|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Animal Cut - czy ktoś testował?
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() Mam pytanie, w sklepie z odżywkami sprzedawca bardzo zachwalał mi Animal Cut, kupiłam go, jednak nie brałam regularnie, czasem z tygodniowymi, dwutygodniowymi przerwami, do tego bez żadnej diety, a mój wysiłek fizyczny to był szkolny WF 3 razy w tygodniu. Czyli pieniądze poszły w błoto. Chciałabym go kupić ponownie, ale najpierw chciałabym się dowiedzieć, czy którejś z Was drgie Wizażanki udało się schudnąć na nim powyżej 5 kg, trzymając się diety oraz dużo ćwicząc? Zakładam ten temat na fitness, bo aby schudnąć przez Animal Cut trzeba dużo ćwiczyć. Czekam na odpowiedzi
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Animal Cut - czy ktoś testował?
Hmm coś mnie tu zastanawia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jak będziesz trtzymać dietę i ćwiczyć to schudneisz bez wspomagaczy
takie srodki są malo skuteczne, o negatywnym wpływie na zdrowie już nie wspomnę poza tym takie środki można EWENTUALNIE stosować pod koniec redukcji jak dieta i trening już słabiej dziala a nie na początku, a tak naprawde miożna sie bez nich obyć a ich zdolności odchudzające to raczej portfela dotycza
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Hehehe - no fakt faktem !! Jeden taki pakiet kosztuje 180 zł
One mają niby dawać kopa i przyspieszać spalanie tłuszczu, bo dzięki nim w ograniźmie wytwarza się efedryna. Czyli jak narazie z tego forum tylko ja to brałam? Czekam dalej na Wasze odpowiedzi, może ktoś jednak to testował? ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
efedryna sie w organizmie nie wytwarza
ewentualnie moga ja w składzie zawierać suple nie wiem czy wiesz, że oprócz tego, że jest nie tylko szkodliwa alwe również nielegalna
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.