradise + czerwona skoropodobna kosmetyczka Perfumy sa zupelnie nie otwierane/testowane, kosmetyczka wyglada nowa (jak i perfumy, kosmetyczka nie byla uzywana). Idealny prezent, dla siebie, ewentualnie dla kogos innego. ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
tez nie mam filtrów ale moze cos cie zaciekawi.
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Może znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
A ja tak głupio spytam, ile może ksoztować wysyłka do stanów? bo rozumiem że interesuje Cię dostawa do USA
![]() Mam na wymianę nieruszane La Roche Posay Anthelios XL fluide extreme 50 +, a pałam nagłą miłością do kosmetyków Bobby Brown, ewentualnie do miniaturek perfum w zestawach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
iwoona i mamamichalka
Niestety, nie widze niczego, co bym potrzebowala. ![]() ![]() pakosta Nie mam pojecia ile kosztuje przesylka do usa. Wiem ze przesylki ze stanow do polski nie sa drogie. Ten filtr interesuje mnie, nawet bardzo. Daj znac jezeli zdecydujesz sie na wymiane.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.