|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
"Kąciki" obok oczu - jak się pozbyć?
Witam
Szukałem w internecie sposobu na rozwiązanie swojego problemu i trafiłem na to forum. Szczerze mówiąc troszkę dziwnie się czuję pisząc tutaj bo po przeszukaniu kilku wątków nie widziałem żeby jacyś faceci się tutaj "udzielali" ![]() W każdym razie mam pytanie, z którym nawet nie wiem do kogo powinienem się zgłosić. Obok oczu mam takie dziwne ciemne "kąciki" (pokazane na załączonym zdjęciu). Jeśli ktokolwiek wie jak można się ich pozbyć lub przynajmniej troszkę je zmniejszyć będę bardzo wdzięczny za pomoc. Nie wiem czy są dostępne jakieś kremy lub inne środki mogące mi pomóc. Miejsce jest bardzo bliskie oczu więc raczej wolałbym nie smarować się niczym niesprawdzonym, dlatego proszę Was o rady. Z góry bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi i serdecznie pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: "Kąciki" obok oczu - jak się pozbyć?
Radziłabym ci wizytę u dermatologa, bo jak sam powiedziałeś okoice oczu sa bardzo delikatne, więc stosowanie kosetyków wybielacjących w tym miejscu może powodować podrażnienia,
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.